רק להיום-לעבור את היום..

חגת

New member
רק להיום-לעבור את היום..

רק בוקר וכבר צעקתי על הבת שלי שתזדרז, הבן עם וירוס שלא עובר, בעבודה יש כמה עיניינים שדחיתי כי הם דורשים התמודדות לא נעימה, בקיצור התחלה מבאסת של היום.. חוץ מזה למרות 4 ימי סחי עדיין אין לי חלומות. מצד שני אם נעבור את זה, זה בטח יהיה מעודד.. 'מחוכמתך אל עליון תאציל עליי, מבינתך תבינני, מחסדך תגדיל עליי, ובגבורתך תצמית אויבי וקמיי, ושמן טוב תריק על שבעה קני מנורה להשפיע טובך לביריותך פותח את ידיך ומשביע לכל חי רצון אמן כן יהי רצון.

צונו123

New member
אמן אמן ואמן../images/Emo197.gif

הרגשה זו לו עובדה, הרגשה זה משהו שניתן לשיפור, כבר אמרנו, נכון? אם אתה משתף אותנו כאן, דע לך שחלק הארי כבר נשלך היאורה.... רק להיום, היה אסיר תודה על היום הנקי שקיבלת, תציין אותו ביומן, ובעוכ כמה ימים, בעה', נכין לך משהו אחר....

חגת

New member
תודה צונו 123 יש לך את זה..

כישרון אמיתי לעודד ולתמוך. שיהיה לך יום הכי טוב שיכול להיות

איזה כיף לקרוא חגת../images/Emo24.gif

כן.. כיף לקרוא גם על אותם כעסים שלך, שלא נחשוב לרגע שאתה "לונורמלי".. כי כולנו, פשוט כולנו עוברים ימים כאלה, ולא רק אנחנו, אני מניחה שגם מה שאנו מכנים "נורמטיביים" כאלה שאינם נוגעים/נגעו בסמים, עוברים את אותם דברים. א-ב-ל.. אנחנו עשינו לנו הרגל - לדבר על זה, כי יש לנו אימרה כזו: שחרר ותשתחרר
והדרך מספרת לנו בין היתר, שברגע ששפכנו את זה החוצה, פתרנו חצי בעיה... על החצי השני אנחנו עדיין עובדים
ועשיו, מציעה לך, ברגע שאתה רגוע, נסה לשחזר את הבוקר, עוד בטרם צרחת והתרגזת.. נסה להבין מדוע זה קרה, מאין זה מגיע... ורצוי להיות הכי כנה שאפשר עם עצמך... כי הכי נוח זה להאשים את הניקיון... את הסם החסר... אני מניחה שתופתע לפחות כמוני בפעמים שזה קורה לי. והעיקר, תמשיך לבוא ולשתף, יש לנו מקום להכל
אוהבת

למעלה