רק להיום: ע ר נ ו ת

רק להיום:ערנות

ערנות "אנו שומרים על מה שיש לנו, רק הודות לערנות רבה..." טקסט בסיסי, פרק שישי איך אנחנו שומרים על ערנות ביחס להחלמה שלנו? קודם כל, בכך שאנחנו מבינים שיש לנו מחלה ושתמיד נהיה חולים בה. לא משנה כמה זמן אנחנו נקיים, עד כמה החיים שלנו השתפרו, מהי מידת ההחלמה הרוחנית שאליה הגענו אנחנו עדיין מכורים. המחלה שלנו מחכה בסבלנות, מוכנה לזנק עלינו, אם ניתן לה הזדמנות. ערנות היא משימה יומיומית. עלינו להיות כל הזמן דרוכים ומוכנים להגיב על אותות מצוקה. אין זה אומר שעלינו לחיות בפחד בלתי רציונלי תמידי, שכאילו משהו נורא יקרה לנו, אם לא נהיה על המשמר במשך רגע אחד. אנחנו רק נוקטים צעדי זהירות. ערנות היא תפילה יומיומית, השתתפות סדירה בפגישות, שמירה על העקרונות הרוחניים במקום בחירה בדרך הקלה יותר. אנחנו עורכים חשבון נפש כל פעם שזה דרוש, חולקים עם האחרים כל פעם שאנחנו מתבקשים, ואנחנו מטפחים בתשומת-לב את ההחלמה שלנו. מעל הכל, אנחנו נשארים ערניים! כל עוד אנחנו ערניים, אנחנו מצליחים להרחיק בעוד יום את המחלה שלנו. כל יום אנחנו מיישמים את עקרונות ההחלמה בכל מה שאנו עושים, ובכל לילה, מודים לכוח העליון שלנו על עוד יום של ניקיון. רק להיום: אני אהיה ערני ואעשה כל מה שדרוש כדי לשמור על ההחלמה שלי.

נעממי5

New member
שנה של החלמה ניקיון טוטאלי ושלום בעולם../images/Emo65.gif

אוהבים אותכם!

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

תכלית החכמה היא לחשוב אמת, להרגיש את היופי ולרצות את הטוב.
- אפלטון אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של עירנות ויום איכותי../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האומץ לקבל על עצמי אחריות, לשרת את הקהילה שמחבקת אותי, על היכולת לזרוע זרע של שינוי. אני אסירת תודה על התקווה שבלב, על האהבה בפנים ובחוץ, על בוקר רגוע ושקט. על חברותא ודרך NA, על פגישות וקבוצת צעדים, על פרנסה ומקום עבודה, חופש מהתמכרות פעילה, זוגיות, משפחה, אפשרות לתמוך ולחבק ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ושישה עשר ימי ניקיון
לקח לי ימבה זמן להירדם אתמול בלילה, ועד שזה כבר קרה, התעוררתי שוב בגלל הפיצוצים של הזיקוקים. כל כך אוהבת זיקוקים, חבל"ז
. נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני מרשה לעצמי לפספס את הדבר הזה ולהרגיש עם זה טוב, כאילו.. זהו, משלימה בעוד נישה עם דרך חיים חדשה. בוחרת בחיים באמת. בשנים קודמות יצאתי לרחוב אם לא יצאתי לבלות, רק בשביל לראות זיקוקים ולהתרגש. כן, ילדה קטנה שמתלהבת מכל התפוצצות של צבעים באויר.. מדהים בעיני. מעבר לזה, זה היה איזה שהוא חשבון נפש קצר. מה יש לי היום, ומה השארתי מאחור. זוכרת לרגע את השנים הקודמות, מלבד השנה שעברה. את הסטלות, "הריגושים", הציפייה, האכזבות. לא מוותרת על מה שיש לי היום בשום מחיר, רק להיום. מודה לאל על הדרך החדשה הזו שמאפשרת לי בראש ובראשונה לוותר לעצמי, לוותר על הכמיהה, להיכנע איכשהו לעובדת היותי מכורה. אוהבת אתכם, ומאחלת לכולנו שנה של עשייה והחלמה. ורק להיום - ים של שמחת חיים וחופש. אוהבים

../images/Emo20.gifבוקר טוב יום נעים לכול החברותה../images/Emo24.gif

איך עבר עלכם הסילבסטר?????????????? אצלי כרגיל בבית בלי שום תקיפות מצפון חחחח
אוהבים

למעלה