../images/Emo42.gifבוקר של עירנות ויום איכותי../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האומץ לקבל על עצמי אחריות, לשרת את הקהילה שמחבקת אותי, על היכולת לזרוע זרע של שינוי. אני אסירת תודה על התקווה שבלב, על האהבה בפנים ובחוץ, על בוקר רגוע ושקט. על חברותא ודרך NA, על פגישות וקבוצת צעדים, על פרנסה ומקום עבודה, חופש מהתמכרות פעילה, זוגיות, משפחה, אפשרות לתמוך ולחבק ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ושישה עשר ימי ניקיון
לקח לי ימבה זמן להירדם אתמול בלילה, ועד שזה כבר קרה, התעוררתי שוב בגלל הפיצוצים של הזיקוקים. כל כך אוהבת זיקוקים, חבל"ז
. נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני מרשה לעצמי לפספס את הדבר הזה ולהרגיש עם זה טוב, כאילו.. זהו, משלימה בעוד נישה עם דרך חיים חדשה. בוחרת בחיים באמת. בשנים קודמות יצאתי לרחוב אם לא יצאתי לבלות, רק בשביל לראות זיקוקים ולהתרגש. כן, ילדה קטנה שמתלהבת מכל התפוצצות של צבעים באויר.. מדהים בעיני. מעבר לזה, זה היה איזה שהוא חשבון נפש קצר. מה יש לי היום, ומה השארתי מאחור. זוכרת לרגע את השנים הקודמות, מלבד השנה שעברה. את הסטלות, "הריגושים", הציפייה, האכזבות. לא מוותרת על מה שיש לי היום בשום מחיר, רק להיום. מודה לאל על הדרך החדשה הזו שמאפשרת לי בראש ובראשונה לוותר לעצמי, לוותר על הכמיהה, להיכנע איכשהו לעובדת היותי מכורה. אוהבת אתכם, ומאחלת לכולנו שנה של עשייה והחלמה. ורק להיום - ים של שמחת חיים וחופש. אוהבים