רק להיום - צעד ראשון

נעממי5

New member
רק להיום - צעד ראשון../images/Emo63.gif

20 ביולי צעד ראשון "הודינו שאנו חסרי אונים מול התמכרותנו, שחיינו הפכו בלתי-ניתנים לניהול". צעד ראשון הצעד הראשון מתחיל במלה הודינו, בלשון רבים, ויש סיבה לכך. יש עוצמה גדולה בהודאה מילולית על חוסר-האונים שלנו. כשאנו הולכים לפגישה וחוזרים על ההודאה הזו, אנו צוברים יותר מכוח אישי. אנו נעשים חברים, חלק מאותו אנו קיבוצי, שמאפשר לנו, יחד, להחלים מההתמכרות שלנו. החברות באנ-איי מעניקה ניסיון עצום - הניסיון של המכורים האחרים, שמצאו דרך להחלים מהמחלה שלהם. אנו כבר לא צריכים לנסות לפתור לבד את החידה של ההתמכרות שלנו. כשאנו מודים בכנות כי אנו חסרי-אונים מול התמכרותנו, אנו יכולים להתחיל לחפש דרך-חיים טובה יותר. ואנו לא נחפש לבד - אנו בחברה טובה. רק להיום: אני אתחיל את היום בהודאה בחוסר-אונים שלי מול ההתמכרות. אזכיר לעצמי שהצעד הראשון מתחיל במלה הודינו, ואדע שאני לא צריך עוד לעולם להיות לבד עם המחלה שלי.

הרק להיום מוקדש לסקייליין - מאלוהים....

תקרא אותו סקייליין,דברי אלוהים חיים. ותבין שבדרך הזו אלוהים מדבר דרך אנשים [ אנשי הצוות במרכז יום, חברים לקבוצה, חברי\ות הקומונה] מקומות [ מרכז יום, קומונת מכורים באינטרנט] דברים [ הפרק של רק להיום,ועוד סימנים שצריך לפתוח את העיניים כדי לראות] יום מיוחד עבורי היום לפני חמש שנים נכנסתי לטיפול בקהילה, זה היה הפרק,צעד ראשון. לא ידעתי מהו,לא ידעתי שאני חולה,ובמה בכלל.. בבוקר אני אגיע למשמרת שם,לעבודה. אנשק את הרצפה שם באנונימיות, מתוך אסירות תודה, מתוך הערכה לחיים חדשים בשמי ובשם בני משפחתי. אסירות תודה לאלוהים שאני לא שוכח,שאני מעריך. שאני חי.. אוהבים.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

רק להיום ארפה מהדאגה. רק להיום ארפה מהכעס. רק להיום אעשה את עבודתי נאמנה. רק להיום אכיר תודה לכל מה שנפל בחלקי. רק להיום אכבד את הורי, מורי, מכרי וכל יצור חי.
- מיקאו אוסואי אוהבים

קמת לעבודת הבורא בוחרת..?

יופי אחותי הקפה הוירטואלי כבר על האש יום של תובנות וידע חדש יום נקי איכותי ומוצלח לכל משפחת המכורים,באשר הם. אוהבים

אוהבים אותך רפיאלי../images/Emo24.gif

קפה, רק להיום וחיבוק על הבוקר.. מתכון לאחלה שבוע
אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על היכולת להבחין בין השתיים - הקטנה והגדולה שבתוכי
על היכולת לבחור את התגובות שלי אחרי שאני סופרת עד שלוש. על דרך אן איי - הדרך אל עצמי משופרת, טובה וחופשיה. על חברותא נפלאה, בן זוג אוהב ומפרגן. על משפחה תומכת ומעודדת. על חופש מהתמכרות פעילה. על המתנות שבדרך על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים וארבעה ימי ניקיון
וידוי - חזרתי אתמול מהים, וכרגיל נכנסתי ישר הביתה, אל הבית הוירטואלי שלי. קראתי את התגובה של סקייליין ולרגע לחצתי על "תגובה"... כשאני מוצאת את עצמי בדרך להצטדק, להגן על האמת שלי, ולדבר כמו שהוא כאילו רצה לשמוע, מהבטן... לומר מילים הרבה פחות עדינות מתגובתה של נעמה. ספרתי עד שלוש.. לא הייתי זקוקה לעשר, וקלטתי את ה"קטנה" שבי מחרחרת ריב, כמו פעם.. אמרתי לעצמי שאני לא עושה עם זה כלום עכשיו, אלא דוחה את התגובה שלי למאוחר יותר וככה היה. כמעט כעסתי על שמישהו שלא מכיר אותי מעז לפקפק בדרך שלי, אבל זכרתי שאנחנו מכורים, שגם אני הייתי כזו לא מזמן, שבאן איי יש הכל מהכל, ויותר מהכל יש לי זכות לבחור מה לקחת ואיך להגיב. אני פשוט מודה על הסיטואציה הזו שרק נתנה לי הזדמנות לראות עד כמה אני גדלה בדרך, מאין באתי ולאן אני הולכת. מאחלת לכולנו שבוע של חופש מהתמכרות פעילה, תובנות, כנות וניקיון איכותי. אוהבים

נעממי5

New member
בוקר טוב ושבוע מרנין את ה../images/Emo23.gif

סתם ככה, כי בא לי "ריגושים".... ויש לי השבוע ים ריגושים. אמשיך לשתף.... בנתיים, ים של אהבה, שזה מרגש אותי לפחות, ואני בטוחה שגם אותכם. אז רק להיום, שבע שנים אחד עשר חודשים ושמונה עשרה ימים, (רציתי רק חודש, עד שייגמר המשפט, כי פחדתי....) ועם המון המון אסירות תודה לכח הגדול שמשך אותי מבור תחתיות,ולכל השאר! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" האמון לוקח זמן. אם אתה לא משקיע בו, אתה לא זוכה בו. לתת אמון באנשים אחרים דומה לשתילת גינה. קודם, עלינו לבחור איפה לשתול – האם האדמה בריאה, האם היא פתוחה לאור השמש? לא היינו שותלים זרעים של צמחים על סלעים קשים ולא מוכנים לקבל את הזרעים. באופן דומה, עלינו לבחור חברים מהימנים, שפתוחים כמו אדמה עשירה לשתילה ולאור השמש. אז עלינו לזרוע את הזרעים של זמן וטיפוח. אם אנו משתפים מישהו אחר בחלק מרגשותינו וזה מתקבל בברכה, אנו נדע שאנו יכולים לשתף בעוד דברים. אנו יכולים לשתף בזמן שלנו – גם גינה גודלת לאט, ומסוגלת לקבל רק כמות מסוימת של שמש ושל גשם ביום אחד. כאשר אנו נותנים אמון במישהו, אנו מזינים את רוח. האמון גם נותן לנו את האומץ להיות יפים, כמו הפרחים בגינות שלנו. האם אני מספיק אמיץ כדי לתת אמון באחרים ולהיות ראוי לאמון שלהם?

שטול1

New member
ערב טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

הפסיקו לי את החופש הנפלא והרגוע שלי לצורך יום עיון של הצוות לקראת שנת הלימודים הבאה. מה אגיד לכם , הייתי מעדיף לבלות את היום כמנהגי בחופש על הספה עם ספר טוב וכוס קפה שבה משתכשכות להנאתן שתי קוביות קרח (לפחות). אבל , אני הרי מכור מחלים וכדי לשמור על מה שיש לי אני צריך לעבוד על זה ולא להקשיב למה שלוחש לי באוזן הראש החולה שלי. סך הכל היה לא כל כך נורא ואני לא חושב שסתם בזבזתי את הזמן שלי. מסקנה : רצוי להקשיב למה שיש לתכנית להציע ולא לראש החולה אוהבים שטול

למעלה