רק להיום - רצון אלוהים

רק להיום - רצון אלוהים../images/Emo140.gif

רצון האלוהים "ההקלה של 'להרפות ולתת לאלוהים' עוזרת לנו לפתח חיים ששווה לחיותם." טקסט בסיסי, עמוד 26 בהתמכרות פחדנו ממה שיקרה אם לא נשלוט בכל מה שיש סביבנו. רבים מאתנו המצאנו שקרים מתוחכמים על-מנת להגן על השימוש שלנו בסמים. אחרים תיחבלו ותמרנו את כולם, בניסיון מטורף להשיג משהו מהם, על-מנת שנוכל להשתמש בעוד סמים. אחדים מאתנו עשו מאמצים גדולים כדי למנוע משני אנשים לדבר זה עם זה, לגלות כך את כל השקרים שלנו. השקענו הרבה מאמצים כדי לקיים אשליה של שליטה על ההתמכרות שלנו ועל חיינו. בתהליך זה, מנענו מעצמנו את ההתנסות בשלווה שבאה עם הכניעה לרצונו של כוח עליון. בהחלמה, חשוב להשתחרר מאשליית השליטה שלנו, ולהיכנע בפני כוח עליון, שרצונו עבורנו הוא טוב יותר מכל מה שאנו יכולים לתכנן, לתחמן או להמציא עבורנו. אם אנו נבין שאנו מנסים לשלוט בתוצאות ופוחדים מהעתיד, נדע שאנו יכולים לנקוט צעדים נגד זה. אנו נחזור לצעד השני והשלישי, ונחשוב על הכוח העליון שלנו. האם אנו באמת מאמינים שכוח זה יכול לדאוג לנו ולהחזיר לנו את השפיות? אם כן, אנו יכולים לחיות עם כל תהפוכות החיים - האכזבות, הצער, הפלאים והשמחות שבהם. רק להיום: אני אכנע ואתן לכוח העליון לכוון את חיי. אקבל את מתנת-השלווה שבאה עם הכניעה הזו.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

האדם נמשל לציפור; בכוחה של הציפור לדאות למעלה למעלה, בתנאי שתניע את כנפיה בלי הרף, אם היא מפסיקה ממעופה לרגע הרי היא נופלת וצונחת למטה. כן הוא האדם.
- ר' ישראל מסלאנט אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע מבורך../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על היכולת לבחור בכל רגע נתון בדרך, על לילה ארוך של שינה רגועה, ועל היכולת להבחין בין מחשבות של החלמה למחשבות של מחלה. אני אסירת תודה על חברותא ודרך NA, על זוגיות מפרגנת על בן זוג אוהב ומשפחה מעודדת ומאפשרת. אני אסירת תודה על פרנסה, חיוך, בריאות פיזית ונפשית, על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה אחת ושבעה ימי ניקיון
עוד שבוע מתחיל... ושוב המחלה מתעוררת לפני. יכולה לראות את הנסיונות של הראש להשאיר אותי בבית, לוותר על העבודה בגלל כל התירוצים שבעולם - אין לך כוח, את לא בנויה לעבודה הזו, את לא אוהבת את זה, רצית משהו אחר.... כל מיני כאלה שרצים לי בראש כשאני עושה פעולות אחרות, מנוגדות... יום ארוך לפני, שיסתיים בסביבות עשר בערב, ואני מאחלת לכולנו שבוע טוב, שבוע של עשייה והחלמה, של ניקיון איכותי והרבה שמחת חיים. אוהבים

שטול1

New member
ערב טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

הנה באתי את המנוחה ואל הנחלה עוד יום עבודה מאחורי והעובדה שאני עייף מלמדת שעשיתי מה שאני צריך ולא מה שאני רוצה אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי ומאפשר לי את כל זה אוהבים שטול

למעלה