רק להיום של מכורים אנונימים|חיבוק

helen5

New member
רק להיום של מכורים אנונימים|חיבוק

במאי לעשות הכל "הייתי מוכן לעשות הכל על-מנת להישאר נקי..." טקסט בסיסי, עמוד 217 "לעשות הכל?" שואלים חברים חדשים. "מה זאת אומרת, לעשות הכל?" נוכל להבין את זה טוב יותר אם נסתכל וניזכר בכל מה שהיינו מוכנים לעשות על-מנת להתמסטל. האם היינו מוכנים לנסוע מרחקים גדולים כדי להשיג סמים? כן, בדרך כלל היינו מוכנים לכך. כי אם אנו רוצים להישאר נקיים, בדיוק באותה עוצמה כמו שרצינו להשתמש, נעשה הכל כדי להגיע לפגישה. האם בהתמכרות לא עשינו דברים מטורפים ומוזרים, לא השתמשנו בחומרים בלתי מוכרים, בגלל שאחרים אמרו לנו לעשות את זה? אז למה כל כך קשה לנו להקשיב למה שאחרים אומרים לנו בקשר להחלמה, בעיקר כשהדברים האלה נועדו לעזור לנו לגדול? וכשהשתמשנו, האם לא פנינו מדי פעם לכוח העליון שלנו, ואמרנו, "בבקשה, עזור לי לצאת מזה!" אז למה כל כך קשה לנו לבקש עזרת האלוהים כשאנו בהחלמה? כשהשתמשנו, תמיד גילינו נכונות רבה, בכל מה שהיה קשור למציאת דרכים ואמצעים להשיג עוד סמים. אם נוכל ליישם אותו עקרון של נכונות בהחלמה שלנו, נפתיע את עצמנו באיזו קלות נתחיל להשתלב בתכנית האנ-איי. רבים אומרים, כי החשיבה הכי טובה שלנו הביאה אותנו לחדרים של 'מכורים אנונימיים'. אם אנו מוכנים לעשות הכל, לשמוע דברים ולגלות נכונות, אנו יכולים להישאר נקיים. רק להיום: אני מוכן לעשות הכל כדי להישאר נקי. אני אגלה נכונות ואהיה מוכן לשמוע דברים מאחרים כדי להישאר נקי.

OA ענת

New member
להיום של OA - 5 במאי

אירוע יחיד אינו יכול לעורר בנו משהו זר שבכלל לא מוכר לנו. לחיות פירושו להיוולד לאט. אנטואן דה סנט אכספרי. בין אם החוויה גורמת לי הנאה או כאב, תמיד היא מביאה רווח – ההתגלות האיטית של הבנה חדשה. כשאני עובד את עקרונות התוכנית כמיטב יכולתי, צף בהדרגה אדם חדש – אני מתחיל לקבל את עצמי , אני נכנע למציאות ולדרך הטבע האיטית והמזינה. כשאני מרגיש שאני חסר סבלנות אני פונה ומסתכל במה שהצמיחה האיטית עיצבה. אני רואה טינות שנעלמו וכאב שהחלים. במקומם יש לי יכולת לאהוב ולסלוח לעצמי ולאחרים, כשם שאלוקים אוהב וסולח לי. להיום : פרח צריך עונה שלמה כדי לגדול, עץ צריך שנים כדי להגיע לבגרות, לכל דבר שצומח , כולל אני , יש לוח זמנים לצמיחה.

למעלה