רק להיום של מכורים אנונימים

• פותח הנושא zoro3
  • פורסם בתאריך

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

3 אפריל רק בשבילך ".הרעיון של התעוררות רוחנית מקבל צורות שונות אצל האנשים השונים שאנו פוגשים בחברותא" כולנו עושים את אותם הצעדים, אבל כל אחד מתנסה בדרך שונה בהתעוררות הרוחנית .הבאה כתוצאה מהם. צורת ההתעוררות הרוחנית בחיינו תהיה שונה, בהתאם לאופי שלנו לגבי אחדים מאתנו, ההתעוררות הרוחנית המובטחת בצעד השניים-עשר תביא לעניין מחודש בדת או מיסטיקה. אחרים יתעוררו במובן זה שיגלו הבנה חדשה לאנשים שאתם הם חיים, ויתנסו, לראשונה בחייהם, בתחושה של אמפטיה. אחרים יגלו כי הצעדים העירו אצלם תחושה של מודעות לעקרונות מוסריים או אתיים. אצל רובנו התעוררות רוחנית היא שילוב של כל הדברים האלה. אך כל שילוב הוא ייחודי, כמו היחיד שבו .התרחשה ההתעוררות הרוחנית הזו אם יש דרכים רבות כל כך להגיע להתעוררות רוחנית, איך נדע אם באמת התנסינו בכך או לא? שנים-עשר הצעדים נותנים לנו שני סימנים: מצאנו עקרונות שיכולים להנחות אותנו בדרך הטובה, עקרונות כאלה שאנו רוצים ליישם בכל תחומי חיינו. והתחלנו לגלות .דאגה של ממש למכורים אחרים, עד כדי נכונות לשתף אותם בכל הניסיון שלנו לא משנה מה הם הפרטים של ההתעוררות שלנו, כולנו מקבלים את ההדרכה ואת האהבה .שאנו צריכים, כדי לחיות חיים מלאים, עם דגש על הצד הרוחני שלהם רק להיום: בלי שום קשר לצורת-הביטוי המיוחדת שלה, ההתעוררות הרוחנית שלי עזרה .לי למלא את מקומי בעולם באהבה ובחיים. ועל כך אני אסיר-תודה

למעלה