רק להיום של מכורים אנונימים

• פותח הנושא zoro3
  • פורסם בתאריך

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

8 אפריל אושר ".אנו מתחילים להתנסות באושר, שמחה וחירות" :אם משהו יפנה אליך ברחוב, וישאל אותך אם אתה מאושר, מה תגיד? אולי תענה "טוב, בוא נראה... יש לי מקום מגורים, יש אוכל במקרר, יש לי עבודה, המכונית שלי נוסעת... נו, כן, אני מניח שאני מאושר." אלה ביטויים של דברים חיצוניים שרבים מאתנו ;קישרו מאז ומתמיד עם אושר. אבל אנו שוכחים, לעתים קרובות, שהאושר הוא בחירה .אף אחד לא יכול לעשות אותנו מאושרים אנו מוצאים אושר בקשר שלנו עם 'מכורים אנונימיים'. זה אושר שאנו מוצאים בחיים המתמקדים בשירות למכור שעודנו סובל. וזה באמת אושר גדול. כשאנו מציבים את .השירות לאחר מעל הרצונות האישיים שלנו, אנו מגלים שאנו כבר לא מתמקדים בעצמנו. כתוצאה מכך, אנו חיים חיים מלאים ונעימים יותר. כשאנו עוזרים לאחרים, הצרכים שלנו .באים על סיפוקם כפל-כפליים .אושר. מה זה בכלל אושר? אנו יכולים לחשוב על אושר כעל סיפוק או שביעות-רצון .ונדמה כי כיום אנו יכולים להתנסות בשני דברים האלה, בלי שנאבק להשיג אותם ,אנו חיים להיום, נושאים את הבשורה למכור שעדיין סובל .ובכך אנו מוצאים שביעת-רצון, אושר, וחיים בעלי משמעות עמוקה .רק להיום: אני אהיה מאושר. אני אמצא את אושרי בכך שאעזור לאחרים

למעלה