רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

14 באפריל חזון חדש "האם אנחנו באמת רוצים להיפטר מהטינות, הכעסים והפחד שלנו?" טקסט בסיסי, עמוד 33 אנו קוראים להם פגמים. אבל יש בינינו כאלה החושבים כי הפגמים האלה הם הדברים שהצילו את חיינו בזמן השימוש. אם זה נכון, מה הפלא שאנו מתקשים להיפרד מהם, כמו שקשה להיפרד מחברים ותיקים ויקרים? אם יש לנו בעיות של טינה, כעס או פחד, כדאי שנדמיין לעצמנו איך חיינו יראו בלי ההפרעות האלה. אם נשאל את עצמנו מדוע אנו מתנהגים בצורה מסוימת, נוכל לעקור את הפחד המהותי מחיינו. "למה אני פוחד לראות מה שיש מעבר להיבטים אלה באישיות שלי?" אנו שואלים את עצמנו. "האם אני פוחד ממי שאני אהיה בלי הדברים האלה?" אחרי שנחשוף את הפחד שלנו, נוכל להשאיר אותו מאחורינו. אנו מנסים לדמיין איך יראו חיינו בלי פגמים נוספים שמהם אנו סובלים. כך אנו יכולים להציץ אל מה שנמצא מעבר לפחד, וזו המוטיבציה שאנו צריכים על מנת לעבור אותו. הכוח העליון שלנו מציע לנו חזון חדש לחיים שלנו, חיים בלי הפגמים שמהם סבלנו בעבר. החזון הזה הוא התמצית של החלומות הטובים והיפים ביותר שיש לנו. אנחנו לא צריכים לפחד מהחזון הזה. רק להיום: אני אדמיין לעצמי איך יראו חיי בלי פגמי האופי שלי. אבקש את הנכונות שאלוהים יסיר את הפגמים שלי.

למעלה