רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

20 באפריל התנתקות "התמכרות היא מחלה משפחתית, אבל אנו יכולים לשנות רק את עצמנו." עלון 13, "צעירים והחלמה" רבים מאתנו באים ממשפחות הרוסות. לפעמים, חוסר השפיות המשתולל בין בני-המשפחה שלנו נראה לנו כמו כוח שאי-אפשר לענוד מולו. לפעמים בא לנו לאסוף את החפצים שלנו ולהסתלק רחוק, רחוק מאוד. אנו מתפללים שבני-משפחותינו יצטרפו אלינו בהחלמה, אבל לצערנו הרב, זה לא תמיד קורה. לפעמים, למרות המאמצים הכי כנים שלנו לשאת את הבשורה, אנו מגלים שאנו לא יכולים לעזור דווקא לאלה שהם הכי יקרים לנו. הניסיון הקבוצתי שלנו לימד אותנו, שאנו קרובים מידי לבני המשפחה שלנו ועל כן אנו לא יכולים לעזור להם. אנחנו לומדים שמוטב להשאיר אותם בהשגחתו של הכוח העליון שלנו. גילינו כי כשאנו מפסיקים לנסות ליישב את הבעיות של בני-המשפחה, אנו מאפשרים להם לפתור בעיות בחיים שלהם. כשאנו מזכירים להם שאנו לא מסוגלים לפתור להם את הבעיות שלהם, אנו מעניקים לעצמנו את החופש לחיות את החיים שלנו. אנו מאמינים שאלוהים יעזור לבני המשפחה שלנו. לעתים קרובות, הדבר הכי טוב שאנו יכולים לתת ליקרים שלנו, הוא דוגמת ההחלמה הנמשכת שלנו. למען השפיות של המשפחה שלנו, עלינו לתת לבני-המשפחה שלנו למצוא את הדרכים שלהם אל ההחלמה. רק להיום: אני אעבוד את התכנית שלי ואשאיר את המשפחה שלי בהשגחת הכוח העליון.

למעלה