רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

בדיקת הגדילה "אנו מביטים מחדש על התנהגותנו בעבר ובהווה כדי לראות מה אנו רוצים לשמור וממה אנו רוצים להיפטר." טקסט בסיסי, עמוד 29 בכל לילה רבים מאתנו חושבים על עשרים וארבע השעות שהיו, וחושבים איך נוכל לחיות בצורה שונה בעתיד. קל מאוד למחשבותינו לשקוע במלכודות היומיומיות של העולם הזה: צריך להחליף שמן במנוע, לנקות את החדר, להוריד את הזבל. לפעמים יש צורך במאמץ רצוני על-מנת להוציא את המחשבות מהמסלול השגרתי הזה ולהעביר אותן למישור גבוה יותר. שאלה פשוטה אחת יכולה להביא אותנו לדרך הנכונה: מה אנו חושבים שהכוח העליון שלנו רוצה מאתנו לגבי מחר? אולי אנו צריכים לחדש את הקשר ההכרתי הרופף שלנו עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. אולי לא נוח לנו בעבודה או במערכת יחסים, ואנו ממשיכים בזה רק מתוך פחד. אולי אנו מסתירים איזה פגם באופי, ופוחדים לספר על כך לחונך שלנו. השאלה היא באיזה חלק של חיינו, אנו מוכנים ורוצים באמת גידול? בסופו של כל יום, אנו מגלים שזה עוזר לנו אם אנו מבלים קצת זמן עם הכוח העליון שלנו. אנו יכולים להתחיל לחשוב על מה שנוכל לעשות מחר, כך שזה ישפיע לטובה על תכנית ההתפתחות הרוחנית שלנו. אנו חושבים על תחומים שבהם גדלנו בזמן האחרון, וקובעים מטרות שמחייבות עבודה. האם יש דרך נאותה יותר לסיים את היום? רק להיום: אדאג שבסוף היום יהיה לי קצת זמן להיות עם הכוח העליון שלי. אעבור על מה שקרה במשך היום ואנסה לבדוק מה עומד ביני לבין הרצון של הכוח העליון לגבי חיי.

OA ענת

New member
להיום של OA

19 במאי כמה אומלל האדם שאינו יכול לסלוח לעצמו. פובליליוס סירוס מדוע לא עשיתי?... כיצד יכולתי?... מה קורה איתי?... לנטייה להיתלות בהאשמה עצמית יש כושר התמדה עם רצון עצמי ששייך רק לנטייה זו, היא פועלת מעבר לביקורת עצמית בריאה. ומהווה חותם של שיפוט עמוק בתוך הגרעין של הווייתי היכן קבלתי את ההכרה שאני צריך להיות בלי מגרעות, ושאסור לי לעשות שגיאות? התוכנית אומרת לי שפעולות שליליות של העבר. בין אם הן נכונות או דמיוניות. צריכים להיזכר בהם, להתבונן בהם ולהיפטר מהם בעזרת ההנחיה שניתנת בצעדים ארבע עד תשע. האם אלו הן המחשבות והמעשים השכיחים, שגורמים לי להתבוסס ברגשי אשמה, ושמונעים ממני את היכולת לעמוד בפני בעיות אמיתיות של ההווה והיכולת לפתור אותן? להיום: אחד התגמולים הראשונים של עבודת שנים עשר הצעדים הוא הסליחה לעצמי.

למעלה