רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

לחזק את האמונה "אם אנו דואגים יומיום למצבנו הרוחני, אנו רואים שיותר קל להתמודד עם הכאב והבלבול." טקסט בסיסי, עמוד 92 כשהתחלנו לחפש כוח גדול מאתנו, רבים מאתנו נתקעו באמונות או רעיונות ישנים. אלה נעו מפחד מפני אל קנאי ונוקם ועד חוסר אמונה מוחלט. היו בינינו שחשו כי עשו דברים כל-כך נוראים, שאף כוח אוהב לא ירצה שום קשר אתם, לעולם ועד. אחרים היו משוכנעים שהדברים ה"רעים" שקרו לנו, לא היו קורים, אם כוח כזה באמת קיים. יש צורך בזמן, מאמץ, פתיחות ואמונה כדי להגיע למסקנה שהכוח העליון שלנו קיים והוא יעזור לנו להתמודד עם אתגרי החיים. גם אחרי שהחלטנו להאמין בכוח גדול מאתנו, הרעיונות הישנים שלנו חזרו ורדפו אותנו. בעיות חמורות בחיינו, וחוסר הביטחון שעלול להתעורר בעקבות בעיות כאלה, יכולים להחזיר אותנו לדעות הישנות שהיו לנו בקשר לאלוהים. אם זה קורה, אנו צריכים לאומר לעצמנו שהכוח העליון שלנו לא נטש אותנו אלא מחכה לנו ויעזור לנו להתגבר על הרגעים הקשים שלנו בהחלמה. לא חשוב עד כמה האובדן שלנו גדול ומכאיב, אנו נחזיק מעמד, ונמשיך לגדול אם נחזיק באמונה שהתוכנית שלנו העניקה לנו. רק להיום: עבדתי קשה כדי לבנות את האמונה בכוח עליון שאוהב אותי ויעזור לי להתמודד עם בעיות החיים. כיום, אני אאמין בכוח זה.

למעלה