רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

רמות חדשות של כנות 21 ביוני "היינו מומחים ברמייה והצדקה-עצמית." כשבאנו לפגישה הראשונה שלנו ושמענו שאנו חייבים להיות כנים, אולי חשבנו, "טוב, זה לא צריך להיות קשה מדי, כל מה שעלי לעשות זה להפסיק לשקר." לאחדים מאתנו, זה בא בקלות. אנו כבר לא צריכים לשקר למעסיקים שלנו בהיעדרויות שלנו מהעבודה. אנו כבר לא צריכים לשקר למשפחות שלנו בקשר לאיפה היינו בלילה. כשאנו כבר לא משתמשים בסמים, אנו מגלים שיש לנו פחות סיבות לשקר. יתכן שלחלק מאתנו יהיו קשיים אפילו עם סוג זה של כנות, אבל לפחות ללמוד איך לא לשקר זה פשוט – אתה פשוט לא עושה זאת, לא משנה מה קורה. בעזרת אומץ, תרגול נחוש, תמיכת חברינו באנ-איי ובעזרת הכוח העליון שלנו, רובנו מצליחים בסופו של דבר בסוג זה של כנות. כנות בכל אופן, פירושה יותר מרק לא לשקר. סוג הכנות שהכרחי באמת בהחלמה, הוא כנות-עצמית, וזה לא קל ולא פשוט להשיג. בהתמכרותנו יצרנו סערה של רמייה והצדקה עצמית, מערבולת של שקרים שבה לא ניתן היה לשמוע את הקול החלש והשקט של הכנות-העצמית. כדי להפוך כנים עם עצמנו, קודם כל עלינו להפסיק לשקר לעצמנו. במדיטציות של הצעד האחד-עשר שלנו, עלינו להיות שקטים, אז בדממה שבאה כתוצאה מכך, עלינו להקשיב לאמת. כשאנו נעשים שקטים, אזי נוכל למצוא את הכנות-העצמית. רק להיום: אהיה שקט ודומם, מקשיב ומחכה לקול האמת שבתוכי. אכבד את האמת שאמצא.

OA ענת

New member
להיום של OA

21 ביוני רק לעתים רחוקות אנחנו מתגאים כשאנו לבד.וולטר אני רוצה להיות עם אחרים כמו שאני עם עצמי. אין העמדת פנים או התגוננות או עמדות שמכשילות אותי. אני לומד לא להכאיב לעצמי ולכן אני לא משחק משחקים. אני לא מנסה להרשים את עצמי או לפעול כאילו אני חשוב ויודע יותר טוב. אני קרוב ביותר להיות עצמי כשאני עם עצמי. איני הולך לפי תסריט ואיני משחק תפקיד או מעמיד פנים להיות משהו שאני לא. אכלני יתר אנונימיים מעודדים אותי להיות אני עצמי כשאני עם חברים אחרים. כשאני מתחלק בפגישות , נהיה לי יותר קל להניח את הגלימה המטופשת של הגאווה, שאינה משטה באף אחד ושומרת את רגשותיי נעולים בפנים. להיום: להיות אני עצמי זה כמו המנעות – זה כיף.

למעלה