רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

ביוני מצפון הקבוצה "עבודה עם אחרים היא רק התחלה של עבודת השירות." עבודת השירות שהיא עזרה לאחרים, מחייבת מסירות בלתי-אנוכית לשאת את הבשורה למכור שעודנו סובל. אאבל הגישה שלנו בכל הקשור למתן עזרה לא יכול להיפסק כאן. העזרה מחייבת אותנו שנבחן את עצמנו ואת המניעים שלנו. המאמצים שלנו בשירות לאחרים גורמים שנהיה בולטים מאוד בחברותא. באנ-איי, קל מאוד להיות "דג גדול בבריכה קטנה". היחס המתנשא שלנו עלול להפחיד ולהרחיק את החבר החדש. מצפון הקבוצה הוא אחד העקרונות החשובים ביותר בשירות. חשוב לזכור שמצפון הקבוצה הוא הקובע, ולא האמונות והרצונות האישיים שלנו. אנו משקיעים את המחשבות ואת האמונות שלנו בפיתוח מצפון הקבוצה. ואז כאשר מצפון הקבוצה עולה, אנו מקבלים את ההדרכה שלו. המפתח הוא בעבודה עם אחרים, לא נגדם. אם נזכור שאנו עובדים יחד על-מנת להגיע למצפון קולקטיבי, נראה שלכל הצדדים יש יתרונות שווים. אחרי כל השיחות, כל הצדדים יתחברו וישאו בשורה מאוחדת. לפעמים זה מפתה לחשוב שאנו יודעים מה הכי טוב לקבוצה. אם נזכור שזה לא משנה אם זה יעשה בדרך שלנו או לא, יהיה קל יותר לאפשר לשירות שיהיה הכלי שהוא נועד להיות - כלי לשאת את הבשורה למכור שעודנו סובל. רק להיום: אתן את חלקי לפיתוח מצפון הקבוצה. אני אזכור שגם אם זה לא יקרה בדרך שלי, זה לא יהיה סוף העולם. אני אחשוב על המטרה העיקרית של המאמצים שלי בעזרה לאחרים. אושיט עזרה למכור החדש.

ברכת הבוקר...לאיש מיוחד../images/Emo47.gif

בוקר טוב...זורו!!!!!! שיאיר לך היום ותמשיך לעודד ולעשות טוב לאנשים

zoro3

New member
פפפששששששש

איזה אופטימיות יש איזה שינוי?ואם כן ספרי לנו שנוכל לפרגן לך בכל מקרה שיהיה לך יום מלא חיוכים אהה ..ואני לא מיוחד אני אדם פשוט שזכה לחסד להיות מאושר בחלקו

למעלה