רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

לחזק את הבסיס "האמונה אותה מצאנו לא מכבר משמשת כיסוד מוצק לאומץ בעתיד." הבסיס של חיינו הוא הדבר שכל חיינו בנויים עליו. כשהיינו משתמשים, הבסיס הזה השפיע על כל דבר שעשינו. כאשר החלטנו כי ההחלמה חשובה לנו, התחלנו להשקיע בה את האנרגיה שלנו. כתוצאה מכך, החיים שלנו השתנו. על-מנת לשמור על החיים החדשים האלה, עלינו לתחזק את הבסיס שלהם: את תוכנית ההחלמה שלנו. אנו שומרים על ניקיון והחיים שלנו משתנים. גם העדיפויות שלנו משתנות. עבודה ולימודים יכולים להפך לדברים חשובים, משום שהם יכולים לשפר את איכות החיים שלנו. יחסים חדשים יכולים להביא התרגשות ותמיכה הדדית. אבל עלינו לזכור כי תוכנית ההחלמה שלנו היא בסיס שעליו בנויים החיים החדשים שלנו. בכל יום עלינו לחדש את המחויבות שלנו להחלמה, ולראות בה את העדיפות הראשונה במעלה שלנו. רק להיום: אני רוצה להמשיך ליהנות מהחיים שמצאתי בהחלמה. היום אני אנקוט צעדים על-מנת לתחזק את הבסיס שלי.

זורו..עצוב לי../images/Emo7.gif

זורו ערב טוב [סליחה זוהר]...בתקופה האחרונה אני עוברת תקופה שאני עדיין לא יודעת להגדיר אותה...אני לא עצובה וגם לא שמחה....אני מרגישה שמפלס החרדות שלי עולה...ואז כדי להרגע...כמובן,מה אני עושה...מנחש???אופססס לוקחת אקסנקס....נורא כבד לי מאוד מעיק לי...[תגיד אתה מכיר קבוצת תמיכה באיזור חיפה]..אני מקווה שאני לא נודניקית...כייף לשתף אנשים שמרגישים או הירגשו בעבר כמוך....תודה שקראת.......שלומית

zoro3

New member
היי ענווה

יש קבוצת תמיכה של N.A במקלט בבן יהודה כל יום בעה 20:00 שוב אני חושב שזה תלוי באורח החיים שלך חוץ מזה מה את מרגישה דפיקות לב ? מזיעה? מרגישה כאילו את עומדת למות? רועדת? שתפי קצת דברי על הפחדים הוציאי אותם החוצה ולא את לא מפריעה

זורו

זורו...היכן בבן יהודה כי זה רחוב מקביל לשלי...ובאיזה ימים...[פליזזזזזזז אתה יכול לברר לי]?? בבקשה

zoro3

New member
בבקשה

בן יהודה פינת שדרות הציונות מול המכולת כל יום בשמונה וביום שישי בתשע

ועוד שאלה....../images/Emo140.gifעל מה משו

איזה מצקינית אני......איזה סוג של אנשים מגיעים לשם[זה חשוב לי במידה מסוימת].....ואל מי פונים....האים צריך לעשות זאת בתאום טלפוני? אגב אתה מחיפה???

יטנס

New member
zoro3מה אתה עושה פה../images/Emo24.gif

מהר בחזרה לקומונה אוהב אותך וזקוק לך תתקשר כי אין לי שיחות issa

ינטס....../images/Emo12.gif אתה מבריח לנו ../images/Emo6.gif

אנשים מהבית? מה זה קומונה? מה אנחנו? קיבוץ??? עוד תבקש את החצאית שלי... יאללה מהר הביתה... והבית זה כאן!!!!!

יטנס

New member
ברבורה../images/Emo24.gif

שיהיה לך יום טוב אל תיפגעי זה היה בצחוק הרי כולנו באים מאותו כפר גלובלי ברשותך אני אמשיך לקבל תמיכה גם כאן אוהבים אותך

יטנס

New member
זה לא אברהם../images/Emo4.gif

קרן אחותי שיהיה לך יום טוב אני חושב שצריכים לעשות סדר בנייק issa כותב יוצא אברהם איך זה מאחל לכולנו יום נקי ולבן

zoro3

New member
ענווה

לא צריך לתאם כלום הדרישה היחידה שם היא הרצון להפסיק להשתמש מגיעים לשם מכורים לכל סוגי הסמים והכדורים כמעט כולם נקיים תקבלי שם תמיכה ענקים אם הייתי צריך במילה להגיד לך איזה אנשים מגיעים לשם הייתי אומר לך שכולם שם מלאכים

../images/Emo6.gif שם חמוד נטלת לעצמך....

איני נפגעת איש יקר, נהפוך הוא. שמחה שמצאת לך את ביתנו - אכן כולנו מאותו הכפר.

למעלה