רק להיום של מכורים אנונימים

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

להרפות "קח את רצוני וחיי. הנחה אותי בהחלמתי. הראה לי איך לחיות." טקסט בסיסי, עמוד 25 איך אנו מתחילים את התהליך שבו אנו נותנים לכוח העליון שלנו שינחה את חיינו? כשאנו מבקשים עצה בקשר למצב שמטריד אותנו, אנו מגלים שהכוח העליון שלנו פועל דרך אחרים. כשאנו משלימים עם כך שאין לנו את כל התשובות, אנו פתוחים לדעות שונות וחדשות. נכונות להיפטר מדעות ישנות, פותחת ערוץ להדרכה רוחנית, שתאיר את דרכנו. לפעמים אנו צריכים להיות לחוצים מאוד לפני שאנו מוכנים להפנות את הבעיות הקשות שלנו להשגחת הכוח העליון שלנו. אנו מתכננים, נאבקים, נלחמים, דואגים - וזה לא עוזר. אבל אם אנו נעביר את הבעיה שלנו להשגחת הכוח העליון שלנו, התשובות יבואו, דרך הקשבה לחברים שמשתפים אותנו בניסיונם, ודרך מדיטציה שקטה. אין שום טעם בחיים משולהבים. אנו נתעייף אם נרוץ בחיים כאילו הבית בוער תמיד. וזה לא יביא אותנו לשום מקום. בטווח הרחוק, שום תמרונים מצדנו לא ישנו את המצב. כשאנו מרפים ומאפשרים לעצמנו קשר עם הכוח העליון, נגלה את דרך-הפעולה הטובה ביותר. תשובות שיש להן בסיס רוחני חזק, יהיו טובות מכל תשובה אחרת, שאנו יכולים לרקוח בכוחות עצמנו. רק להיום: ארפה ואתן לכוח העליון שלי להנחות אותי.

למעלה