רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo13.gif

28 במאי כפי הבנתנו "בחנו את חיינו וגילינו מי אנו באמת. להיות ענווים באמת זה לקבל את עצמנו ולנסות בכנות להיות אנו עצמנו." טקסט בסיס, עמוד 35 כמכורים פעילים, הדרישות של המחלה שלנו קבעו את האישיות שלנו. יכולנו להיות כל מי וכל מה שהיינו צריכים להיות בכדי להשיג את ה"מנה" שלנו. היינו מכונות הישרדות, התאמנו את עצמנו בקלות לכל מצב בחיי השימוש. ברגע בו התחלנו את החלמתנו, נכנסנו לחיים חדשים ושונים. לרבים מאתנו לא היה מושג איזו התנהגות מתאימה לנו בכל מצב נתון. אחדים מאתנו לא ידעו איך לדבר עם אנשים, איך להתלבש או איך להתנהג בציבור. לא יכולנו להיות עצמנו מכיוון לא ידענו מי אנחנו. שניים-עשר הצעדים נותנים לנו שיטה פשוטה לגלות מי אנו באמת. אנו חושפים את מעלותינו ואת הפגמים שלנו, הדברים שאנו אוהבים בעצמנו והדברים שלא כל כך מוצאים חן בעיננו. באמצעות הכוח המרפא של שניים-עשר הצעדים, אנו מתחילים להבין שאנו בני אדם בפני עצמנו, נוצרנו כדי להיות מי שאנחנו על ידי כוח עליון כפי הבנתנו. הריפוי האמיתי מתחיל כשאנו מבינים שאם הכוח העליון שלנו ברא אותנו כפי שאנחנו, אזי לבטח, זה בסדר להיות מי שאנו באמת. רק להיום: על ידי עבודה הצעדים אני יכול לחוות את החופש להיות אני עצמי, האדם שהכוח העליון שלי התכוון שאהיה.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

מלבד מחשבותינו, אין דבר שנתון לגמרי לשליטתנו.
- רנה דקארט אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה הבוקר, לאלוהים שאוהב אותי על לילה רגוע ושינה מתוקה. על שהתעוררתי בהרגשה טובה. על חברותא וקבוצה תומכת ומעודדת. על אהבת חינם, דרך אן איי, תחושת שייכות. על משפחה מחבקת ואוהבת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ושנים עשר ימי ניקיון
התעוררתי לא מזמן לקראת עוד יום של עשייה ותרומה למען הקהילה, בדמות עבודה במסגרת הקבוצה הטיפולית. כבר מעכשיו אני לוקחת איתי את התיק של הים, ובמקום לחזור הביתה אחרי העבודה - בע"ה הולכת ישר לים או לבריכה אח"כ. אתמול התארגנו כמה חברים מהקבוצה הטיפולית וישבנו בבית של חברה לדבר קצת, לשתות קפה, לצאת מהשגרה בעיקר. אח"כ הלכנו עם החברה הזו לחדר, לחגוג לאחד החברים חודש ניקיון.
כיף היה לראות ולהתרגש ... זה עובד רק ביחד.. כל כך נכון. מאחלת לכולנו יום איכותי, מבורך ונקי. אוהבים

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

סיימתי בהצלחה עוד יום נקי ואין זה מובן מאליו אפילו הספקתי ביקור נימוסין בשבוע הספר גם יום מנוהל וגם מזון לנשמה, יותר טוב מזה אסירות תודה על עוד יום נקי ועל היכולת לחוות הנאה שלמה ואמיתית ממנעמי החיים ללא שימוש בסמים ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד אוהבים שטול

אחלה לילה לכולם../images/Emo24.gif

וואלה לא מובן מאליו - עוד יום נקי. נקי, ארוך, מנוהל בסבבה, התחיל עם העבודה בבוקר, המשיך עם ים, אח"כ שינה קצרה, ניקיון וסדר בבית הפיזי, וקצת התפרקות דרך עט ומחברת. כן, גם היום ויתרתי על פגישת אן איי לטובת ישיבה עם עצמי בלבד, בכדי שאפסיק להרגיש שאני אובססיבית לדרך, גם אם זו אובססיה טובה בניגוד לאחרות. הייתי זקוקה לזמן הזה עם עצמי, לבד, בשקט, בבית שלי. עכשיו, אחרי מקלחת טובה, אחרי שתליתי כביסה בתוך הבית והבית מריח ניחוחות רעננים, אפשר להיכנס למיטה עם ספר טוב, ולפני כן להודות לאלוהים שאוהב אותי כל כך, על היום הזה, על החיים בכלל, ולעצמי על שאני מאפשרת את כל אלה. לילה טוב לכולם, אוהבים

למעלה