רק להיום
בוחר/ת בחיים.

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gifבוחר/ת בחיים.

27 באוגוסט בוחרים בחיים "היה הכרחי לשנות את דפוס- החיים של ההרס העצמי." טקסט בסיסי, עמוד 15 התמכרות פעילה היא התאבדות איטית. כל אחד מאתנו היה קרוב למוות בכל פעם שהשתמש. גם צורת החיים שלנו סיכנה אותנו. חייו של מכור שווים פחות ופחות עם כל יום שעובר, עם כל מנה. בהחלמה, דפוס ההתנהגות הראשון שאנו משנים הוא דפוס השימוש. להישאר נקי זה ההתחלה במסע שלנו אל החיים. אבל ההרס-העצמי שלנו היה עמוק יותר מהשימוש שלנו. גם בהחלמה, אנו עדיין עלולים להתייחס אל עצמנו כאילו אנו חסרי-ערך. כשאנו מתייחסים לא טוב אל עצמנו, אנו מרגישים לא טוב וכשאנו מרגישים לא טוב, אנו מחפשים הקלה - אולי אפילו בפתרון הישן שלנו, סמים. בחירה בהחלמה היא בחירה בחיים. אנו מחליטים כל יום שאנו רוצים לחיות ולהיות חופשיים. בכל פעם שאנו נמנעים מפעולה של הרס-עצמי, אנו בוחרים בהחלמה. רק להיום: אבחר בחיים על-ידי בחירה בהחלמה, אני אטפל בעצמי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כמה עיוור הוא האדם שנותן לך מכיסו כדי לקחת מליבך.
- ג'ובראן חליל ג'ובראן אוהבים

בוקר טוב לכולם, ימים של ריקנות

בוקר אור לכולם יום נעים ומקסים. אני חשה ריקנות בשלושה ימים האחרונים. לא מיתחברת לחדרים בכלל . אתמול הלכתי לקבוצת נשים במוצקין אחרי עשר דקות הסתלקתי משם , לא יודעת להסביר איך הרגשתי אבל ההרגשה היא מועקות של ריקנות. ואולי זה כי אני מבולבלת לפני לידה , ואולי זה הזמן שעושה את שלו. ביום שבת מלאו לי אסירות תודה לאלוהים 16 חודשים נקיים מכל סם. היום אני מעריכה את זה מאוד, אבל אפילו לא קמתי להצהיר. לא יודעת מה עובר עלי אני רק יודעת שזה בסדר שאני מרגישה ככה ותודה לאל שאני מרגישה בכלל. זהו רק רציתי לשתף בתקוה שזה יעבור. אוהבת אותכם חברותא יקרה.

אוהבים אותך אלין../images/Emo24.gif

תמשיכי לבוא ולדבר על הדברים, עד שיתבהר או ייעלם כפי שבא. בכל מקרה, את לא לבד, אוהבים אותך וזקוקים לך

שטול1

New member
אלין אחותינו ../images/Emo24.gif

אני לא יודע להסביר במילים את הריקנות הזאת למרות שגם אני פגשתי אותה לא פעם בחופש הגדול בכל מקרה אנחנו בסביבה כל הזמן אוהבים שטול

planet2us

New member
אוהבים אותך אלין, נשמה יפה שכמוך ../images/Emo13.gif

אני מעריך את היכולת שלך לחוש ריקנות ולא לברוח לסם. אולי הרייקנות מובנת לאור הלידה הקרבה. אני יודע שזה לא עוזר כשקשה.. אולי האהבה שאת מקבלת תוכל לנחם במשהו, להאיר ולו קצת. המון הצלחה בלידה ואמן שתרגישי חיבור ושיפור בהרגשה. רק להיום. אוהבים

../images/Emo42.gifאחלה../images/Emo13.gifבוקר../images/Emo13.gifשבעולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הפרק הזה של רק להיום על הבוקר, על לילה לבן ללא שינה כמעט, ובוקר רגוע ושלוו. על האומץ שלי לבחור בהחלמה מידי יום למרות הפיתויים, על בן זוג אוהב, מקשיב, מחבק, מתגעגע, מפרגן. על הרצון והחתירה לחופש בנשמה. על בריאות פיזית ונפשית. על משפחה תומכת ומעודדת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ואחד עשר ימי ניקיון
אני עייפה על הבוקר. ישנתי כולה שעה ומשהו ואני מול המחשב עם עיניים עצומות עדיין, לפני יום עבודה.. יום רביעי
יופי לפתוח את היום עם הרק הזה של "רק להיום". לבחור בחיים.... השם שבחרתי לעצמי מוכיח את עצמו, והיום יש לי קבלות. אני קוראת וחושבת על הימים האחרונים, כמה פעמים בחרתי בהחלמה, בחיים, בכל מיני מצבים. אני מרגישה את השינוי פתאום. אני מרגישה שלמה רק להיום, אני יודעת שמנעתי את ההרס העצמי שלי בכך שבחרתי לא להתייחס לכל מיני סיטואציות שבעבר יכלו בקלות להקפיץ לי את כל גן החיות בראש ולהשתולל באמוק. כך, לא עניתי למשל למי שהחשבתי כחברה גם כשלרגע נפגעתי. בחרתי במודע לא להיגרר למקום שלא בא לי להיות בו. אני יודעת שאני במקום טוב. מעריכה את המקום שלי, מעריכה את עצמי על כך, מפרגנת. מאחלת לכולנו יום של חופש בנשמה, של אהבה, כנות ואיכות. אוהבים

נעממי5

New member
בוקר של החלמה מהירה../images/Emo24.gif

כל כך לא מתאים לי להיות חולה.... אוהבים.

שטול1

New member
../images/Emo101.gif נעממי תרגישי טוב ../images/Emo193.gif

ואם המחלה שלך פוגשת במקרה את המחלה של רפיאלי באינטרנט וויליג' שתמסור ד"ש מהכאב שיניים שקפץ עלי אוהבים שטול

שטול1

New member
מי מלח ועוד ../images/Emo101.gif

מי מלח אכן עוזרים במיוחד עם מגרגרים (לא לבלוע!) אחרי הצחצוח זה מביס שוק על ירך את הקריוסים ימח שמם וגם הבקטוסים לא רווים נחת . בנוסף מואד ממולץ לשים ליד האזור הנגוע מסמר ציפורן או שניים שלושה זה מרדים את האזור ומפחית כאבים והכי חשוב טבעי לחלוטין ולא משנה מצב רוח או תודעה .ובמקרה חרום של ממש הנשק האולטימטיבי פרוסת שום טרי תעשה את העבודה עד לביקור דחוף אצל רופא שיניים . מוגש כשרות למי שסובל ורוצה להמנע משימוש מיותר בתרופות. אוהבים שטול

נעממי5

New member
תוסיפו לסל התרופות

גם את בעלי שבא כרגע בדיוק עם אותה הבעיה.... כאבי ראש צמרמורות וכאבים מעל העין השמאלית....

../images/Emo51.gifנעממי, אוהבים אותך../images/Emo24.gif

ועדיין לא קראתי מה דעתך שלך יקירתי, על יחסי חונך-חניך בין המינים
לטעמי וכמו שהסברתי, אני מעדיפה מישהו שמאמין בי ורוצה ומסוגל לעזור לי בהחלמתי. לא משנה לי אם זה לובש מכנסיים, חצאית או לצורך העניין פרווה והולך על ארבע
"ללא הבדלי מין, גזע, דת..." "עקרונות קודמים לאישיות...." אלה הם חלקים מהפורמטים של התכנית, לא? למה לעשות הפרדה? גם אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא, אם טרם הבעתם
אוהבים

בוחרת רוצה כרטיס ל ../images/Emo202.gif שלי..?

קבלי קדימון מהסרט החדש הבוקר קיבלתי טלפון מחברת ועדת כנס: אוהבים אותך אחי,עלית בהגרלת הדוברים לכנס,הנושא הוא ,להפסיק לסבול ,הפגישה יום שישי ב 18:00 . תודה על השירות אמרתי ,וניתקתי. מאותו רגע התחיל הסבל שלי..! התקשרתי לחונך שלי ,לא ענה לאב הרוחני שלי, אמר סבבה יופי אחי. ואני נכנסתי לסלאלום של ריכוז עצמי, מה יש לי להגיד על הנושא? מה זה בשבילי להפסיק לסבול? למה שישי ב 18:00, זו שעה שכולם במלונות שלהם לקראת ארוחת ערב. [ בטח אלו פגישות שנותנים לדוברים ירוקים..] להתחיל להודיע לחברים שלי שיבואו לפגישה, ישירות, או על הדרך..? כמה יקנו את הדיסק.? בקיצור סרט ,קומדיה. והקטע ,שזה רק בעוד חודש.... אז מה עם ציון הדרך שלך,אה..? רוצה להחליף כרטיסים לסרטים..?

הפופקורן עלי כ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif

קודם כל ימבה
ובים על המתנה הזו בדרך, ושוב אני גאה להיות מכורה עם חברים כמוכם
להודיע, בטח להודיע לחברים ולחברות ולכל המסביב, מזתומרת?! באותו יום אגב, 26 לחודש, לא? חבר יקר שלנו מפה באילת, יחגוג 14 שנות ניקיון.. זה בטח יקרה לפני או אחרי המסר שלך
אז הקהל האילתי מובטח לך... ובטח שגמני שם בע"ה. אוהבים אותך

נעממי5

New member
למה ביום שישי?../images/Emo7.gif

אני עובדת שישי שבת, וחשבתי לקפוץ אליכם ביום חמישי, גם אני רוצה להיות שם בזמן שיש
ולשמוןע מקרוב את אחי, ממש חוסר הגינות וחוסר התחשבות של חברת הוועדה
מקווה לראותכם שם

למעלה