רק להיום
29 באוקטובר

רק להיום../images/Emo24.gif29 באוקטובר../images/Emo63.gif

לחיות את העכשיו. "לחיות רק להיום פירושו שאנו משתחררים מנטל העבר ומהפחד מפני העתיד " טקסט בסיסי,עמוד 90 מחשבותעל כמה שזה היה רע- או יכול היה להיות- יכולות להרוס את תקוות ההחלמה שלנו. פנטזיות על כה שזה היה נפלא- או יכול היה להיות- יכולות להסיח את דעתנו מפעולה בעולם המציאותי. זו הסיבה לכך שבמכורים אנונימים אנו מדברים על חיים ועל החלמה "רק להיום". באנ - איי , אני יודעים שאני יכולים להשתנות, הגענו לאמונה, שהכוח העליון שלנו יכול להחזיר את השפיות ללבנו ולנפשנו. ניתן לטפל בהרס של העבר , בעזרת הצעדים. תחזוקת ההחלמה, רק להיום, מאפשרת לנו למנוע יצירת בעיות בעתיד. החיים בהחלמה אינם פנטזיה. התוכנית נוטלת את כוחן של החלומות בהקיץ על כך שהשימוש היה נהדר, או על כך שנוכל להשתמש בהצלחה בעתיד, אשליות על כך שהדברים היו יכולים להיות נהדרים, הן ציפיות חסרות-שחר שרק יגרמו לנו אכזבות ונפילות. אנו מחפשים את רצונו של אלוהים, לא את הרצון שלנו. אני מבקשים לשרת אחרים, לא את עצמינו. הריכוז -העצמי שלנו והחשיבות של כמה גדולים יכלו להיות או היו צריכים להיות הדברים , נעלמים.באור ההחלמה, אנו מבינים את ההבדל בין מציאות לפנטזיה. רק להיום : אני אסיר -תודה על עקרונות ההחלמה והמציאות החדשה שהם העניקו לי.

בוקר טוב ויום נעים../images/Emo24.gifאסירות תודה על..

על ההרגשה הנפלאה להתעורר עם תינוקת מקסימה דבר שאי אפשר לקחת לי רק אם אשתמש וזה ידוע לי מראש אסירות תודה על העייפות והתעסוקה שאני בקושי נרדמת בלילות. גם על הקושי של העייפות והתסכול אני אסירת תודה. אסירות תודה שבעלי היקר עובד קשה שני עבודות . אסירות תודה שהוא במקום היום לעבוד עם נוער במצוקה. שמזכירים לו בדיוק באיזה מקום הוא היה בתור נער בתחילת ההידרדרות שלו. אסירות תודה לאלוהים שיש לי משפחה אוהבת חמה ותומכת. שמבקרים אותי דואגים לי אוהבים את הילדה והיא מאור עיניהם. אסירות תודה שאני מיתעוררת בבוקר ליום מלא בבית עם הילדה. אסירות תודה שהבית כבר לא ריק. תודה לאל שאני מצליחה יחד עם הטיפול המסור בילדה וים של אהבה והבנה כלפיה להיות מבינה ולא מובנת . להבין שהיא חסרת אונים ובסה"כ זקוקה לי ואני שם בשבילה אסירות תודה על השפיות שחזרה אלי שאני יכולה היום להיות שם בשבילה. אסירות תודה שבין כל המרוץ עם התינוקת אני מצליחה לחלק את הזמן שלי לנקיון הבית בישול, אפיה, כביסות, ארגון וסידור הבית וכל מה שהבית זקוק לו. אומנם לא בנחת רוח ובזמן לא מוגבל כמו לפי שהיא נולדה אבל מצליחה לעשות הכל עם הפסקות לאוכל שלה, לפינוק שלה, להרגיע את הגזים שלה והבכי שלה. אסירות תודה שהבית שלי לא ריק על הבוקר כשבעלי יוצא לעבודה. אסירות תודה מעומק הנשמה על המתנה המדהימה שאלוהים נתן לי בנקיון. וזה את הילדה שלי .

../images/Emo42.gifבוקר של אסירות תודה ויומצויין../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הבנות ואסימונים שנופלים בדרך, על היכולת והאפשרות לבחור בהחלמה ולא לפעול על פי הרגלים כאשר אני מזהה את רצון המחלה. אני אסירת תודה על היכולת לזהות את מקור המחשבות, לנפץ תבניות לשאת את הכאב ולהמשיך נחושה בדרך למרות הבלבול. אני אסירת תודה על חברותא, דרך NA, בן זוג מכיל ואוהב, על החיים עצמם, על בריאות פיזית ונפשית, על שפע ופרנסה, על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ושלושה עשר ימי נקיון
הפרק של "רק להיום" כאילו נכתב עבורי. רק אתמול כתבתי שקשה לי להשתחרר מהעבר, לוותר עליו ועל כל מה שהוא מכיל מבחינתי כמו שגם קשה לי לא לחשוב על העתיד, קשה לי להתעלם מכל אלה ולחיות רק בהווה. אני מרבה לדאוג, ולא פעם גם להיכנס לתוך עצמי ולזכור את העבר ביתר שאת. יודעת שכל מה שאני צריכה זה ללמוד להפנים את "רק להיום". ליהנות עכשיו, לחיות עכשיו, ויודעת שזה יבוא מתי שהוא גם בלי המלחמות שיש לי בראש. בינתיים מרשה לזה להיות כי אין לי משהו אחר, נדמה שפה אני עדיין חסרת אונים, לא מוצאת דרך להצליח... אבל גם זה יבוא, כי ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של עשייה, אומץ ושמחת חיים. אוהבים

אוהבים אלין../images/Emo24.gif

מתוקה כמוכם הבובה הזו
שאלוהים ינחה אתכם לרוות ממנה נחת! אוהבים

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

מה שקורה פעם אחת אינו יכול לקרות שוב. אבל מה שקורה פעמיים, יקרה גם בפעם השלישית.
- פאולו קואלו אוהבים

שטול1

New member
ערב טוב אימא של ליאן ../images/Emo24.gif

איזה מאמי יורשת העצר לבית ביטון תני לה
גדול בשמי ותני לזמן זמן יש עוד ימבה מתנות בדרך אוהבים שטול

נעממי5

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאיזה בונבון../images/Emo25.gif

תהני ממנה, ושיהיה לכם הרבה נחת, אמן!

למעלה