רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

1 ביוני תמשיכו לבוא "איננו חייבים להיות נקיים בהגיענו לכאן, אבל לאחר הפגישה הראשונה אנו מציעים שחברים חדשים ימשיכו לבוא, ושיבואו נקיים. אנו לא צריכים לחכות למנת-יתר או למאסר כדי לקבל עזרה ממכורים אנונימיים." טקסט בסיסי, עמוד 10 מעטים מאוד מבינינו מגיעים לאנ-איי כשהם שופעי נכונות. חלק מאתנו נמצאים כאן, משום שבית-משפט הורה להם להשתתף בפגישות. חלק מאתנו באו להציל את המשפחות שלהם. אחרים באו מתוך מאמץ להציל קריירה הנמצאת על סף הרס. זה לא משנה למה אנחנו כאן. מה שחשוב זה שאנחנו כאן. שמענו כבר שאומרים "אם נביא את הגוף, הראש יבוא אחריו". יתכן שאנו באים לפגישות עם רגשי-נחיתות. אולי אנו בין אלה היושבים בקצה האחורי של החדר, ידיים שלובות על החזה, זורקים מבטים מאיימים לכל מי שמתקרב אלינו. אולי אנו עוזבים לפני תפילת הסיום. אבל אם נמשיך לבוא, נגלה שהראש שלנו מתחיל להיפתח. אנו מתחילים להוריד את החומות ולהקשיב באמת כשאחרים משתפים. אנו עשויים אפילו לשמוע מישהו מדבר ואולי להזדהות אתו. אנו מתחילים בתהליך השינוי. אחרי זמן מה באנ-איי, אנו מגלים שלא רק הראש שלנו הגיע לחדרי הפגישות, חשוב מזה, גם הלב שלנו הגיע לשם. אחרי שזה קורה, הנסים באמת מתחילים! רק להיום: אשאף להקשיב בפתיחות למה שאחרים משתפים.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אנשים גדולים אי אפשר לעצור, אפשר רק לעכב.
- שי ראובן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בוקר רגוע ושקט מסביב. על חברותא נפלא ועל דרך אן איי, על הזכות להיווכח ולחגוג עם מנצחים. על אהבה גדולה בפנים ובחוץ. על משפחה אוהבת ומפרגנת. על סופשבוע עמוס ומהנה, חופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ושישה עשר ימי ניקיון
.
סופשבוע של חגיגות וציוני דרך לשתי חברות יקרות לדרך, שהוכיחו לי ולאחרים שהאלוהים עובד עבורנו דרך הדרך. ישבתי להקשיב בשישי ובשבת למסרים שהעבירו מרותקת ושותקת, לעיתים פעורת פה. המון כוח להמשיך, המון תקווה, תחושה של "גם אני רוצה ויכולה", חגיגה אמיתית לחברות ולדרך אן איי. ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד
מאחלת לכולנו שבוע פורה ואיכותי, שבוע של תובנות ואהבת חינם, אומץ וכוח להתמודד, חופש בנשמה. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ה צ ב ע י ם . הצבעים שבעולם החלו לריב פעם. כל אחד מהם טען שהוא הטוב ביותר, החשוב ביותר, המועיל ביותר, המועדף מכולם. הירוק אמר: "ברור שאני החשוב ביותר. אני הוא סמל החיים והתקווה. נבחרתי לצבעם של צמחים, עצים ועלים. בלעדי, כל החיות היו מתות. הביטו בטבע ותראו שאני שולט שם." הכחול שיסע את דבריו: "אתה חושב רק על האדמה, אולם קח בחשבון את השמיים ואת הים. המים הם אשר מהווים את בסיס החיים וממעמקי הים מגיעים הם אל העננים. השמיים נותנים מרחב, שלווה ורוגע. בלעדי השלווה שלי, אף אחד מכם לא היה בעל ערך." הצהוב גיחך: "כולכם כל-כך רציניים. אני מביא צחוק, שמחה וחמימות אל העולם. השמש צהובה, הירח צהוב, הכוכבים צהובים. כל פעם שאתם מביטים על חמנייה, כל העולם מתחיל לחייך. בלעדי לא הייתה הנאה." הכתום היה הבא בתור לנשוף בחצוצרה: "אני הוא צבע הבריאות והכוח. ייתכן שאני נדיר, אולם אני יקר-ערך כיוון שאני משרת את צורכי החיים האנושיים. אני נושא את הויטמין החשוב ביותר. חישבו על גזרים, דלעת, תפוזים, מנגו ופפאיה. אינני זמין תמיד, אולם כאשר אני חש את השמים בעת הזריחה או השקיעה ~ יופיי כה עוצר נשימה, שאף אחד לא מקדיש מחשבה נוספת אל אף אחד מכם." האדום לא יכול היה עוד לעמוד בכך, הוא צעק: "אני המולך על כולכם. אני דם ~ דם החיים! אני מביא אש אל תוך הדם. אני נכון להילחם למען מטרה. אני הוא צבע הסכנה והגבורה. בלעדי, האדמה הייתה שוממה כמו הירח. אני צבע התשוקה והאהבה, צבע הורד האדום, פרח החלבלוב והפרג." הסגול התרומם למלוא גובהו: הוא היה מאוד גבוה ודיבר בהדר רב: "אני הוא צבע המלכות והעוצמה. מלכים, מנהיגים והגמונים, תמיד בחרו בי, כיוון שאני סמל הסמכות והחכמה. אנשים אינם מציבים בפני שאלות! הם מקשיבים ומצייתים." ולבסוף דיבר האינדיגו, בשקט רב יותר מכל האחרים, אך בדיוק באותה נחישות: "חישבו עלי. אני צבע הדממה, אתם בקושי מבחינים בי, אולם בלעדי כולכם הופכים שטחיים. אני מייצג מחשבה והשתקפות, דמדומים ומים עמוקים. אתם זקוקים לי לשם איזון וניגוד, לשם תפילה ושלווה פנימית." כך התרברבו להם הצבעים, כל אחד מהם משוכנע בעליונותו. הריב שלהם הפך קולני יותר ויותר. לפתע, היה הבזק מדהים של אור בוהק. רעם התגלגל בשאון וגשם החל לרדת בעוצמה. הצבעים השתופפו מטה בפחד, כשהם נצמדים קרוב זה לזה כדי להתנחם. במהלך הסערה, החל הגשם לדבר: "אתם צבעים טיפשים, נלחמים ביניכם ובין עצמכם, כל אחד מכם מנסה לשלוט בשאר. האם אינכם יודעים שכל אחד מכם נוצר למען תכלית מיוחדת, ייחודית ושונה? אחזו ידיים יחד ובואו אלי." בעשותם כפי שנצטוו, התאחדו הצבעים ואחזו ידיים. והגשם המשיך: "מעתה ואילך, כאשר גשם יורד, כל אחד מכם יתפרש לרוחב השמיים בקשת גדולה, כתזכורת לכך שכולכם יכולים לחיות בשלום זה עם זה. הקשת בענן היא סמל התקווה למחר." וכך, כל פעם כאשר גשם רציני שוטף את העולם, וקשת בענן מופיעה בשמיים, הבה נזכור להוקיר זה את זה...

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

הכניסיני תחת כנפך . אריק איינשטיין מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: מיקי גבריאלוב הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות. ובעת רחמים בין השמשות שחי ואגל לך סוד יסורי אומרים יש בעולם נעורים היכן נעורי? הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות. ועוד רז אחד לך אתוודה נפשי נשרפה בלהבה אומרים אהבה יש בעולם מה זאת אהבה... הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות. הכוכבים רימו אותי היה חלום אך גם הוא עבר עתה אין לי כלום בעולם אין לי דבר. הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! שבוע טוב לכולם שבוע של אנרגיות חיוביות שבוע של בשורות טובות יום נעים ומקסים .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 01/06/2008 - 07/06/2008 תאומים השבוע אתם עלולים להרגיש עייפות או עדיין לסבול מבעיה המתקשרת לימים האחרונים. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. החל מיום שלישי כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. מהיום והלאה זמן מוצלח מצפה וכדאי לכם לנצל אותו. מסר שבועי: "החשיבה היא שיחה בין הנשמה לעצמה, בנושא בו היא מעיינת" אפלטון סרטן השבוע הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. תוכלו ליצור מפנה חיובי בכל מה שקשור לתחום אותו אתם מייצגים. החל מיום שלישי זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. משעות הערב והלאה יהיה זה זמן נחמד פחות בעל השפעות כבדות יותר. תיתכן התמודדות עם קושי בתחום הבריאותי. מסר שבועי: "ידע אינו מלמד את האדם להיות חכם" הרקלייטוס אריה השבוע תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. החל מיום שלישי זמן טוב צפוי לכם בתחום הקריירה. יתאים לסכם נושאים עם מעבידים ושותפים. זמן טוב לבניית מסגרת עבודה ועיסוק בתכנונים ארוכי טווח. גם משעות הערב והלאה זמן מהנה לפניכם עם השפעות טובות. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. מסר שבועי: "להבין משהו, פירושו לדעת את הסיבות הדבר הזה" אריסטו בתולה השבוע תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. ייתכן ותפגשו אנשים מעניינים היום, אנשים אשר הגיעו מרחוק או כאלה בעלי רקע שונה מאוד מכם. החל מיום שלישי קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. משעות הערב והלאה זמן פחות נעים מצפה לכם, תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. מסר שבועי: "ניסיון הוא בית ספר טוב אולם המחיר גבוה" היינריך היינה מאזניים השבוע ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום סוג. עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. החל מיום שלישי ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום סוג. הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. משעות הערב והלאה זמן נחמד צפוי לכם, התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. מסר שבועי:"תוכנית זה חלום עם לוח זמנים" מקס וובר עקרב השבוע ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים השבוע מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. החל מיום שלישי זהו זמן מתאים להמשיך לעסוק בתחום הזוגיות, לפנויים צפויים מפגשים רומנטיים. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. משעות הערב והלאה יהיה זה זמן פחות נעים, עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. מסר שבועי:" פסימסט רואה קושי בכל הזדמנות. אופטימיסט רואה הזדמנות בכל קושי" ווינסטון צ'רצ'יל באדיבות - מזל אהרוני .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ - המשך ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית - המשך . קשת השבוע מומלץ לשמור יותר על הבריאות, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. מומלץ להיזהר ולא להיכנס לעימותים עם חברים לעבודה. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. ייתכן שתגיע ידיעה משמחת בקשר לעבודה, אתם תרגישו הרבה יותר טוב לאחר מכן. בימים אלו אתם יכולים להרשים אחרים בביצועים שלכם. זמן נחמד לפניכם ובעל השפעות נעימות. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. מסר שבועי:"שמרן הוא אדם בעל שתי רגליים בריאות, אשר משום מה מעולם לא למד להלך" פ.ד. רוזוולט גדי השבוע זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? השבוע האנרגיות מצוינות לכך. תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. אין לכם ילדים? זה בהחלט זמן טוב להתחיל לחשוב על כך. החל מיום שלישי הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. משעות סוף יום ג' והלאה זמן טוב צפוי לכם, נסו לזרום איתו. בנוסף שימו לב אתם קולטים השבוע אנשים אחרים על ידי חוש שישי. מסר שבועי:"מה שהעתיד מכין עבורך תלוי במידה מרובה במה שאתה מכין לעתיד" מרק טווין דלי השבוע נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. החל מיום שלישי לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. מיום ג' והלאה זמן חיובי ומוצלח מחכה לכם, נצלו זאת. זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האנרגיות מצוינות לכך. מסר שבועי:"אם יתחיל האדם בביטחון יסיים בספק; אם יתחיל בספקות יסיים בביטחון" פרנסיס בייקון דגים השבוע אתם קולטים אנשים אחרים על ידי חוש שישי. לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. דווקא השבוע זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. החל מיום שלישי בעיה אשר קשורה באנשים קרובים יכולה להיפתר היום על ידי שיחה. נסיעות ועוד נסיעות, השבוע תבלו יותר על הכבישים. נסו ליהנות מכך. משעות הערב של יום ה' והלאה זמן פחות נעים מצפה לכם, נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. מסר שבועי:"ענווה היא כתר היופי" פרידריך שילר טלה השבוע הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. אתם רגישים יותר לחפצים שלכם וקיימת הנטייה להישמר מאחרים. לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. החל מיום שלישי יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. זמן טוב לערוך מסע קניות קטן, רק היזהרו מנטייה לעבור את הגבול הקיימת היום. גם משעות הערב והלאה זמן נחמד מצפה לכם, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. מסר שבועי:" להקשיב כדי להבין ולא כדי להגיב " אלמוני שור השבוע אנשים יחושו בצורך שלכם להתקרב רגשית ויאהבו את זה. הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. אתם על הסוס השבוע, שחקו אותה. החל מיום שלישי היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. ייתכן שתאלצו להתמודד היום עם מישהו קרוב. אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. מסר שבועי:"אם אתה מסוגל לחלום אתה מסוגל לבצע " וולט דיסני. באדיבות - מזל אהרוני .

שטול1

New member
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אחרי התלבטות לא פשוטה סופסוף החלטתי למרות שבחוץ (וגם בפנים) עדיין חם מאוד והשמש קופחת אחרי חמש אני מכריז רשמית על ערב בעיקר כדי לא להתבלבל יותר מדי גם ככה הממסד מסיבות כאלה ואחרות משנה שרירותית את השעון פעמיים בשנה וההחלמה שלי לפחות בשלב זה נשענת על יציבות אז אם הממסד יכול למה לא אני ומהיום אחרי חמש בערב זה ערב וכך בפשטות למדתי לעקוף עוד פגם קטן אך מעצבן והחיים הרבה יותר פשוטים אם אני לא מסבך אותם יותר מדי אז שוב ערב טוב לכולם (למרות ששמש בחוץ) אוהבים שטול

ערב מצויין לכולם../images/Emo24.gif

אחרי חמש זה בהחלט ערב... והלא באחת עשרה בבוקר אנחנו אומרים "צהריים טובים", ובכלל, מי קובע מתי מתחילים הצהריים, הבוקר או הערב? פעם... מזמן... לא חשוב מתי התעוררתי, הייתי אומרת בוקר טוב
היום, יש איזה שהוא סדר יום של החלמה, הדברים משתנים לאט ובטוח. ואגב סדר יום.. אני בבית במקום להיות באן איי, פשוט מרגישה לא הכי טוב )פיזית) בכדי לצאת מהבית, אז יושבת בינתיים עם עצמי, עד שיגיע הזמן לישון.. ומחר עוד יום חדש ונקי.... זהו, עוד יום עובר, החום בחוץ כמעט מעיק, ובבית תודה לאל שיש מזגן. עוד משהו שלגמרי לא מובן מאליו
אוהבים

למעלה