רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

22 ביוני לקבל את החיים כמות שהם "בהחלמה שלנו אנו מגלים שחיוני לקבל את המציאות כמו שהיא. מהרגע שאנו יכולים לעשות זאת, אנו לא צריכים להשתמש בסמים כדי לשנות את התחושות שלנו." טקסט בסיסי, עמוד 87 הסמים חצצו בינינו לבין עוצמתם המלאה של החיים. כשאנו מפסיקים להשתמש בסמים ונכנסים להחלמה, אנו מוצאים עצמנו מתעמתים ישירות עם החיים. יתכן שחווינו אכזבה, תסכול או כעס. מאורעות לא בהכרח קורים כפי שאנו רוצים שיקרו. הריכוז-העצמי שטיפחנו בהתמכרות שלנו עיוות את תפיסת החיים שלנו; קשה לנו להרפות מהציפיות שלנו ולקבל את החיים כמות שהם. אנו לומדים לקבל את חיינו בכך שאנו עובדים את שניים-עשר הצעדים של מכורים אנונימיים. אנו מגלים כיצד לשנות את הגישות שלנו ולהרפות מפגמי אופי. אנו כבר לא צריכים לעוות את האמת או לברוח ממצבים. ככל שאנו מיישמים יותר את העקרונות הרוחניים הכלולים בצעדים, כך קל לנו יותר לקבל את החיים בדיוק כפי שהם מתרחשים. רק להיום: אתרגל קבלה-עצמית על ידי יישום שניים-עשר הצעדים.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

רקוד כאילו אף אחד לא מסתכל, תשיר כאילו אף אחד לא שומע. אהוב כאילו מעולם לא נפגעת, וחיה כאילו זה גן עדן עלי אדמות.
- מרק טווין. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על סבלנות ובעיקר על סובלנות שאני מוצאת בתוכי. על בוקר שקט ורגוע, על חברים, דרך אן איי והרגשת שייכות, על שיש לי עם מי לדבר ובפני מי להיחשף ולהרגיש עם זה טוב על חופש מהתמכרות פעילה. על אהבה והבנות חדשות. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ושישה ימי ניקיון
מאחלת לעצמי ולכולנו, שבוע פורה של ניקיון איכותי, שאשמור ואעצים את ההרגשה הטובה. אוהבים

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "לדעת להזמין את הכאב להצטרף לחוויה שלי, ולא להרגיש את הצורך לשלוט בחיי כדי להימנע מכאב – זהו חופש כל כך גדול!" אם נעצור לרגע ונחשוב על זה באמת, נתפלא לגלות כמה מהחיים אנו מבלים בניסיון להימנע מכאב. אנו פוחדים לומר את מה שאנו חושבים או לומר לאחרים מהם הצרכים שלנו, מפני שאנו מפחדים מדחייה. אנו פוחדים להתמודד עם הכאב של הכעס שלנו. אנו פוחדים לומר לאחרים מי אנחנו. כשאנו פוחדים להיפתח לאחרים מתוך פחד שהם יפגעו בנו, אנו לא חופשיים, אנו השבויים של הפחדים שלנו. הכאב הוא חלק טבעי מהחיים, וקיבלנו במתנה את היכולת להרגיש אותו. הכאב מלמד אותנו, לפעמים גורם לנו להתאמץ יותר, ועוזר לנו להעריך את ההנאה בחיים. כשאנו נקבל את הכאב, ונפסיק להתיש את עצמנו בניסיונות להימנע ממנו, אנו נהיה חופשיים לחיות את החיים יותר במלואם ומבלי כל כך הרבה דאגה. איך הפחד שלי מגביל לי את החופש?

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ארבעה נרות . ארבעה נרות דלקו לאיטם. הכול סביב כה שקט, אפשר היה לשמוע לחשם. אמר הנר הראשון: "אני השלום" מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי, אני חש שקיצי קרב. ולהבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה.... אמר הנר השני: "אני אמונה" לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד... הנר השלישי חיכה בסבלנות לתורו ואמר בצער: "אני אהבה" אין בי עוד כוח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. מיד לאחר שסיים לומר את דבריו נפח את אורו... לפתע... נכנס לחדר ילד , הבחין בשלושת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם". אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו. ואז אמר הנר הרביעי: אל חשש פעוט, כל עוד דולק אני שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים: "אני "התקווה" בעיניים בוהקות, לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים. להבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

נקודת ההתחלה . אוהד חיטמן ורונה קינן מילים: אוהד חיטמן לחן: אוהד חיטמן כבר ביום שנולדתי נרקמו תוכניות לדרך יצאתי והתחלתי לחיות מצאתי מרגוע בטיפוס על צים כך לא יכלו בי לפגוע לא היו לחצים חשבו שבכוח מעצבים בן אדם לא רציתי לברוח כי אהבתי אותם ניסיתי ללכת לפי מה שנרקם אך דרכי מתארכת כשדרכי לא דרכם וכל מה שהיה משמן כבר לא ישוב לסלוח לעבר כי מה זה כבר חשוב? וכל החלומות אשליה אחת גדולה אם נתקעים בדרך בנקודת ההתחלה התרגלתי לנוע בשדות הפתוחים העיקר לא לנוח כמה טוב כשהולכים לא חשוב אם אגיע לא חשוב אם צודק מנסה להכריע ובינתיים בודק וכל מה שהיה משמן כבר לא ישוב לסלוח לעבר כי מה זה כבר חשוב? וכל החלומות אשליה אחת גדולה אם נתקעים בדרך בנקודת ההתחלה ועכשיו אני גבר וילדון מבפנים מסתכל לכל עבר ורוצה להפנים העולם מחייך להפנים העולם מחייך לי ואולי מתמיד נהנה מהדרך ורוצה להתמיד וכל מה שהיה משמן כבר לא ישוב לסלוח לעבר כי מה זה כבר חשוב? וכל החלומות אשליה אחת גדולה אם נתקעים בדרך בנקודת ההתחלה .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! שבוע חדש כוחות חדשים אנרגיות חיוביות שבוע של עשייה ונתינה שבוע של אהבה .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 22/06/2008 - 29/06/2008 סרטן השבוע ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. החל מיום שלשי השבוע קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. אריה השבוע זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם השבוע וניתן לנצלו להעמקת קשר קיים.החל מיום שלשי ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. משעות סוף היום והלאה יהיה זה זמן מוצלח, נסו לזרום איתו. ילדים עשויים להביא השבוע הרבה יותר נחת מהרגיל. בתולה השבוע אופציות והזדמנויות חדשות בפתח ויביאו אפשרויות רווח וחיזוקים בתחום הפיננסי. אתם מפגינים יותר אכפתיות כלפי האנשים שעובדים איתכם והדבר תורם לפופולאריות שלכם. ימים אלה טובים לכל מגע עם הציבור הרחב. אם העיסוק שלכם קשור בציבור, האהדה כלפיכם גוברת. החל מיום שלשי לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. משעות סוף היום והלאה זמן פחות נחמד צפוי לכם, ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. מאזניים השבוע עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מוצלח מצפה וכדאי לכם לנצל אותו. ייתכן ותפגשו אנשים מעניינים השבוע, אנשים אשר הגיעו מרחוק או כאלה בעלי רקע שונה מאוד מכם. קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. החל מיום שלשי היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות. זמן לא קל בכל הנוגע לכספים הימנעו מלהתפתות לרכוש דבר מה, לא יום לקניות ובזבוזים מיותרים. משעות סוף היום והלאה זמן מוצלח צפוי לכם באופן כללי. תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. עקרב השבוע כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. החל מיום שלשי מומלץ להעניק מעצמכם. זה נפלא לכך. נסו לנצל זאת לחיזוק הקשר עם חברים וקרובים. חיוביות וחיוניות רבה נובעת מהעובדה שהיום המזל שלכם מאיר פנים. משעות סוף היום והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, אתם רגישים יותר לחפצים שלכם וקיימת הנטייה להישמר מאחרים. קשת השבוע חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו.החל מיום שלשי יחסים יכולים להציק ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור. זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. משעות סוף היום והלאה זמן נחמד מצפה לכם, אתם תהיו על הסוס, שחקו אותה. גדי השבוע זמן טוב צפוי לכם בתחום הקריירה. יתאים לסכם נושאים עם מעבידים ושותפים. אתם מפגינים יותר אכפתיות כלפי האנשים שעובדים איתכם והדבר תורם לפופולאריות שלכם. אתם נכנסים לשלב מעשי יותר בתחומים חדשים ובעלי אתגר. שיקול הדעת בתקופה זו עבורכם צריך להתקשר לטווח ארוך ולביטחון כלכלי. החל מיום שלשי זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. משעות סוף היום והלאה יהיה זה זמן פחות טוב, יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. דלי השבוע במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. החל מיום שלשי תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. משעות סוף היום והלאה זמן טוב צפוי לכם, נסו לזרום איתו. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם השבוע וניתן לנצלו להעמקת קשר קיים. דגים השבוע הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. זהו זמן טוב לעיסוק במיסטיקה ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. החל מיום שלשי במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. משעות סוף היום והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. טלה השבוע התפתחות חיובית ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי.החל מיום שלשי זהו זמן טוב לעיסוק במיסטיקה ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. עשויות לצמוח בעיות בקשר עסקי או כספי. אם אפשר עדיף לחכות יומיים שלושה לפני שמגיעים להחלטה. משעות סוף היום והלאה זמן חיובי ונעים מחכה לכם, נצלו זאת. במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. שור השבוע בהחלט כדאי לטפל בבריאות, ניתן עכשוו לפתור בעיות מציקות. שבוע טוב לכל אותם שינויים אשר רציתם שיקרו בעבודה. ייתכן שתגיע ידיעה משמחת בקשר לעבודה, אתם תרגישו הרבה יותר טוב לאחר מכן. החל מיום שלשי ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. משעות סוף היום והלאה זמן פחות מהנה מצפה לכם, זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. תאומים השבוע אם לא מילאתם לוטו הרבה זמן, כדאי לכם לנסות. זה זמן עם אפשרויות טובות יותר מבחינתכם. כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. תיתכן התמודדות עם קושי בתחום הבריאותי. החל מיום שלשי אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. משעות סוף היום והלאה זמן חיובי ונעים מחכה לכם, נצלו זאת. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי.

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אסירות תודה לאלוהים שלמרות החשש מחוסר המעש בחופש הגדול סידר לי את המרתון לקראת הבגרות . וכך זכיתי לעוד יום מנוהל ומעניין בחברתם של טובי בנינו ובנותינו חדורי מוטיבציה להצליח. שיהיה גם לכם ערב טוב נעים ונקי אוהבים שטול

שטול1

New member
מותר ורצוי

כן קצת התלבטתי לפני שעניתי בקצרה, אבל הגעתי למסקנה שההתלבטות בפגמים יסודה ועם עובדות אי אפשר להתווכח אז אני עומד מאחורי הכנות שלי וגם תלמידי יש על מה להיות אסיר תודה אוהבים שטול

שטול1

New member
קשה להתרגל

עד היום קצת קשה לי להתרגל לתואר, אולי משום שאני זוכר איפה הייתי לפני כמה שנים. כמו שאמרתי זו היתה רק התלבטות לרגע אז גם אם עוד לא שיחררתי לגמרי את הפגמים של הנרקומן מפעם. אני משתדל לא לפעול דרכם בנקיון. העובדות מדברות בעד עצמן ועל כך אני אסיר תודה ואם הפגמים נתמודד רק להיום כל יום

מורה טוב אם יורשה לי להעיד

והכל מתחיל בזה שהוא אדם טוב וחבר טוב אוהבים אותך שטול, מאוד..

שטול1

New member
רפיאלי ../images/Emo24.gif

חבר כתב כאן פעם ואהבתי את זה "אהבה מנצחת תמיד" תודה על האמון , אוהב אותך הרבה ואם אני מצליח קצת בעבודה שלי זה רק בגלל שאני מקשיב לאלוהים , לחברים, לחונך ולכל מי שעוזר לי בדרך כי למדתי שלבד אני לא יכול ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד אוהבים שטול

למעלה