רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

30 באוגוסט לעשות טוב, להרגיש טוב "אנחנו בוחנים את מעשינו, תגובותינו ואת מניענו. לעתים קרובות אנו מוצאים שמצבנו טוב יותר ממה שהרגשנו." טקסט בסיסי, עמוד 42 הדרך שבה אנו מתייחסים לאחרים חושפת בדרך-כלל את המצב הנפשי שלנו. כשאנו שלווים, אנו מתייחסים לאחרים בכבוד ואהדה. לא מאוזנים, אנו מגיבים בחוסר-סבלנות וקוצר-רוח. אם אנו עורכים חשבון נפש בסדירות, נשים לב שזה נעשה בצורה מחזורית: אנו מתייחסים בצורה רעה לאחרים, כשאנו מרגישים רע ביחס לעצמנו. אבל יכול להיות שחשבון-הנפש לא יגלה את הצד השני של המטבע. כשאנו מתייחסים טוב אל האחרים, אנו מרגישים טוב ביחס לעצמנו. כשאנו מוסיפים את האמת החיובית הזאת לעובדות השליליות שאנו מגלים על עצמנו בחשבון-הנפש, אנו מתחילים לנהוג בצורה שונה. כשאנו מרגישים רע, אנו יכולים לעשות הפסקה, להתפלל ולבקש הדרכה וכוח. אז נחליט להתייחס לאנשים שסביבנו באהדה, בעדינות ובאותה דאגה שהיינו רוצים שהאחרים יגלו כלפינו. ההחלטה לנהוג בחביבות יכולה לקיים ולטפח את האושר ואת שלוות-הנפש שאנו מבקשים. השמחה שאנו נשרה על אחרים, תשפיע עליהם, וזה יחזק את המצב הרוחני הטוב שלנו.. רק להיום: אני אזכור שאם אני אשנה את הפעולות שלי, המחשבות שלי ישתנו בהתאם.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אל לך להשתמש בגרזן לסילוק יתוש ממצח חברך.
- פתגם סיני אוהבים

../images/Emo25.gif מאיפה זה בא נשממי?../images/Emo6.gif

זה דווקא מתאים לפרק של "רק להיום" לא? הרי אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם.... וכשרע.. חליהה לאללה
קיצר, הבת שלי פה אז לא היה לי מחשב עד עכשיו, כי "האורח תמיד צודק
".. אז רוצה להביע אסירות תודה, ואפילו לפני כן - אוהבת אותך!

../images/Emo42.gifבוצוריים של שבת מבורכת באהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על המתנות שבדרך על השינוי שאני חווה ומרגישה בתוכי וסביבי, על בריאות פיזית ונפשית, על אומץ לתקשר בכנות מתוך אהבה גדולה, על יכולת להרגיש טוב ולהקרין את זה החוצה, על ילדה מדהימה שלי שנמצאת איתי סופ"ש, על חופש מהתמכרות פעילה, על בן זוג עם לב רחב מספיק להכיל, לחבק, לאהוב ולהיות שותף, על ההערכה של המנוחה בשבת ועל עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים וארבעה עשר ימי ניקיון
אז הבת שלי אצלי כבר מאתמול ואני לא מפסיקה ליהנות ממנה ומעצמי, מהחופש ומהיכולות לתקשר בפאזה אחרת, כנה, עמוקה ואוהבת על אמת... בלי צורך לרצות אף אחד אלא רק להיות אני, ולהרגיש עם זה טוב. כל כך מרגישה את השינויים שבי, נמלאת ביטחון ומרשה לעצמי להפגין אותו החוצה... עד היום, עשרים שנה בערך הייתי בלונדינית.. יענו שחורדינית כזה נו...
לא זכרתי אפילו איך נראה הצבע הטבעי שלי, והבוקר, עם ימבה אומץ, חזרתי לחום... כהה משהו..
לא יודעת איך אני מרגישה עם זה. בלי ספק היה הלם ברגע הראשון, אבל.. איך אומרת התכנית? 90 יום 90 פגישות, ואח"כ להחליט.. אז מה יכול להיות? שלושה חודשים נשארת ככה, ונראה מה הלאה. זה לא יכול לשנות את ההרגשה הפנימית, אני זה אני
מתוקה שכמוני..
האמת היא שנזקקתי ללא מעט עידוד בשביל זה, אבל הנה אני.. כבר אחרי. עוד מעט הולכים לים, להשתזף, ליהנות מהנוף והשקט, לשחות ולראות חברות. החיים יפים לא? לפחות מעניינים ביותר, אין רגע דל. מברכת אותנו בשבת של חופש, אומץ, פתיחות וים של הנאה ושמחת חיים. אוהבים

נעממי5

New member
לוק חדש? יפה לך על האומץ לשנות../images/Emo24.gif

כנראה שבדיוק בעוד שבועיים אני יבוא לראות אם זה....

שטול1

New member
ערב טוב ושבוע טוב אחים לדרך ../images/Emo24.gif

סחתיין בוחרת על הלוק החדש גם אני הסתפרתי קצוץ קצוץ לקראת שנת הלימודים נכון עושה הרגשה נורא טובה שינוי קטן שאפשר לראות בראי ולתת לעצמך ציון על האומץ עוד אחד על זה שצדקת בהחלטה ואסירות תודה לכוח העליון ולדרך אנ.אי. שנותנים לך את היכולת לראות את כל זה ולהעריך את המתנות שבדרך אוהבים שטול

למעלה