רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

31 באוגוסט אסירות-תודה "הרגלי-חיים שנראו לנו ללא תקנה השתנו, ובשמחה. המחלה שלנו נעצרה. עכשיו הכל אפשרי." טקסט בסיסי, עמוד 102 תוכנית האנ-איי העניקה לנו חופש רב יותר מכפי שחלמנו אי-פעם. אבל לפעמים, בחיי השגרה, אנו שוכחים מה גודל המתנה שקיבלנו. איך בדיוק השתנו החיים שלנו ב'מכורים אנונימיים'? התמצית של ההחלמה היא, כמובן, שחרור מהכפייתיות של השימוש. אנו כבר לא צריכים להקדיש את כל המשאבים שלנו להזנת ההתמכרות. אנו כבר לא צריכים לסכן, להשפיל ולבזות את עצמנו רק כדי לקבל את ה"מנה" הבאה. ההינזרות עצמה הביאה לנו חופש גדול בחיינו. 'מכורים אנונימיים' נתנה לנו הרבה יותר מהינזרות פשוטה - קיבלנו דרך חיים חדשה לגמרי. ערכנו חשבון נפש, זיהינו את הפגמים באופי שלנו שהגבילו אותנו זמן רב ומנעו מאתנו לחיות וליהנות מהחיים. הכנענו את החסרונות האלה, לקחנו אחריות עליהם וחיפשנו הכוונה וכוח על-מנת לחיות בצורה שונה. קבוצת-הבית שלנו מעניקה לנו את החמימות האישית ואת התמיכה שעוזרות לנו להמשיך לחיות בהחלמה. ומעל הכל, יש לנו את האהבה, הדאגה וההדרכה של אלוהים כפי שהתחלנו להבין אותו באנ-איי. במהלך שיגרת ההחלמה, לפעמים אנו שוכחים עד כמה חיינו השתנו ב'מכורים אנונימיים'. האם אנו מעריכים הערכה מלאה את מה שהתוכנית שלנו נתנה לנו? רק להיום: ההחלמה נתנה לי חופש. אהיה אסיר-תודה, שמח על כך שהיום הכל אפשרי. אוהבים.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

לזכור את העבר, לחיות את ההווה, להאמין בעתיד.
- אבא קובנר אוהבים

צופיתי 2

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" מחשבות מרפאות אחשוב מחשבות מרפאות. כשאני מרגיש כעס או טינה, אבקש מאלוהים שיעזור לי להרגיש אותו, ללמוד ממנו, ואז לשחרר אותו. אבקש ממנו שיברך את אלה שכלפיהם אני מרגיש כעס. אבקש ממנו שהוא יברך גם אותי. כשאני מרגיש פחד, אבקש ממנו לקחת אותו ממני. כשאני מרגיש אומלל, אחשוב על הכרת תודה. כשאני מרגיש מקופח, אדע שיש לי מספיק. כשאני מרגישי בושה, אזכיר לעצמי שלהיות מי שאני זה בסדר. אני מספיק טוב. כשאני בספק על התזמון בחיי או על המקום בו אני נמצא עכשיו, אזכיר לעצמי שהכל בסדר. אני נמצא בדיוק במקום בו אני אמור להיות. אומר לעצמי שגם אחרים נמצאים במקום בו הם אמורים להיות. כשאני חושב על העתיד, אומר לעצמי שיהיה טוב. כשאני מסתכל לאחור אל העבר, אשחרר את החרטות. כשאני שם לב לבעיות, אומר לעצמי שיימצא פיתרון בזמן הנכון, וגם תגיע מתנה מתוך הבעיה. כשאני מתנגד לרגשות או למחשבות, אתרגל קבלה. כשאני מרגיש חוסר נוחות, אדע שזה יעבור. כשאני מזהה רצון או צורך, אומר לעצמי שהם יבואו לסיפוקם. כשאני דואג לאלה שאני אוהב, אבקש מאלוהים שיגן עליהם, וישגיח עליהם. כשאני דואג על עצמי, אבקש ממנו שיגן וישגיח עלי. כשאני חושב על אחרים, אחשוב אהבה. כשאני חושב על עצמי, אחשוב אהבה. ואז אני אראה איך המחשבות משנות את המציאות. היום אחשוב מחשבות מרפאות.

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה רגועה ובוקר שלוו. על סופשבוע מהנה, ונכונות להתחיל שבוע חדש. על תחושת אסירות התודה לחיים. על בריאות פיזית ונפשית. על בן זוג מאפשר, מכיל ואוהב. על חופש מהתמכרות פעילה. על משפחה תומכת ומפרגנת. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים וחמישה עשר ימי ניקיון
שקט... כל כך שקט מסביב כאילו טעיתי לרגע בשעה, והתעוררתי באמצע הלילה. האמת היא שישנתי המון - מאז השעה שבע ומשהו בערב אתמול ועד עכשיו. ככה חזרתי מהים והרגשתי מיובשת, לא לומדת שצריך לשתות מים גם כשלא צמאים, שאילת יכולה להיות גם אכזרית אם לא שמים לב. קיצר ישנתי,,, ישנתי טוב והנה עוד שבוע מתחיל, עם הרבה נכונות לשינויים נוספים, הלכה למעשה. מאחלת לנו המשך של יום טוב, יום של כנות ואומץ, ובעיקר של שלווה וחופש. אוהבים

שטול1

New member
אחה"צ טובים מחר לימודים ../images/Emo24.gif

לכאורה היום האחרון של החופש למעשה מהבוקר במקום לקרוא לנוח טלפונים ,תאומים , תמידים חדשים די, אני הולך לקפל כביסה אוהבים שטול

../images/Emo140.gifערב טוב חברותא../images/Emo24.gif

אחלה יום עבר עלי, ועודלא נגמר. האמת היא שאני מרגישה לא טוב פיזית, כאילו... הולכת להיות חולה כזה, לפני התקררות, אבל לא נותנת לזה לנהל אותי. שותה ים של תה עם דבש בשביל הגרון, ופשוט נחה מתחת לפוך ועם המזגן
אוטוטו פגישת אן איי, שוב הולכת עם הבת שלי
שמחר נוסעת חזרה הביתה... בכל מקרה היא תחזור עוד הרבה לפני שאספיק להתגעגע כי הים פה פשוט ממכר, והיא נתפסה ברשת
. אוהבתותכם, ומאחלת לנו המשך ערב קסום ורגוע, של שלווה, אומץ וים של החלמה.

למעלה