רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

12 ספטמבר אופקים חדשים החיים שלי שלמים יותר, ואני מתחיל להרגיש יותר נוח עם עצמי, ואני בכלל לא הטיפוס הנוירוטי והמשעמם, שחשבתי שאהיה בלי סמים שעמום אחרי, האם יש באמת חיים בלי סמים? חברים חדשים בטוחים שנגזר עליהם לחיות חיי שעמום כשהם מפסיקים להשתמש. הפחד הזה רחוק מאוד מהמציאות. 'מכורים אנונימיים' פותחת דלת לדרך חיים חדשה שחברים שלנו יכולים ללכת בה. הדבר היחיד שאנו מאבדים באנ-איי הוא העבדות שלנו לסם. אנו זוכים בהמון חברים חדשים, בזמן, שאנו יכולים להקדיש לתחביבים, ביכולת להחזיק מעמד בעבודה, ואפילו ביכולת ללמוד, אם אנו רוצים בכך. אנו יכולים להתחיל דברים ולהשלים אותם. אנו יכולים ללכת למסיבה ולהרגיש נוח, גם אם יש לנו שתי רגליים שמאליות. או מתחילים לחסוך כסף לחופשה, גם אם זה רק חופשה במקום ולא רחוק מהבית. בהחלמה אנו מגלים מה באמת מעניין אותנו. אנו מוצאים דרכים חדשות לבילוי הזמן הפנוי. אחרי שאנו באים לחדרים של 'מכורים אנונימיים', החיים שלנו משתנים. והם נשארים שונים, כי אנו תמיד יכולים לחזור לחדרים האלה באמצעות האהבה שאנו מוצאים באנ-איי אנו מתחילים להאמין בעצמנו. בעזרת האמונה הזו, אנו יכולים להתקדם הלאה ולמצוא אופקים חדשים. פעמים רבות קורה שהעולם הוא מקום קצת יותר טוב, במקום שבו חבר אנ-איי היה בו. רק להיום: אני יכול לחיות חיים שלמים ונוחים, חיים שבכלל לא חלמתי על קיומם. ההחלמה פתחה לי אופקים חדשים וציידה אותי בכל הדרוש לחקור אותם.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

חירות פרושה אחריות, משום כך יראים מפניה מרבית בני האדם.
- ג'ורג' ברנרד שו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה ארוך של שינה מתוקה ובוקר שקט ורגוע. על שלווה ואומץ לראות את הדברים כמות שהם, על התבונה להבחין בין רצון וצורך, ועל היכולת ליישם ולהתמיד. על האפשרות לבחור בחיים כל רגע מחדש על בן זוג מחבק, מכיל ואוהב, על משפחה מעודדת ומפרגנת. על בריאות פיזית ונפשית, על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ועשרים ושבעה ימי ניקיון
בוקר של חופש, ככה אני מרגישה. התעוררתי לא מזמן, בלי
לרגע לא הבנתי מה פתאום שמונה.. כאילו ברגיל שמונה זה או פגישת NA או מרכז יום.. (לשניה הראשונה נבהלתי) והנה אני כאן מול המחשב, מתכננת לי את היום, חושבת עם עצמי איך אני הולכת ליהנות היום מעצמי, ומהחופש להיות ולעשות מה שבא לי. כמה מוערכת הופכת להיות השבת כשהיא באמת היום היחיד שבו נחים מכל השבוע... פעם... מזמן... השבת היתה כמו כל יום אחר מבחינתי. אז נכון שמדליקה נרות בערב וכאלה, אבל מבחינת עשייה או משהו אחר, לא היה הבדל בין שבת לבין יום חול. היום זה משהו אחר, יש בתוכי חלק שממתין למנוחה הזו, לאפשרות להתעורר בלי לחץ של זמן בבוקר, לאפשרות לבחור מה לעשות, עם מי, מתי ואיך. לחיות וליהנות בהכרה מלאה. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של עצמאות וחופש בנשמה. אוהבים

../images/Emo204.gifהנס שבפשטות../images/Emo204.gif

הנס שבפשטות
בנקאי היה מטיף בשקט לקהל תלמידיו, כאשר דבריו הופרעו על ידי מטיף מכת אחרת. כת זו האמינה בכח של ניסים וקסמים, וחשבה שהישועה תבוא ממילמול חוזר של מילים קדושות. בנקאי הפסיק את דבריו ושאל את המטיף מה הוא רצה לאמר. המטיף סיפר שהמייסד של הכת שלו, יכול לעמוד בצד אחד של הנהר עם מכחול בידו ולכתוב מילה קדושה על פיסת נייר שאוחז עוזר שלו שעומד בצד השני של הנהר.
"איזה ניסים אתה יכול לעשות ?" שאל הכומר בנקאי השיב: "רק אחד. כשאני רעב אני אוכל וכשאני צמא אני שותה."
מתוך סיפורי זן של אושו. אוהבים

../images/Emo106.gifברכות לבוסי ול NA 11 שנות ניקיון../images/Emo106.gif

בוסי - חבר יקר לדרך, חוגג הערב בצומת המפוח באילת, 11 שנות ניקיון
11 שנים שהתחילו מיום אחד של עשייה ובחירה בחיים. אין זה מובן מאליו, אתה עוד הוכחה שהדרך עובדת. אחד מעמודי התווך של החדר באילת, דוגמא ומסר של עשייה, נתינה ועזרה של מכור למכורים. מאחלת לך עוד ימים לבנים רבים של ניקיון איכותי וישיבה על כס המנצחים. אוהבים אותך וזקוקים לך, תמשיך לבוא.

שטול1

New member
../images/Emo65.gif ברכות לחוגג ../images/Emo212.gif../images/Emo106.gif

שפע ברכות ואיחולים לחוגגים בצומת התפוח הקבועים וגם לנציגי הצפון שמתכנסים על שפת הים האדום לחגוג ציון דרך יום נקי לא מובן מאליו לא כל שכן 11 שנה מזל טוב לבוסי ולדרך אנ.אי. יום לבן ונקי לכל החיים עוד הוכחה שהתכנית עובדת אוהבים שטול

../images/Emo213.gifשבת של שקט, אהבה ואיכות../images/Emo213.gif

אחלה יום, אחלה ים, וואלה אפילו בקאריביים אין ים כזה
המון דגים בצבעים מרהיבים שמסתובבים בין הרגליים, ההרים הסגולים ממול, השמש בשמים, המים צוננים... חברותא, אוחח כאילו כל רגע הוא חג לפני עצמו... בעוד שעה וחצי חגיגה של מנצח בדרך NA ואפילו לא נחתי דקה מהבוקר. רק עכשיו נכנסת למקלחת, מתכוננת, מתרגשת לקראת החיבוקים של נעמה
והלילה עוד צעיר... שתהיה לכולנו אחלה שבת, החלמה, איכות וחופש. אוהבים

למעלה