רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

11 באוקטובר משקפיים וגישות "המחשבות הכי טובות שהיה לנו סיבכו אותנו תמיד בצרות. הגענו למסקנה כי יש צורך בשינוי... החלמה היא שינוי פעיל של רעיונות וגישה." טקסט בסיסי, עמוד 53 בהתמכרות פעילה, העולם ודאי נראה כמו מקום נורא ואיום. השימוש עזר לנו לסבול את העולם שראינו. כיום, אנו מבינים שהמצב של העולם לא היה הבעיה. הרעיונות והגישה שלנו ביחס לעולם גרמו לכך שלא מצאנו מקום נוח בעולם הזה. הגישות והרעיונות שלנו הם המשקפיים שדרכם אנו רואים את חיינו. אם "המשקפיים" שלנו מטונפות או מכוסות אדים, החיים שלנו יראו מעורפלים. אם הגישות שלנו לא חדות וברורות, כל העולם נראה מעוות. על-מנת לראות את העולם בבירור, אנו צריכים לשמור על גישות ורעיונות נקיים, בלי דברים כמו טינה, הכחשה, רחמים-עצמיים ואטימות. על-מנת לוודא שאנו רואים את החיים במיקוד הנכון, אנו צריכים להתאים את הרעיונות שלנו למציאות. בהתמכרות, התוכניות הכי טובות שהיו לנו סיבכו אותנו תמיד בצרות. לא ראינו בבירור את העולם ואת חלקנו בעולם. בהחלמה אנו יכולים לתקן את המרשם של משקפי-הגישה שלנו. אם נזרוק את ההכחשה ונחליף אותה באמונה, כנות אישית, ענווה ואחריות, הצעדים יעזרו לנו לראות את חיינו בדרך חדשה לגמרי. ואחר-כך, הצעדים עוזרים לנו לשמור על "עדשות-רוחניות" נקיות, ומעודדים אותנו לבחון בקביעות את הרעיונות, הגישה והמעשים שלנו. כיום, כשאנו מסתכלים דרך העדשות הנקיות של האמונה ושל ההחלמה, העולם נראה מקום חם, שנעים לחיות בו. רק להיום: אסתכל על העולם ועל חיי דרך העדשות-הרוחניות הנקיות של התוכנית שלי.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

מה שמפחיד אותנו הוא לא המציאות, אלא המציאות כפי שהיא נתפסת במוחנו.
- אפיקטטוס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על השקט והשלווה, על הרוגע והיכולת להתרגש, על נחישות והתמדה, על האדרלין שזורם בי לקראת נסיעה, תודה לאלוהים שלי על שהכל מסתדר בזמן שלו ולשביעות רצוני המלאה, תודה על הנוכחות הכמעט מוחשית, על שמחת החיים, על בריאות פיזית ונפשית, על זוגיות ומשפחה תומכת ומפרגנת. על נכונות ועל ניצוצות של תבונה, על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ועשרים וחמישה ימי ניקיון
עוד כמה שעות אני נוסעת... יוצאת מאילת לעשרה ימים להתחבר עם אלוהים שלי ביממלח, המקום שבו אני מתרגשת בכל פעם מחדש כאילו זו הפעם הראשונה. עשרה ימים של בריאות לנפש ולגוף, שמש, חברותא מסוג אחר, שקט גדול והתבודדות שאני בוחרת לעצמי בכדי לערוך חשבון נפש מעמיק יותר, כנה יותר, אמיץ יותר רק להיום. אוטוטו הולכת לארוז את עצמי, (את הארון
) ואח"כ שיחת החלמה פרטנית או זוגית לקראת הנסיעה הזו... האמת היא שדי מפחיד מצד אחד. אין לי בדיקות שתן והפיתוי די גדול. אני יודעת שאלוהים שלי לא ירשה לי למעוד, הוא אוהב אותי מספיק בכדי לגרום לי להמשיך באותה נחישות בדרך שמקרבת אותי אל עצמי יותר מאשר קרבה אותי כל דרך אחרת. מקרבת אותי אליו, מקור חיי. לא יהיה לי מחשב אישי שם ואני מקווה שאוכל להתחבר אליכם דרך המחשבים במלון. בכל מקרה תהיו איתי בעורקיי ובדמי, כמו גם החברים בחדר שאני כבר מתגעגעת אליהם ועוד לא נסעתי. מאחלת לכולנו ים של אהבה, שמחת חיים וחופש בנשמה. אוהבים

נעממי5

New member
נסיעה טובה ובילוי נעים ../images/Emo73.gif

נשמור לך את הפורום בשתי ידיים, ואם יהיה אפשר בשני עיניים. את תשמרי לנו רק על הפרסי, הוא אוצר בפניי עצמו, אין הרבה פרסים כאלו.....!

נעממי5

New member
שבוע טוב ומבורך../images/Emo57.gif

מקווה שבוחרת היגיעה בשלום יחד עם בן זוגה למקום חפצם, בטח עייפים, או סתם הלכו להתפנק בספא....

למעלה