רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

7 בנובמבר להרגיש את רצון האלוהים "האמנתי בכנות בכך שכוח עליון יוכל להחזיר לי את שפיותי ושאני אפסיק לנסות להבין מה היה רצון האלוהים, רק אקבל את הדברים כמות שהם, ואהיה אסיר-תודה." *עמוד 198 ,Basic Text ככל שאנו נקיים זמן רב יותר, כך אנו פחות "יודעים" מהו הרצון של הכוח העליון שלנו עבורנו - וזה גם פחות משנה. "ידיעת" הרצון של הכוח העליון מפסיקה להיות ידיעה והופכת להיות "הרגשה". אנו ממשיכים לעבוד את הצעד האחד-עשר בנאמנות. אבל במקום לחפש "סימנים" מהכוח העליון שלנו, אנו מתחילים לסמוך יותר על האינטואיציה שלנו, אנו סומכים על התחושות שלנו בקשר לכל מה שגורם לנו להרגיש נוח. אחרי כמה שנים של ניקיון, נראה שמה שאנו באמת יודעים, זה מתי אנו עושים משהו בניגוד לרצון האלוהים. כשאנו פועלים נגד רצונו של אלוהים אנו חשים בתוכנו שוב תחושה לא נוחה ומוכרת. הבחילה הזו היא אזהרה לכך, שאם נמשיך בכיוון הזה, צפויים לנו הרבה לילות ללא שינה. אנו צריכים לשים-לב לתחושות כאלה, כי בדרך-כלל הם איתותים לכך שאנו פועלים בניגוד לרצון האלוהים שלנו עבורנו. הצעד האחד-עשר מבהיר היטב את המטרה האמיתית של תפילה ומדיטציה: שיפור הקשר ההכרתי עם אלוהים כפי שאנו מבינים אותו, מביא הבנה ברורה יותר של רצון הכוח העליון שלנו עבורנו, ומציאת הכוח לבצע זאת. אנו יודעים בבהירות מהו רצון האלוהים על-פי התחושה, ולא על-פי "סימנים" או מילים- אנו חשים שזה נכון. רק להיום: אתפלל לדעת את רצונו של הכוח העליון שלי עבורי ולמצוא את הכוח לבצע זאת. אשים-לב לרגשות שלי, ואפעל לפי התחושה הנכונה.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

מעט ידע שמלווה במעשה שווה הרבה יותר מהרבה ידע שמלווה בבטלה.
- ג'ובראן חליל ג'ובראן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אהבה ושמחת חיים לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האהבה הגדולה שנוכחת בחיי, בפנים ובחוץ, על הזכות להיות עדה לניצחון של חברים, להתרגש ולהרגיש, ליהנות ממראה עיניים וממה ששומעות האזניים. אני אסירת תודה על הכוח הרבה שממלא אותי בכל יום מחדש בחדר, על חברותא ודרך NA, צעדים, חונך, חוסר פחד ורק להיום. אני אסירת תודה על בן זוג נפלא ואוהב ועל זוגיות מפרגנת ומעודדת. אני אסירת תודה על משפחה תומכת ומאפשרת על חופש לבחור בחיים בכל יום מחדש, על הבנות נחישות, ויכולת להשאיר ראש פתוח, על שמחת חיים ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ועשרים ואחת ימי ניקיון
...ככל שאנו נקיים זמן רב יותר, כך אנו פחות "יודעים" מהו הרצון של הכוח העליון שלנו עבורנו - וזה גם פחות משנה. "ידיעת" הרצון של הכוח העליון מפסיקה להיות ידיעה והופכת להיות "הרגשה". מה אלוהים שלי רוצה ממני.... הוא פשוט רוצה שארגיש טוב, שאהיה שלמה עם עצמי ולא משנה מה אבחר. נכון שאני עדיין רחוקה מצעד אחד עשר, ויחד עם זה, אני כל כך מתחברת לפרק הזה של "רק להיום".. אני לא יודעת איך לעשות בכדי להרגיש טוב וכנראה שבשביל זה יש לי את הNA והדרך, וזו אחת הגדולות של התכנית מבחינתי. לא צריך לשבוא את הראש יותר מדי, צריך רק להרים טלפון למי שיש חונך, או לחבר טוב, ולברר בכנות למה ואיך וכמה ומתי... לבדוק שהכל בסדר ולהמשיך הלאה. יש לי גם את אלוהים בחיים, ויש לו דרכים רבות להתגלות אלי, בעיקר דרך מסרים של חברים אחרים. פפפ התפזרתי על הבוקר
התמונה הזו שמנחם העלה פשוט הגניבה אותי אותי שוב. בפעם האלף לראות את הזריחה באילת ולא לשבוע לעולם מהפלא הזה, מהיופי הזה, התחברות לאלוהים על מלא. אחלה בוקר נהיה לי, תודה למנחם
זהו, יום גדוש בתכניות שכוללות את הבית ואת הבחוץ.. חברותא, עזרה לחברות, ישיבה עם עצמי..... עוד קצת חשבון נפש. אוהבת את כולכם ומאחלת לנו סופשבוע רגוע של עשייה איכותית והתקרבות אל עצמנו בדרך של בחירה ושמחת חיים. אוהבים

../images/Emo106.gifברכות ליוסי ולNA על שנת ניקיון../images/Emo106.gif

הערב... חבר יקר
יוסי
חוגג שנת ניקיון
בצומת המפוח באילת. מברכת אותך יוסי, בים של הערכה על שנה של ניקיון שאינו מובן מאליו בכלל. אתה האדם הראשון שנפגשתי איתו ודיסקסתי איתו תכנית, התחלנו יחד במרכז יום, ולולא אתה איש יקר, ספק רב אם הייתי יושבת פה היום. אתה בעצם פותח את הסרייה של חגיגות שנה ניקיון בחדר.
באופן אישי אני מעריכה ומוקירה אותך כאדם וכחבר אמיתי, מתמוגגת על הזכות להיות עדה להתרגשות שלך ושל כולנו לנוכח העובדה - הדרך עובדת למי שעובד אותה.
למרות כל הקשיים, אתה חוגג היום, אתה מנצח. אני מאחלת לך להמשיך לעשות את מה שאתה עושה, שירות, צעדים, חיבור לחונך, פגישות, שיתוף בדרך NA, כניעה ואסירות תודה על מלא. אפילו השמים אינם הגבול.
יום נקי לחיים שלמים בדרך אל החופש בנשמה, כי ככל שנלך בדרך זו - אין לנו ממה לפחד.
אוהבת אותך וזקוקה לך בדרך,

למעלה