רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

3 בינואר הצורך הכי גדול שלנו "במוקדם או במאוחר אנחנו מגדירים מחדש את אמונתנו והבנתנו, ואנו נוכחים שהצורך הגדול ביותר שלנו הוא לדעת את רצון האלוהים בשבילנו והכוח לבצע זאת". טקסט בסיסי, עמוד 46 כאשר באנו לאנ-איי, היו לנו כל מיני רעיונות על מה שאנחנו צריכים. היו כאלה שחלמו על צבירת רכוש מדהים. חשבנו שהחלמה שווה להצלחה חומרית. אבל ההחלמה איננה שווה להצלחה. כיום אנו חושבים כי הצורך הגדול ביותר שלנו הוא צורך בהדרכה רוחנית לשם השגת עוצמה רוחנית. הנזק הגדול ביותר שההתמכרות שלנו גרמה לנו, היה הנשק שנגרם לרוחניות שלנו. המוטיבציה הבסיסית ביותר שלנו הוכתבה על ידי המחלה: להשיג, להשתמש ולמצוא דרכים להשיג עוד. היינו עבדים של צורך שלא ידע שובע בסמים, ועל כן לא הייתה לנו מטרה בחיים. החיים שלנו היו חסרי תכלית, והיינו בפשיטת- רגל רוחנית. במוקדם או במאוחר, אנחנו מבינים כי הגורם החשוב ביותר בהחלמה שלנו הוא "לדעת מה רצונו של אלוהיים מאתנו ולמצוא את הכוח לבצע זאת." כך אנו מוצאים את הכיוון ואת תחושת היעד שההתמכרות שלנו הסתירה מאתנו. ברצון האלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, אנחנו מגלים את החירות מהשעבוד לרצון שלנו. אנחנו כבר לא מכורים לרצון שלנו. אנחנו חופשיים לחיות עם האחרים על בסיס שווה. אין שום דבר רע בהצלחה חומרית. אבל בלי הבסיס הרוחני שמוצע על ידי אנ-איי, לא נטפל בגורם החשוב ביותר של ההחלמה שלנו, בלי שום קשר למידת "ההצלחה" שלנו. רק להיום: אני אנסה למלא את הצורך הגדול ביותר שלי - קשר עם אלוהים, כפי שאני מבין אותו.

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

אין קיצורי דרך לשום מקום שכדאי להגיע אליו.
- בוורלי סילס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת במנוחה ושלווה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על היכולת להרפות ולמסור את רצונותי ולוותר על סיפוק מיידי. אני אסירת תודה על סבלנות שאני לומדת בדרך, על האמונה בתהליך ובתזמון של אלוהים שלי. אני אסירת תודה על בריאות פיזית ונפשית, על מנוחה ויום של חופש מהעבודה, על אפשרות בחירה ועל יכולת ליהנות ולהרגיש. אני אסירת תודה על חופש מהתמכרות פעילה, על חברותא ודרך NA, על זוגיות ומשפחה, מתנות שבדרך ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ושמונה עשר ימי ניקיון
אחלה בוקר לי... קר בחוץ ואני לבושה בחום מפנק של סוודר, טרנינג ונעלי בית
אין צורך לקום ולהתלבש או לצאת מהבית לעוד יום של עבודה. היום.. זה שלי, רק אני לעצמי. מוזיקה, כתיבה או ציור, פינוקים שמזמן לא מצאתי זמן בשבילם ובעיקר היכולת לבחור מה ואיך לעשות בדרך של החלמה. עוד מעט, שעתיים של סדנת צעדים, תובנות ואסימונים שנופלים בעקבות שיתוף של חברים לדרך. אוהבת את הסדנא הזו ואסירת תודה למי שעושה בשבילה. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של הנאה מההחלמה, שמחת חיים וקבלה. אוהבים

../images/Emo20.gifהידידות/חליל ג'ובראן../images/Emo20.gifשבוע טוב לכולנו../images/Emo20.gif

הידידות
יְדִידְךָ הוּא מַּעֲנֶה לְמַאֲוָיֶיךָ הוּא הַשָּדֶה שָׁם תִּזְרַע בְּאַהֲבָה וְתִקְצוֹר בְּהוֹדָיָה, הוּא הַשֻּלְחָן לִסְעוּדָתְךָ וְהָאָח שֶלְּמוּלָהּ תֵּחַם אֵלָיו תָּבוֹא בְּרַעַבְךָ וּלְמַעַן מְצוֹא שַׁלְוָה תְּחַפְּשֵנוּ.
תַּן אֵת מֵיטָבְךָ לְרֵעֲךָ – אִם יוֹדֵעַ הוּא אֶת שִׁפְלֵי חַיֶּיךָ, לּוּ יֵדַע גַּם גֶּאוּתָם. אֶל תְּבַקֶּשׁ אֵת רֵעֶךָ לְמַעַן הָפֵג שְעוֹתֶיךָ הֲמֵּתוֹת חַפְּשֵהוּ בִּשְעוֹתֶיךָ הַחַיּוֹת לְחַלֵּק חִיּוּתָן עִמּוֹ, כִּי לוֹ לְמַּלֵּא מַאֲוַיֶּיךָ, לא רֵיקוּתְךָ.
שבוע של כניעה והחלמה לכולנו. אוהבים

למעלה