רק להיום

danig6

New member
האמונה

בוקר טוב ויום נקי האמונה שבחיי האופטימיות והידיעה שכל דבר נפתר או מסתדר בסופו של דבר מחזיקה אותי, ההימנעות במקום הראשון ויהי מה, מוסרת את פחדי וחששותי לה' נותנת אמונה ואמון מלא מוסרת שליטה ורצון עצמי מאחלת לכולכם יום נקי ושפוי עם המון אהבה

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

5 בינואר החלמה בבית "בני משפחה גאים בנו, ולא מתייחסים אלינו כאל מטרד; אנו כבר לא מביכים אותם." טקסט בסיסי, עמוד 100 אנו מצליחים יפה בהחלמה, נכון? אנחנו הולכים לפגישה אחת כל יום, מבלים כל יום עם חברים מהחברותא ומנסים לעבוד את התכנית ולשרת אחרים כל הזמן. אבל אם הדברים בבית לא בסדר, הרי ההצלחה שלנו לא מי יודע מה גדולה. אנו מצפים שהמשפחות שלנו יבינו אותנו. אחרי הכל, אנחנו כבר לא משתמשים בסמים. למה הם לא מכירים בהתקדמות שלנו? הם לא מבינים כמה חשובים לנו הפגישות, עבודת השירות, המעורבות בפעולות החברותא? בני המשפחות שלנו לא יוכלו להעריך את השינוי המתרחש בנו בזכות אנ-איי, אם לא נראה להם את זה. אם אנחנו רצים לפגישות כפי שהיינו רצים לסם, מה השתנה? אם אנחנו ממשיכים להתעלם מהצרכים והרצונות של בני זוגנו וילדינו, אם אנו לא מקבלים את האחריות שלנו בבית, אנו לא "מיישמים עקרונות אלה בכל תחומי חיינו." אנו צריכים לחיות את התכנית בכל מקום שבו אנו נמצאים, בכל דבר שאנו עושים. אם אנו רוצים שהחיים הרוחניים יהיו יותר מאשר תיאוריה, עלינו לחיות את זה בבית. כשנעשה את זה, האנשים הקרובים ביותר אלינו יראו את ההבדל ויהיו אסירי תודה שהגענו לאנ-איי. רק להיום: אני אקח את ההחלמה שלי הביתה.

../images/Emo42.gifבוקר של יומלא אסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך ורגוע ובוקר שלוו, על בריאות פיזית ונפשית, ועל נכונות לקראת עוד יום של עשייה. אני אסירת תודה על האמון והאמונה שיש לי לדרך NA, על חברותא, קבוצת צעדים, גדילה ברוח התכנית. אני אסירת תודה על זוגיות ובן זוג אוהב ומפרגן, על משפחה מעודדת ומאפשרת, על שינויים ויכולת להתמודד, על חופש מהתמכרות פעילה, פרנסה ומקום עבודה, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ותשעה עשר ימי ניקיון
אחלה בוקר לי. הקור בחוץ הופך למשהו שגרתי עבורי. זה אומר לקום מהמיטה החמה ולהיכנס ישר אל תוך הסוודר ונעלי הבית המחממות, לשמור על חום הגוף, ליהנות מהחורף. אני רוצה לברך את שלומי ומלי על הולדת הבת - ילדה פצפונת, זעירה כל כך.. מקסימה. שיזכו לים של אושר והרבה נחת ואהבה. אתמול בערב, אחרי הפגישה יצאנו לבית חולים לבקר את האמא הטריה ולראות את התינוקת. חזרתי לרגע עשרים ומשהו שנים אחורה... התרגשתי, צילמתי.. בריאה בהתגלמותה. תודה לאלוהים שלי על הזכות. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של עשייה, יום של שמחת חיים ואמון בדרך ובעצמנו. כנות ואומץ לשנות ולהגיע אל החופש בנשמה. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

הָאַהֲבָה אֵינָהּ אָדוֹן וְאֵין לָהּ אֲדוֹנִים, הִיא לְעַצְמָהּ קַיֶּמֶת. כַּאֲשֶׁר אוֹהֵב אַתָּה, אַל תֹּאמַר - אֱלֹהִים בְּלִבִּי אֱמֹר - אֲנִי בְּלֵב הָאֱלֹהִים.
- חליל ג'ובראן אוהבים

למעלה