רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo41.gif

20 באוגוסט להתמודד עם מוות "בהחלמה עלינו להתמודד לפעמים עם משברים, כגון מוות של אדם קרוב…" טקסט בסיסי, עמוד 98 לכל חיים יש התחלה וסוף. אבל כשמישהו שאנו אוהבים מגיע לסוף חייו, אולי נתקשה להשלים עם ההיעדרות הפתאומית והמוחלטת שלו. הצער שלנו יכול להיות כה חזק, שנחשוש כי יגבר עלינו. אבל זה לא יקרה. הצער שלנו אולי יכאיב לנו יותר מכל דבר שזכור לנו, אבל זה יעבור. אנו לא צריכים לברוח מהרגשות שיבואו אלינו בעקבות מותו של אדם יקר. מוות וצער הם חלק טבעי ממכלול החיים, "חיים על פי התנאים המקובלים". אם נרשה לעצמנו את החופש לחוות רגשות אלה, נתנסה יותר הן בהחלמה שלנו והן בטבע האנושי שלנו. לפעמים המוות של אדם אחר מדגיש את היותנו בני תמותה. אנו מעריכים יותר את אלה שעדיין אתנו, ובוחנים מחדש את סדר העדיפויות שלנו. החיים שלנו עצמנו, והחיים שלנו אתם, לא יימשכו לעד. אנו רוצים להתרכז בדברים החשובים בחיים, כל עוד הם קיימים. אולי נמצא שמותו של אדם אהוב יכול לעזור לנו גם בחיזוק הקשר ההכרתי עם הכוח העליון שלנו. אם נזכור שאנו תמיד יכולים לפנות למקור כוח זה כשאנו בבעיה, נוכל להתמקד בזה ולא משנה מה יקרה סביבנו רק להיום: אשלים עם אובדנו של אדם אהוב ואפנה אל הכוח העליון שלי שיתן לי כוח לקבל את התחושות שלי. היום אתן את מיטב אהבתי לקרובים אלי בחיי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

נדיבות זה לתת יותר משאתה מסוגל, ויהירות זה לקחת פחות משאתה צריך.
- ג'ובראן חליל ג'ובראן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומצויין../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה ארוך של שינה רגועה ובוקר רגוע. על בריאות פיזית ונפשית. על הכוח לעמוד בעומס, להתמודד ולהצליח. על חברותא ודרך NA. על בן זוג מחבק, מכיל, מםרגן ואוהב. על משפחה תומכת ומעודדת. על האפשרות ליישם הצעות מהדרך, לחיות וליהנות על נקי. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים וארבעה ימי ניקיון
הראש ריק על הבוקר. כבר רבע שעה אני יושבת מול המחשב עם כוס הקפה הגדולה שלי וכותבת כמה שורות של אסירות תודה לאלוהים שלי. בין שורה לשורה אני חושבת, מנסה לדלות עוד משהו, חושבת על מה לכתוב, והראש פשוט ממאן לייצר משהו, כאילו אני עדיין ישנה, רדומה משהו. אפשר לעקוב אחר המחשבות שעולות לאט לאט, משחזרות את יום אתמול שהיה ארוך במיוחד. בבוקר במרכז יום, כרגיל, אחר הצהריים יצאנו במסגרת הקייטנה לטיול ג'יפים בהרי אילת. שוב אני חושבת שאני נהנית יותר מהילדים
. הנופים שהייתי עדה להם במהלך כל הטיול הותירו בי תחושה של שלווה, חיבור ליקום. מאד אוהבת את המראות הבתוליים האלה של ההרים הענקיים, הצבעים המרהיבים שלהם, הים שנשקף מרחוק. כאילו יד אדם טרם נגעה שם, הכל ענק, גולמי, פשוט מדהים. תחושה שאני כל כך קטנה לעומת כל המסביב הזה.. כאילו אלוהים עצמו קורא לי ליהנות מכל רגע, מכל מה שהעין רואה והלב מרגיש. חיבור ליקום, לטבע, לבריאה עצמה. אוטוטו יוצאת למרכז יום, היום האחרון של הקייטנה. הפעם הולכים לבריכה...
מאחלת לעצמי ליהנות. לחוות, להתחבר לילדות שלי דרך הילדים, להיות שוב ילדה לרגע ולהתאהב בחיים על כל מה שהם מציעים. מאחלת לכולנו יום של שמחת חיים ואיכות בניקיון. אוהבים

../images/Emo106.gifברכות לבוריס על שנה של ניקיון../images/Emo106.gif

ימבה
ים לבוריס שלנו ולדרך NA על שנה שלמה של ניקיון איכותי. אני עדה לשינויים, לניסים והנפלאות שהדרך הזו עושה לך, ויודעת שהדרך עובדת. אני מאחלת לך לצלוח את הערב הזה בשמחה, בקלות עד כמה שאפשר, ויודעת שאם תמשיך לעשות את מה שאתה עושה - לבוא לחדר, לשבת צעדים, לקחת שירות, השמים אינם גבול והמתנות תמשכנה להגיע. יום לבן ואיכותי לחיים שלמים, הרבה אהבה וחופש אמיתי בנשמה. אוהבים

../images/Emo106.gif בשעה טוה למנצח בוריס../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לבוריס חבר יקר בשעה טובה לך ולאנאי על שנת ניקיון זה לא מובן מאליו אתה עושה מה שהדרך ממליצה לנו לכן הגעת לכאן היום. 1אתה לומד צעדים 2אתה עושה שרות בחדר הכי דררומי בארץ ועל כך אני אסיר תודה לך. 3 יש לך חונך אני תפילה שאלוהים ינחה אותך היום בציון הדרך שלך אני תפילה שנמשיך לגדול רוחנית דרך הדרך אני תפילה ליום נקי ואכותי לכול החיים אני תפילה שאלוהים יתן לך מה שאתה צריך ולא מה שאתה רוצה אני אוהב אותך אוהב את הענווה שלך אוהב את הדרך שלך .

נעממי5

New member
אז יש לנו עוד מדליה היום, בשעה טובה../images/Emo106.gif

לבוריס שחוגג שנת ניקיון, מאחלת לך המשך עשייה בורח ה' אוהב.

שטול1

New member
../images/Emo65.gif לבוריס ../images/Emo47.gif

ימבה איחולים לציון דרך תמשיך לבוא כדאי יש ימבה מתנות בדרך איזה יופי שהאילתים לוקחים מדליות אוהבים שטול

../images/Emo77.gifערב של מתנות לכולנו../images/Emo77.gif

היום האחרון של הקייטנה היה היום, ובילינו עם הילדים בבריכה. הרבה רטוב ורעש
ויחד עם זה קצר.. באחת ומשהו כבר הייתי חזרה בבית, עם מזגן, מתחת לפוך חום אימים פה באילת.. אוטוטו מתכוננת לפגישת NA מיוחדת מאד מבחינתי, ציון דרך לחבר יקר איתו פסעתי בדרך מתחילת הניקיון שלי. אני מתרגשת.. מאד מתרגשת. מאחלת לנו המשך ערב קסום, ומלא מתנות
אוהבים

למעלה