רק להיום NA ל- 30.4

נבט9044

New member
רק להיום NA ל- 30.4

אלוהים עושה בשבילנו 30 באפריל "החלמה מתמשכת תלויה במערכת היחסים שלנו עם אלוהים אוהב שאיכפת לו מאתנו ושיעשה בשבילנו את מה שאין ביכולתנו לעשות בעצמנו." טקסט בסיסי, עמוד 96 באיזה תכיפות שמענו בפגישות שאומרים ש"אלוהים עושה בשבילנו מה שאנו לא יכולים לעשות בשביל עצמנו?" לעיתים אנו עלולים להיתקע בהחלמה שלנו, לא יכולים, מפחדים או לא נכונים לקבל את ההחלטות שאנו יודעים שאנו חייבים לקבל כדי להתקדם. אולי אנו לא מסוגלים לסיים מערכת יחסים שפשוט לא עובדת. אולי העבודה שלנו הפכה למקור של יותר מדי עימותים או אולי אנו חשים שאנו צריכים למצוא חונך חדש אבל פוחדים להתחיל לחפש. דרך החסד של הכוח העליון שלנו, השינוי הבלתי צפוי עשוי להתרחש בדיוק בתחום שחשנו כי אנו לא מסוגלים לשנותו. לפעמים אנו מרשים לעצמנו להיתקע בבעיה במקום להתקדם לקראת הפתרון. בזמנים אלה, אנו מגלים לעיתים קרובות שהכוח העליון שלנו עושה בשבילנו את מה שאנו לא יכולים לעשות בשביל עצמנו. אולי בן הזוג מחליט לסיים את יחסינו. אולי מפטרים אותנו או משעים אותנו. או שהחונך שלנו אומר לנו שהוא כבר לא יכול יותר לעבוד אתנו, מאלץ אותנו לחפש חונך חדש. לפעמים מה שקורה בחיינו יכול להיות מפחיד כפי ששינוי לפעמים נראה. אבל אנו גם שומעים כי "אלוהים לעולם לא סוגר דלת בלי לפתוח דלת אחרת." ככל שאנו מתקדמים באמונה, החוזק של הכוח העליון שלנו אף פעם לא רחוק מאתנו. ההחלמה שלנו מחוזקת על-ידי שינויים אלה. רק להיום: יש לי אמון בכך שאלוהים כפי הבנתי יעשה בשבילי מה שאני לא יכול לעשות בשביל עצמי.

OA ענת

New member
"להיום" של OA - ל-30 לאפריל

האדם יכול לסבול ולהאבק כמחיר לחזון שהוא מחפש, או שלהיות רדוד וללא גילויים אינטלקטואליים. (תומס דה קויינסי) המנעות מקורה בכאב של אכילת היתר הכפייתית, השלווה מקורה במהומה. כשאני כואב אני צריך לשמוע את המלים "גם זה יעבור". אני זוכר מאבקים ותגמולים שקבלתי מהם כמו שכתב ביל דבליו. " ההבנה הטובה ביותר שלנו, מקורה לעתים תכופות בכאבים של השיגעונות הקודמים שלנו.....בכלכלה של אלוקים שום דבר לא מתבזבז". הכאב נשאר עד שאכנע ואפסיק לנסות לעשות דברים לפי דרכי. אני אסיר תודה על הסבל והמאבק שהביא אותי להבנה זו. אף פעם לא הייתי יכול לקבל את הרעיון של "הנח ותן לאלוקים לפעול", אם לא הייתי משלם את מחיר מחלתי. להיום: אני מודה על הכאב של אכילת יתר כפייתית, שנתן לי את כושר הראיה לא לנסות לשנות את העולם, או אנשים אחרים, או מצבים או את עצמי, אלא לעשות את עבודת הרגלים ולמסור את השינוי לכוח העליון שלי.

למעלה