רק להיום NA

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifהשתתפות סדירה בפגישות../images/Emo140.gif

השתתפות סדירה בפגישות
"מניסיון הקבוצה שלנו למדנו שאלה הממשיכים לבוא לפגישות שלנו באופן קבוע, נשארים נקיים."
תכנית האנ-איי נותנת לנו תבנית-חיים חדשה. אחד היסודות הבסיסיים של תבנית-חיים חדשה זו, הוא השתתפות סדירה בפגישות. אצל החבר החדש, הניקיון הוא חוויה חדשה. כל מה שהכיר בעבר השתנה. אנשים, מקומות ודברים ששימשו בעבר כאביזרים על בימת חיינו, הלכו ואינם עוד. עתה מופיעים לחצים חדשים, ששוב אינם מוסווים או מרוככים על-ידי הסם. זו הסיבה לכך שאנו מצעים לחברים החדשים שיבואו כל יום לפגישה.
לא משנה מה קורה, לא משנה כמה שהיום נעשה מטורף, אנו יודעים שהפגישה היומית שלנו מחכה לנו. שם אנו יכולים לחדש את הקשר עם מכורים מחלימים, אנשים שיודעים מה עובר עלינו, כי גם הם התנסו בדיוק באותם דברים. אנו לא צריכים לחיות אפילו יום אחד בלי ההקלה שאנו יכולים למצוא בחברותא זו. ככל שאנו צוברים החלמה, אנו מקבלים אותם יתרונות מהשתתפות סדירה בפגישות.
לא משנה כמה זמן אנו נקיים, אנו לעולם לא נפסיק להיות מכורים. נכון, אולי לא נתחיל מיד להשתמש בכמויות גדולות של סמים, אם לא נבוא לפגישות כמה ימים, אבל אם אנו שומרים על השתתפות סדירה בפגישות אנ-איי, אנו מחזקים את הזהות שלנו כמכורים מחלימים. כל פגישה עוזרת להתרחק עוד קצת מהאפשרות שניהפך למכורים משתמשים.
רק להיום:
אני אהפוך את ההשתתפות הסדירה בפגישות לחלק מתבנית-החיים החדשה שלי. אוהבים

מכורNA

New member
רק להיום NA

6 בספטמבר השתתפות סדירה בפגישות "מניסיון הקבוצה שלנו למדנו שאלה הממשיכים לבוא לפגישות שלנו באופן קבוע, נשארים נקיים." טקסט בסיסי, עמוד 9 תכנית האנ-איי נותנת לנו תבנית-חיים חדשה. אחד היסודות הבסיסיים של תבנית-חיים חדשה זו, הוא השתתפות סדירה בפגישות. אצל החבר החדש, הניקיון הוא חוויה חדשה. כל מה שהכיר בעבר השתנה. אנשים, מקומות ודברים ששימשו בעבר כאביזרים על בימת חיינו, הלכו ואינם עוד. עתה מופיעים לחצים חדשים, ששוב אינם מוסווים או מרוככים על-ידי הסם. זו הסיבה לכך שאנו מצעים לחברים החדשים שיבואו כל יום לפגישה. לא משנה מה קורה, לא משנה כמה שהיום נעשה מטורף, אנו יודעים שהפגישה היומית שלנו מחכה לנו. שם אנו יכולים לחדש את הקשר עם מכורים מחלימים, אנשים שיודעים מה עובר עלינו, כי גם הם התנסו בדיוק באותם דברים. אנו לא צריכים לחיות אפילו יום אחד בלי ההקלה שאנו יכולים למצוא בחברותא זו. ככל שאנו צוברים החלמה, אנו מקבלים אותם יתרונות מהשתתפות סדירה בפגישות. לא משנה כמה זמן אנו נקיים, אנו לעולם לא נפסיק להיות מכורים. נכון, אולי לא נתחיל מיד להשתמש בכמויות גדולות של סמים, אם לא נבוא לפגישות כמה ימים, אבל אם אנו שומרים על השתתפות סדירה בפגישות אנ-איי, אנו מחזקים את הזהות שלנו כמכורים מחלימים. כל פגישה עוזרת להתרחק עוד קצת מהאפשרות שניהפך למכורים משתמשים. רק להיום: אני אהפוך את ההשתתפות הסדירה בפגישות לחלק מתבנית-החיים החדשה שלי.

מכורNA

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo24.gif

בוחרת בחיים בוקר טוב מצתאר אבל זה עובד רק ביחד אוהבים אותך ואת השרות שלך עד אז שבת שלום

אחלה בוקר, מכור - תודה על השירות../images/Emo24.gif

אין על מה להצטער, אני מחייכת ולו יכולתי הייתי מחבקת אותך. בטח שזה עובד רק ביחד, אפילו באותה שעה
אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

מומחה הוא אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסויים.
- נילס בוהר אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת בשלווה וחופש../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על הבחירה להתמיד ולבחור בדרך כל יום מחדש. על האומץ לשנות, לקבל ובעיקר לוותר בשלווה. על בריאות פיזית ונפשית. על בן זוג אוהב, מחבק ומפרגן. על משפחה תומכת, מאפשרת ומעודדת. על לילה ארוך של שינה ענוגה ומספקת. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ועשרים ואחת ימי ניקיון
יום ארוך היה לי אתמול. בחמש וחצי התעוררתי בכדי לנסוע ליממלח. החום המתיש הבריח אותי להשתזף דווקא שם, עוד מקום שאני אוהבת להתמכר אליו - השקט, האפשרות להתחבר אל עצמי נטו, לסדר את הראש ולאפשר לגוף את המנוחה שהוא ראוי לה ואת הפינוק שמגיע לו. לקראת הערב חזרתי לאילת ואחרי מנוחה הלכתי לחדר כמובן, גם אם לא נשארתי עד סוף הפגישה. באחת עשרה ומשהו כבר הייתי במיטה, ועוד לפני שהספקתי להבין מה אני קוראת נרדמתי
היום - הוא עוד יום לעצמי. להשלים את מה שהתחלתי בכתיבה, חשבון נפש של צעד ארבע. לפעמים אני חושבת על זה ולא ממש מבינה למה המוניטין הקשה הזה שמודבק לצעד הזה. הרי כל אחד מאיתנו יודע עמוק בתוכו את התשובות לכל השאלות שנוגעות לחייו. נדמה לי שהצעד הבא דווקא "קשה" יותר. כשצריך לשתף אדם נוסף במה שהעלינו מתוכנו. אבל דיה לצרה בשעתה, יש סדר, לא?
זהו.. עוד יום נקי, יום של עשייה, התחברות לבפנוכו שלי, לגלות את האהבה שבתוכי. מאחלת לכולנו יום של כנות ואומץ בדרך אל החופש הפנימי. אוהבים

מכורNA

New member
פסק זמן ../images/Emo63.gif

פסק זמן +++++++++ זה הרגע ליטול פסק זמן ולהרהר בכל אשר אירע ובכל העשוי להתרחש. המתן בסבלנות. בעוד היקום משתנה והשחקנים מתמרנים. שיניים רבים מתרחשים. מקצתם גלויים לעיניך, ומקצתם נסתרים. מאווייך לכודים בשינויים. ואתה יכול לשלוט במעט מאוד ברגע זה. אל תבזבז את מרצך בניסיון לשחות נגד הזרם. ואל תגיב על רגשות המבוססים על פחד. אם תעשה כך, תעורר את חוק ההתנגדות, תמשוך את הבלתי רצוי לחייך ותחדיר את השפעתו למציאותך. המצב עשוי להימשך שבועות או חודשים. אך האור יופיע בקצה המנהרה. אם תהיה ערני דייך לחוש בנוכחותו. ההצלחה תגיע לבסוף, ,אף שייתכן שלא תופיע בצורה שאתה מצפה לה. בינתיים היה מודע לעקרונות המגשימים את עצמם: קארמה היא בסיס המציאות. והתנגדותך למה שיש גורמת לך סבל. התנתקות במודע משחררת אותך מן ההשפעות הקארמיות. נקודת ההשקפה שלך מכתיבה את הדרך שבה תחווה אחייך..

אוהבים מכור../images/Emo24.gifבדיוק על זה כתבתי

עכשיו ב"סבב בוקר" שלי.. תודה על שהבאת את הדברים, מרגישה מחוזקת עוד יותר
אוהבים

../images/Emo79.gifשיר עלבוקר../images/Emo79.gif

פסק זמן
ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: שם טוב לוי
לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לתפוס אויר בשביל לחזור לעבודה
אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף
לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים
אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג אוהבים

פורום חדש למשפחות של מכורים

בסוף השבוע נפתח פורום חדש למשפחות של מכורים באתר נרקיסים. הפורום מנוהל על ידי אורלי ונעמה וכולם מוזמנים לקחת חלק. והעיקר, שבוע טוב ונקי, שבוע של עשיה, החלמה ובריאות לכולם.

למעלה