רק להיום

מנחם37

New member
רק להיום

5 במאי לעשות כל מה שנדרש "הייתי מוכן לעשות כל מה שנדרש כדי להישאר נקי" *עמוד 217, Basic Text "לעשות כל מה שנדרש?" שואלים חברים חדשים. "מה זאת אומרת, לעשות כל מה שנדרש?" כשנסתכל אחורה על ההתמכרות הפעילה שלנו ועל מה שהיינו נכונים לעשות כדי להישאר מסטולים יכול לעזור לנו להבין זאת. האם היינו מוכנים לנסוע מרחקים גדולים כדי להשיג סמים? כן, בדרך-כלל היינו מוכנים לכך. אז כנראה שזה מתקבל על הדעת שאם חשוב לנו להישאר נקיים באותה מידה שהיה חשוב לנו להשתמש, ננסה הכל כדי למצוא הסעה לפגישה. בהתמכרות, האם לא עשינו דברים מטורפים וחסרי שפיות? האם לא השתמשנו בחומרים לא מוכרים בהנחייתם של אחרים? אם כך, מדוע קשה לנו לפעמים לקבל הנחיות בהחלמה, הנחיות שנועדו לעזור לנו לגדול. וכשהשתמשנו האם לא פנינו לעיתים קרובות ביאוש לכוח העליון שלנו, אומרים: "בבקשה רק תוציא אותי מהקטע הזה!". אז למה אנו מוצאים שזה כל כך קשה לבקש את עזרת אלוהים בהחלמתנו? כשהשתמשנו, בדרך כלל הייתה לנו פתיחות בכל מה שהיה קשור למציאת דרכים ואמצעים להשיג עוד סמים. אם נוכל ליישם את אותו עקרון של פתיחות בהחלמה שלנו, נפתיע את עצמנו באיזו קלות נתחיל לתפוס את תוכנית האנ-איי. לעיתים קרובות אומרים שהחשיבה הכי טובה שלנו הביאה אותנו לחדרים של מכורים אנונימיים. אם אנו מוכנים לעשות כל מה שנדרש, לקבל הנחיות ולשמור על פתיחות, אנו יכולים להישאר נקיים. רק להיום: אני מוכן לעשות כל מה שנדרש כדי להישאר נקי. אגלה פתיחות ואהיה מוכן לקבל הנחיות ככל שאצטרך. *מתוך החלק "סיפורים אישיים" אשר בטקסט הבסיסי באנגלית.

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הקשיים שמהם אני אמורה ללמוד ולצמוח. על האהבה שאני זוכה לה מחברים לדרך, על התמיכה והעידוד, הפרגון והכוח שמעבירים לי. אני אסירת תודה על עוד יום נקי. רק להיום - חמישה חודשים ותשעה עשר ימי ניקיון
אלוהים שלי... אני מעלה לפניך תחינה ותפילה שתמשיך לחבק ולהנחות אותי, שאמשיך להרגיש את נוכחותך גם היום בשעה שאצטרך לעמוד מול האיש שרצה במותי. אני תפילה ותחינה שהטוב בעיניך ייעשה עבורי. גם אם אני מבובלבלת כרגע, אני יודעת שלעולם לא תנטוש אותי או תעמיד בפניי קושי שלא אכל להתמודד איתו. אמן! אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

הקפה של אלוהים . קבוצת בוגרי אוניברסיטה מבוססים היטב במקצועם נפגשו בביתו של הפרופסור הזקן שלהם. השיחה במהרה השתנתה לקיטורים על הלחץ בעבודה ובחיים. הפרופסור הלך למטבחו להכין להם קפה וחזר עם מגש עמוס בכל מיני סוגי ספלים: מחרסינה, פלסטיק, זכוכית, קריסטל. חלק פשוטים למראה, חלק יקרים חלק מעולים. הוא הציע להם למזוג לעצמם את הקפה. כאשר כל הסטודנטים-לשעבר ישבו עם ספלי הקפה בידיהם אמר הפרופסור: "אם שמתם לב, כל הספלים הנראים יקרים נלקחו על ידכם ולא השתמשתם בפשוטים ובזולים. אמנם זה אך טבעי שתרצו את הטוב ביותר לעצמכם, אבל זהו המקור לבעיות שלכם וללחץ. היו בטוחים שהספל לא מוסיף איכות לקפה. ברוב המקרים הוא רק יותר יקר ובמקרים מסוימים הספל אף מסתיר את מה שאנחנו שותים. מה שכולכם באמת רציתם זה את הקפה, לא את הספל אך במודע הלכתם על הספלים הטובים ביותר ואז התחלתם להסתכל על ספליהם של חבריכם..." תחשבו על זה כך: החיים הם הקפה, העבודה, הכסף, והמעמד בחברה - הם הספלים. אלו הם רק כלים להחזיק ולהכיל את החיים וסוג הספל שיש לנו לא מגדיר ולא משנה את איכות החיים שאנו חיים לעיתים, בהתמקדות רק על הספל אנו לא מצליחים ליהנות מהקפה שהאל מעניק לנו. אלוהים מבשל לנו את הקפה, לא את הספלים... תיהנו מהקפה שלכם! "לאנשים המאושרים ביותר אין את הכי טוב מהכל. הם רק מוציאים את המקסימום מהכול" חיו בפשטות. אהבו בנדיבות. היו מאד אכפתיים. דברו בנועם. והשאירו את השאר לאלוהים...

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

פנקס הקטן . ביצוע: ששי קשת מילים: דן אלמגור לחן: מתי כספי פנקס הקטן היה רק נער מעלית כחוש כמו כעך פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך. הוד מעלתה היתה בעצם רקדנית יפה מאין כמותה הוד מעלתה גם לא ידעה שבעולם יש פנקס הקטן. היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת עליה הוא חלם תמיד בין הקומות במעלית כי היא כל כך יפה היתה הוד מעלתה... יום אחד הופיע ג'ק ספסר ההימורים ברנש די מסוכן וחבט בכל כוחו בהוד מעלתה ישר בלקקן... הוד מעלתה התגלגלה במדרגות למטה עד סופן מיהו הראשון אשר ניגש לעזרתה זה פנקס הקטן. היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת הוא לא ידע על מה הוכתה אך הוא מיהר לעזרתה כי בעיניו תמיד הייתה הוד מעלתה. הרופא הביט בה וקבע זה אבוד אין מה לעשות כי עם חוט שדרה כזה היא לא תוכל לזוז גם לא לעמוד. כל האזרחים אותה השאירו לבד טוב למי יש זמן מיהו היחיד אשר נשאר שם על ידה זה פנקס הקטן. היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת ולחדרו, חדרו הצר הוא בזהירות אותה גרר כי בשבילו היא עוד היתה הוד מעלתה. פנקס הקטן שירת שנים במסירות את הוד מעלתה כל חסכונותיו אזלו נזלו במהירות לא נותרה פרוטה כל אשר ציוותה עליו צמיד או עגילים הוא מייד נתן וברחוב דחף הוא את כסא הגלגלים זה פנקס הקטן. היא לא העיפה בו מבט גם לא מילה טובה אחת כבר בראשה זרקה שיבה וכבר כולה ממש חורבה אך בשבילו היא עוד היתה הוד מעלתה. יום אחד הודיעה: קר לי פנקס, בוא ניסע לדרום החם ארוכה הדרך ואין כסף למסע דחף אותי לשם הוא דחף ברגל את כסא הגלגלים אפילו לא רטן הוא דחף ברגל אלף שלוש מאות מילין זה פנקס הקטן. היא לא העיפה בו מבט והוא ימים רבים צעד ועם כסא הגלגלים מכפר לכפר ללא מילים כי בשבילו היא עוד היתה עוד מעלתה. כשהגיעו ועצרו ממש לחוף הים היא אמרה פתאום: רד על שתי ברכיך רד נא פנקס הקטן כי הגיע יום מהיום אביר תהיה להוד מעלתה כי כבר בא הזמן אהבתיך, בוא נשקיני נא - בוא פנקס הקטן. והוא נשק רכות רכות לשתי שפתיה הסדוקות והוא מחה את הדמעות מלחייה הצמוקות וכך נפחה את נשמתה הוד מעלתה... למחרת היום כתבו פתאום בסמרטוטון משהו מוזר פנקס הקטן נכנס לפתע למלון והיכה תייר את ידו שבר הוא במכות במוט ברזל כמוכה שטן. וכולם אמרו מה זה קרה לעזאזל לפנקס הקטן אבל הוא לא השפיל מבט גם כשהגיע למשפט ולא גילה כי התייר היה פשוט אותו ספסר אשר הפיל בחבטה את הוד מעלתה. וכשעלה בצעד קל על הכסא המחושמל היה שקט ומחייך ולא הסביר על מה ואיך כי הוא נזכר בנשיקתה של הוד מעלתה.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! שיהייה לכולנו אחלה יום מקסים ומהנה .

למעלה