רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

רגשות "טובים" ו"רעים" "ביום אחד קורים הרבה דברים, חיובים ושליליים. אם לא נקדיש זמן לבחון את השניים, אולי נחמיץ משהו, שיכול לעזור לנו לגדול." עלון מס' 8, "רק להיום" דומה שרובנו שופטים בצורה תת-מודעת את המרחש כל יום בחיינו, כטוב או רע, הצלחה או כישלון. אנו נוטים לשמוח על הדברים "הטובים" ולהרגיש כעס, תסכול ואשמה בקשר לדברים "הרעים". עם זאת, רק לעתים רחוקות יש קשר בין רגשות טובים ורעים, ובין מה שטוב לנו או רע לנו. לפעמים אנו יכולים ללמוד יותר מהכישלונות שלנו מכפי שאנו לומדים מהצלחתנו, בעיקר אם הכישלון הזה בא אחרי שלקחנו סיכון. אם נייחס ערכים של טוב ורע לתגובות הרגשיות שלנו, אנו לא נשתחרר מדרכי החשיבה הישנות שלנו. אנו יכולים לשנות את האופן שבו אנו חושבים על מה שקורה כל יום, אם נתייחס לכך כהזדמנויות לגדול, ולא כאל דברים טובים או רעים. אנו יכולים לחפש לקחים במקום לחלק ציונים. כשאנו עושים את זה, אנו לומדים משהו בכל יום. הצעד העשירי שאנו עושים כל יום הוא אמצעי מצוין להעריך את אירועי היום וללמוד משהו הן מהצלחה והן מכישלון. רק להיום: יש לי הזדמנות ליישם את עקרונות ההחלמה כך שאוכל ללמוד ולגדול. כשאני לומד מאירועי החיים, אני מצליח.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הטבע והלמידה שכנים: הלמידה משנה את האדם, ואגב כך נוצר טבעו.
- דמוקריטוס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שבת פוריה ומלאת עשייה. על חברים אוהבים וכנים בדרך. על ההבנה שהרגשה היא לא עובדה מוגמרת. על היכולת והאומץ לחפור ולהתמודד. על משפחה תומכת ואוהבת. על עוד יום מנוהל ונקי. רק להיום - שישה חודשים ותשעה ימי ניקיון
השבת שלי הייתה ארוכה ופורה. אני עדיין מרגישה את הרעש בין האוזניים מהאסימונים שעושים את דרכם למקומם. ישבתי לכתוב קצת עם עצמי בצהריים והגעתי למקומות שקשה היה לי להתמודד איתם לבד. בתחילה חששתי להתקשר לחבר ולבקש את החיבוק שהייתי זקוקה לו. חשבתי במקומו בפעם האלף, מה הוא יחשוב? איך אני יכולה להיראות חלשה ונזקקת? מה יקרה אם אזמין אותו אלי הביתה? כל מיני כאלה שבדרך כלל משאירים אותי לבד עם עצמי ולא חשוב מה אני מרגישה. אתמול, אזרתי אומץ והתקשרתי. ביקשתי רק חיבוק ותוך שתי דקות החבר היה אצלי, מוכן להקשיב ולהיות בשבילי. התקרה לא נפלה, הכל המשיך כרגיל ואני יצאתי מחוזקת ומחייכת. כוחה של הדרך. כוחה של החלמה. בערב, אחרי הפגישה בחדר, ירדנו לים.. כמה חברים התיישבנו על רפסודה עם כוסות קפה לדבר החלמה. להישפך, לשתף. אחלה ערב. חזרתי הביתה מאוחר וקצת התקשתי להירדם. אבל הנה אני, למרות וחרף הכל, אחרי מקלחת בדרך למרכז יום, מתחילה עוד שבוע של הכרות עם עצמי. מאחלת לכולנו שבוע פורה ואיכותי, ובעיקר אוהב ונקי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

איפה מסתתר המזל ? איש אחד החליט לחפש ולמצוא את מזלו. בדרך פגש אריה. "אם תפגוש את המזל שלי", אמר האריה לאיש, "שאל אותו מדוע אינני מסוגל לטרוף". הסכים האיש והלך הלאה, עד שהתעייף וישב בצל עץ. "כשתפגוש את המזל שלי", אמר לו העץ, "שאל אותו מדוע נושרים פירותי לפני שהם מבשילים". הסכים האיש והלך הלאה. פגש אכר חורש. "אם תפגוש את מזלי", אמר האיכר, "תשאל אותו מדוע האדמה אינה נותנת לי יבול". הסכים האיש ולהך הלאה, עד שהגיע לארמון המלך. "אם תפגוש במקרה את המזל שלי", אמר המלך, "תשאל מדוע אינני מצליח בשום קרב". הבטיח האיש למלך והלך לו הלאה עד שפגש את כל המזלות וקיבל את כל התשובות. נפרד האיש מן המזלות והתחיל לחזור לביתו. תחילה פגש את המלך. "לא מלך אתה כי אם מלכה מחופשת. אם תנשאי לאיש, יכבוש צבאך את ארמון האויב", אמר האיש והמלכה, שסודה נגלה, ביקשה ממנו להנשא לה. "מה פתאם?" התרברב האיש, "המזל שלי מחכה לי בדרך. תמצאי לך מישהו אחר". והלך הלאה עד שפגש את האכר. "בשדה טמונים ארגזים של אוצרות", אמר האיש, "אם תחפור ותוציא את הארגזים, תתן לך האדמה מאה שערים". "בוא עזור לי לחפור", אמר האיכר, נתחלק חלק כחלק באוצרות". "השתגעתי?" ענה האיש, "המזל שלי מחכה לי בדרך. תחפור לך בעצמך". אמר והוסיף ללכת עד שפגש בעץ. "בין השורשים שלך יש מטמון אבנים יקרות", אמר האיש."והן מפריעות לפירות להבשיל. אם יוציאו את האבנים, יבשילו הפירות". "אנא", התחנן העץ, "קח לך את המטמון, ובלבד שתשחרר אותי מן האבנים האלה". "זה לא בשבילי", אמר האיש, "המזל מחכה לי בדרך. תמצא לך מישהו אחר שיטרח לחפור". אמר והלך עד שפגש באריה."המזל שלך אמר שאם תטרוף טיפש מטופש, תרפא", אמר היאש. "ספר לי איפה היית ומה עשית", אמר האריה והאיש סיפר לו. "מזלך אמנם חיכה לך בדרך", אמר האריה, "ואתה החמצת אותו שלוש פעמים. כעת הגיע מזלי שלי". אמר וטרף את האיש.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

עיניים שלי . יהודה פוליקר מילים: ס. קויומדזיס לחן: ס. קויומדזיס גרסה עברית: יעקב גלעד אל תכעסי, עיניים שלי קמתי ממך ללכת ארץ אחרת עיר שאין בה אותך שם אתהלך בלי בית. אל תחכי שנים אין ספור פעם אשוב על כנף ציפור יום עוד יבוא בין כה וכה סוף לנדודי יביא איתו. אל תחכי עיניים שלי, אש בדרכים שורפת, טעם שפתייך חום גופך בגופי, כלום לא יאבד ממני. אל תחכי שנים אין ספור פעם אשוב על כנף ציפור יום עוד יבוא בין כה וכה סוף לנדודי יביא איתו.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! יום נעים ומקסים שבוע של אנרגיות חיוביות ורק בשורות טובות .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 25/05/2008 - 01/06/2008 תאומים השבוע קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. החל מיום שלישי לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה לכם זמן נחמד, דווקא עכשוו זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. בעיה אשר קשורה באנשים קרובים יכולה להיפתר בימים אלו על ידי שיחה. מסר שבועי: "הפרה נותנת יותר חלב כאשר הרפתן ברפת" סרטן השבוע ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. החל מיום שלישי עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מוצלח מצפה וכדאי לכם לנצל אותו. ייתכן ותפגשו אנשים מעניינים השבוע, אנשים אשר הגיעו מרחוק או כאלה בעלי רקע שונה מאוד מכם. קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. מסר שבועי: "סכנה והנאה גדלות על אותו גבעול." אריה השבוע זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם השבוע וניתן לנצלו להעמקת קשר קיים. החל מיום שלישי אתם עלולים להרגיש עייפות או עדיין לסבול מבעיה המתקשרת לימים האחרונים. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. התעסקות בדברים איזו טריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. מסר שבועי: "סכנה והנאה גדלות על אותו גבעול." בתולה השבוע אופציות והזדמנויות חדשות בפתח ויביאו אפשרויות רווח וחיזוקים בתחום הפיננסי. אתם מפגינים יותר אכפתיות כלפי האנשים שעובדים איתכם והדבר תורם לפופולאריות שלכם. ימים אלה טובים לכל מגע עם הציבור הרחב. אם העיסוק שלכם קשור בציבור, האהדה כלפיכם גוברת. החל מיום שלישי חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. התעסקות בדברים איזו טריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. מסר שבועי: "האש שתגרום לך כוויה היא זו שחיממה אותך." מאזניים השבוע כדאי לטפל בבריאות, ניתן לפתור בעיות מציקות. מקבלים יותר תשומת לב בעבודה? אל תיבהלו, היום אתם יכולים להרשים אחרים בביצועים שלכם. ימים טובים לכל אותם שינויים אשר רציתם שיקרו בעבודה. החל מיום שלישי התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד פחות מצפה לכם, הרגשות שלכם מוקצנים ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. מסר שבועי: "הספינות עלולות לטבוע מרוב קברניטים." עקרב השבוע הארנק יהיה בשימוש. היזהרו משליפות יתר של סכומים גדולים. זמן טוב לערוך מסע קניות קטן, רק היזהרו מנטייה לעבור את הגבול הקיימת השבוע. יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. החל מיום שלישי אתם קולטים אנשים אחרים על ידי חוש שישי. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מוצלח פחות מצפה וכדאי לכם לשמור על עצמכם. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. מסר שבועי: "ככל שהרגשות רחוקים יותר, רבים יותר הנימוסים." באדיבות : מזל אהרוני . שבוע טוב .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית - המשך ../images/Emo57.gif

אסטרולוגיה שבועית - המשך . קשת השבוע כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. תיתכן התמודדות עם קושי בתחום הבריאותי. החל מיום שלישי הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. מסר שבועי: "נשרים מתעופפים לבדם; כבשים מצטופפות יחדיו." גדי השבוע במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. החל מיום שלישי זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. מיום ג' והלאה זמן חיובי ומוצלח מחכה לכם, נצלו זאת. זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. מסר שבועי: "חבר של כולם הוא חבר של אף אחד." דלי השבוע פועל קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. החל מיום שלישי אתם הרבה יותר ביקורתיים וזה יכול לגרום לחיכוכים עם אחרים או לתת להם להרגיש דחויים. מיום ג' והלאה זמן מוצלח מצפה וכדאי לכם לנצל אותו. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. מסר שבועי: "את הנחתם בטבעת המלך אין להשיב." דגים השבוע לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. ייתכן שתאלצו להתמודד כבר היום עם מישהו קרוב. נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. החל מיום שלישי אם לא מילאתם לוטו הרבה זמן, כדאי לכם לנסות. השבוע זה שבוע עם אפשרויות טובות יותר מבחינתכם. מיום ג' והלאה זמן מהנה מצפה לכם, מומלץ לא להדחיק את הרגשות שלכם כי הדבר עלול לגרום לכם לבעיות. לכן נסו להיות מודעים לרגעים ולזמנים שאתם חווים. מומלץ לצאת לחופשה מהנה ומרתקת. מסר שבועי: "הסוסה שייכת למי שיודע לרכוב." טלה השבוע תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. נסיעות ועוד נסיעות, השבוע תבלו יותר על הכבישים. נסו ליהנות מכך. דווקא השבוע זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. החל מיום שלישי נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. מיום ג' והלאה זמן טוב צפוי לכם, נסו לזרום איתו. ילדים עשויים להביא השבוע הרבה יותר נחת מהרגיל. זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? עכשוו האנרגיות מצוינות לכך. מסר שבועי: "צדיק ורע לו רשע וטוב לו" שור השבוע עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום סוג. זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. החל מיום שלישי במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם ועכשוו ניתן לנצלו להעמקת קשר קיים. באדיבות : מזל אהרוני . שבוע טוב .

בשעה טובה ומזל טוב למנחם על 11 שנות נקיון|חיב

למנחם היקר בשעה טובה לך ולאנ-אי העולמי על 11 שנות נקיון זה לא מובן מאילו בכלל אני תפילה שנמשיך כולנו בדרך ,דרך הצעדים שרות וחדרים אתה היום המנצח אני תפילה שאלוהים יגשים את משאלות ליבך החיוביות בלבד אוהב אותך וזקוק לך בדרך דודי אילת

לארנון בשעה טובה על שנתיים נקיון ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לארנון מזל טוב על שנתיים נקיון זה לא מובן מאילו אני תפילה שנמשיך בדרךושתרד קצת יותר לחדרים ושכול משאלות לביך החיוביות יתגשמו אוהב אותך וזקוק לך בדרך דודי

NUNA10

New member
../images/Emo106.gif לארנון ../images/Emo49.gif

לארנון חבר יקר ! בשעה טובה יום נקי ולבן לכל החיים המשך דרך מוצלחת אוהבים אותך .

NUNA10

New member
../images/Emo106.gif למנחם ../images/Emo49.gif

למנחם חבר יקר ! קולולולולו - בשעה טובה 11 שנים לא מובן מאליו יום נקי ולבן לכל החיים שכל משאלות ליבך יתגשמו אוהבים אותך .

../images/Emo106.gifארנון ../images/Emo106.gifומנחם, בשעה טובה../images/Emo65.gif

לארנון על שנתיים ניקיון, ומנחם על 11 שנות ניקיון... לגמרי לא מובן מאליו, ויותר מאשמח להשתתף בחגיגה המשותפת שלכם הערב בחדר. מכאן מאחלת לכם חברים יקרים, יום לבן ואיכותי לחיים שלמים, ו"ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד"
להקשיב לכם, ולהפנים.. הדרך עובדת! אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo150.gif חנות לבעלים ../images/Emo150.gif

חנות לבעלים . יש בניו יורק חנות שמיועדת לנשים בלבד - החנות מוכרת בעלים, לחנות יש 2 חוקים בלבד: 1. יש 6 קומות, ככל שהקומה גבוהה יותר, המוצרים שווים יותר. 2. לקוחה יכולה לבחור בעל, או להמשיך לקומה אחת למעלה. אסור לחזור אחורה! אישה מסויימת נכנסת לחנות למצוא לה בעל. על השלט של הקומה ראשונה כתוב: "קומה 1 - גברים שיש להם עבודה". היא מסוקרנת, אבל ממשיכה לקומה השניה איפה שרשום השלט: "קומה 2 - גברים שיש להם עבודה ואוהבים ילדים". "זה נחמד" היא חושבת, "אבל אני רוצה עוד". היא מגיעה לקומה השלישית שם רשום השלט "גברים שיש להם עבודה, אוהבים ילדים ונראים טוב בצורה קיצונית". "וואו", היא חושבת, אבל מרגישה שהיא חייבת לעלות לקומה הרביעית שם רשום השלט: "קומה 4 - לגברים בקומה זו יש עבודה, הם אוהבים ילדים, היופי שלהם הורג והם גם עוזרים בעבודות הבית". "אוי אלוהים!" היא צועקת, "אני לא מאמינה!!", עדיין, היא ממשיכה לקומה החמישית שם יש שלט: "קומה 5 - גברים עם עבודה,אוהבים ילדים,חתיכי על, עוזרים בעבודות הבית והם רומנטיים בטירוף". היא מתפתה להhשאר, אבל עדיין, ממשיכה לקומה השישית בה רשום השלט: "את הלקוחה מספר 31,456,012 שהגיעה לקומה הזו. אין גברים בקומה הזו, הקומה הזו קיימת רק בשביל להוכיח שאי אפשר לרצות נשים, תודה רבה שקנית בחנות הבעלים. שימו לב: על מנת למנוע אפליה על בסיס מין, הבעלים של החנות פתח גם חנות שמיועדת לגברים שרוצים לקנות אישה - החנות ממוקמת מעבר לכביש. בקומה הראשונה יש נשים שאוהבות סקס. בקומה השניה יש נשים שאוהבות סקס ויש להן כסף. לקומה השלישית הרביעית החמישית והשישית אף אחד לא מגיע.

../images/Emo49.gif לאלין ואייל נישאים היום ../images/Emo65.gif

אוהבים אותכם שיהיה במזל טוב תתרגשו, גם אנחנו מתרגשים איתכם שמחה גדולה הלילה אוהב ים

NUNA10

New member
../images/Emo49.gif לאלין ואייל ../images/Emo49.gif

לאלין ואייל ! מזל טוב ליום הנישואים הרבה אושר והמון אהבה. אוהבים אותכם מנונה ושמעון .

../images/Emo65.gifמזלט|../images/Emo20.gifלאלין ואייל../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

המתנות שבדרך
מי יתן ותדעו ימים ארוכים של אושר איכותי ונקי, ותרוו נחת אחת מהשני. זה עובד רק ביחד
אוהבים

למעלה