רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום

30 במאי בדידות מול להיות לבד "שיתוף עם אחרים עוזר לנו לא להרגיש מבודדים ומסוגרים." טקסט בסיסי, עמוד 81 יש הבדל בין להיות לבד ולהיות בודד. להיות בודד זה מצב שבלב, ריקנות שגורמת לנו להרגיש עצובים ולפעמים חסרי תקווה. הבדידות לא תמיד שוככת כשאנו נכנסים למערכת יחסים או מקיפים עצמנו באחרים. אחדים מאתנו מרגישים בדידות גם בחדר מלא אנשים. רבים מאתנו הגיעו למכורים אנונימיים מתוך הבדידות הנואשת של ההתמכרות שלנו. אנו באים לפגישות, מתחילים ליצור יחסי חברות חדשים, לעיתים קרובות תחושת הבדידות שלנו נרגעת. אולם רבים מאתנו נאלצים להיאבק בבדידות לאורך ההחלמה שלנו. מהי התרופה לבדידות? התרופה הטובה ביותר היא להתחיל מערכת יחסים עם כוח עליון שיכול לעזור למלא את הריקנות שבלבנו. אנו מגלים שכשיש לנו אמונה בכוח עליון, לעולם אנו כבר לא צריכים להרגיש בודדים. יותר נוח להיות לבד כשיש לנו קשר הכרתי עם אלוהים כפי הבנתנו. לעיתים קרובות אנו מוצאים סיפוק עמוק בקשר ההדדי שלנו עם אחרים ככל שאנו מתקדמים בהחלמה. עם זאת אנו מגלים גם שככל שאנו מתקרבים יותר אל הכוח העליון שלנו, אנו פחות צריכים להקיף עצמנו באחרים. אנו מתחילים למצוא רוח בתוך עצמנו שמלווה אותנו כל זמן שאנו ממשיכים לחקור ולהעמיק את הקשר שלנו עם כוח גדל מאתנו. אנו מבינים שאנו קשורים באופן רוחני עם משהו גדול מאתנו. רק להיום: אמצא נחמה בקשר ההכרתי שלי עם כוח עליון, אני לעולם לא לבד.

מנחם 77

New member
בדד

<object width=425 height=355><param name=movie value=http://www.youtube.com/v/ZWTKymAhfUE&hl=en></param><param name=wmode value=transparent></param><embed src=http://www.youtube.com/v/ZWTKymAhfUE&hl=en type=application/x-shockwave-flash wmode=transparentwidth=425 height=355></embed></object>

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

סוד האושר . לפני שנים רבות, בארץ רחוקה ויפה, שלח סוחר עשיר את בנו הצעיר ללמוד את סוד האושר מפי האדם החכם ביותר בעולם. ארבעים יום וארבעים לילה הלך הבן במדבר, עד שבא לבסוף אל ארמון יפה על ראש הר. הארמון היה מקום מגוריו של האיש החכם. נכנס הבן לאולם האירוח של הארמון וראה שם פעילות רבה: סוחרים באים והולכים, אנשים משוחחים בפינות, תזמורות מנגנות נעימות שקטות ובמרכז נמצא שולחן מכוסה מגשים מלאים במעדנים משובחים וטעימים. האיש החכם שוחח עם כל אחד שבא לשאול בעצתו, והצעיר נאלץ לחכות שעות עד שהגיע תורו והחכם התפנה אליו. החכם הקשיב לצעיר ושמע על מטרת בואו, אבל אמר שכרגע אין לו פנאי להסביר לו את סוד האושר. החכם הציע לו לסייר בינתיים בארמון ולחזור בעוד שעתיים. "ובינתיים יש לי בקשה אליך", אמר החכם ונתן לצעיר כפית בידו. החכם יצק לתוכה שלוש טיפות שמן והוסיף שלושה פרחים קטנים שקטף בגינתו המרהיבה ואמר - בזמן שאתה מסייר, שא איתך את הכפית הזאת ואל תניח לשמן ולפרחים להישפך. שמור על תכולת הכפית כאילו מדובר בכל רכושך עלי אדמות, ואף יותר - כאילו תלוי הדבר בחייך וחיי אהוביך". החל הצעיר לעלות ולרדת במדרגות הרבות שבארמון, וכל אותו הזמן לא גרע עין מן הכפית. אחרי שעתיים של תשומת לב מרוכזת וזהירות מירבית חזר הצעיר אל החכם. "ובכן", שאל החכם, "ראית את השטיחים הפרסיים הנדירים בחדר האוכל? ראית את הגן הבוטני הנדיר שלקח לגנן המוכשר שלי עשרים שנה ליצור? ראית את כתבי היד העתיקים בספריה?" הצעיר היה נבוך והודה שלא ראה דבר - דאגתו היחידה הייתה שלא לשפוך את השמן והפרחים שהפקיד החכם בידו. "חזור ושים לב לנפלאות הארמון שבניתי כאן", אמר החכם. "אין טעם לצבור חפצי אמנות, ספרים ומאגרי חכמה אם אין הם מעניקים השראה ותובנות לאנשים שמתבוננים בהם". לקח הבחור הצעיר את הכפית וחזר לשוטט בארמון. הפעם הסתכל ביצירות האמנות על הקירות, אוסף התכשיטים ואבני החן הנוצצות ועל התקרות הגבוהות. הוא הסתכל בגנים, בהרים שמסביב, ביופיים של הפרחים והתרשם מטוב טעמו של בעל הבית. כשחזר אל החכם סיפר בהתלהבות כל מה שראו עיניו. "אבל איפה טיפות השמן והפרחים שהפקדתי בידך?" שאל החכם. הצעיר הביט בכפית שבידו, וראה למרבה פליאתו שהשמן והפרחים הזעירים אינם. "יש רק תשובה אחת שאני יכול לתת לך לשאלתך", אמר החכם. "סוד האושר הוא לראות את כל נפלאות העולם, ולעולם לא לשכוח את טיפות השמן והפרחים שבכפית חייך".

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

לראות את האור . אפרת גוש מילים: ברק פלדמן לחן: א.אמדורסקי כי ראיתי את דרכי נעלמת בעיר סבוך בין קירות חורשים ובתוך האדמה המדממת רגלי ננעצות היכו שורשים ולרגע יכולתי לשמוע עלים מלמדים שירתם ורציתי לעלות גבוה לפרוח איתם הכרתי טיפותיו של הגשם נקוות בתוכי יורדות מתחתי והרוח קרה ונואשת הקפיאה אותי הכבידה עלי ולרגע יכולתי לנגוע בקצה הכאב האפור ורציתי לעלות גבוה לראות את האור אומרים השמיים כחולים מעלינו מלאים באורות אולי יום אחד אוכל גם אני לראות לראות ונפלתי לארץ בשקט עצמתי עיני אטמתי ליבי והרגשתי איך אני מתפרקת מכל כאבי מכל בדידותי לרגע יכולתי לברוח כנוצה על כנפה של ציפור והצלחתי לעלות גבוה לראות את האור .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! יום נעים וטוב לכולם השבת בפתח וזה כבר עושה טוב אחלה יום .

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

החיוך הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים.
- ויקטור בורגה אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo178.gif יום קשה ../images/Emo178.gif

היה לך יום קשה ? אתם מצוברחים ? מצב רוחכם שפוף ? אם כן, שימו לב לאירועים הבאים.... ביחידת טיפול נמרץ בבוסטון, נרעשו מכך שחולים ששכבו במיטה מספר 3 נפטרו תמיד בימי ראשון, בשעה 11 לערך, בלי קשר למצבם הרפואי. הדבר התמיה את הרופאים ואף היו שסברו שזה קשור בדברים על-טבעיים. איש לא הצליח לפתור את התעלומה ולהסביר מדוע מקרי המוות קרו בערך בשעה 11 בימי ראשון. צוות מומחים מכל המדינה הגיע לבית-החולים לחקור את סיבת הפטירות. ביום א' הראשון, דקות אחדות לפני השנה 11 בבוקר, המתינו כל הרופאים והאחיות בעצבנות ליד מחלקת טיפול נמרץ כדי להיווכח במו עיניהם מהי סיבת התופעה הנוראה. חלקם אחזו בידיהם צלבי עץ, ספרי תפילה, וחפצים קדושים אחרים כדי לגרש את השדים והרוחות. בדיוק כשהשעון הצביע על 11:00, נכנס למחלקה 'פוקי' ג'ונסון, המנקה של יום א', וניתק את מערכת המכשירים הרפואיים תומכי החיים שליד מיטה מספר 3, כדי לחבר את שואב-האבק שלו. עדיין המרגש מזופת ? קיראו הלאה. לאחר אסון כתם הנפט שנשפך באלסקה, נרתמה חברת הנפט 'אקסון' לשיקום בעלי החיים באזור האסון. המחיר הממוצע של שיקום כלב-ים הגיע ל-80,000 דולר. בטקס חגיגי, שוחררו שניים מבעלי החיים המשוקמים בחזרה לטבע, לקול תרועות עידוד ומחיאות כפיים של הצופים. כעבור רגע, לנגד עיניהם ממש, אכל לוויתן קטלן את שניהם. אתם עדיין חושבים שיש לכם יום גרוע ? ? ? אישה חזרה הביתה ומצאה את בעלה במטבח, רועד בטירוף, כמעט משתולל בריקוד, כשחוט מחובר ממותניו אל הקומקום החשמלי. בהתכוונה לדחוף אותו ולנתקו מזרם החשמל הקטלני, היא חבטה בו בקרש שמצאה למרבה המזל ליד הדלת. היא שברה את זרועו בשני מקומות. עד אותו רגע האזין הבעל בהנאה לווקמן שלו... עכשיו אתם רגועים ? לא ? שני חברי אגודה לשמירה על זכויות בעלי חיים הפגינו נגד האכזריות שבשליחת חזירים לבית-מטבחיים בעיר בון בגרמניה. לפתע השתחררו כל אלפיים החזירים ונמלטו דרך פירצה בגדר, במנוסת בהלה מטורפת. שני המפגינים חסרי הישע נרמסו למוות. מה ? עדיין יש לכם יום קשה ? ? ? הטרוריסט העיראקי חייא ראחנג'ט לא הדביק מספיק בולים על חבילת פצצה ששלח. היא חזרה אליו וחותמת "להחזיר לשולח" טבועה עליה. הוא שכח שמדובר בפצצה, פתח אותה והתפוצץ לרסיסים. יש אלוהים ? ! זהו זה. עכשיו אתם מרגישים יותר טוב ?

../images/Emo42.gifבוקר של סופשבוע מבורך../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך ושקט. על חברותא וקשרים חדשים ובריאים. על אהבת חינם בדרך האן איי. על משפחה מעודדת ומפרגנת. על סדר יום חופשי מהתמכרות פעילה. על אומץ וניצוצות של תבונה. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים וארבעה עשר ימי ניקיון
התעוררתי לא מזמן מצלצול טלפון של חברה וירטואלית שבטח אפגוש במשך היום. בד"כ, בעבר לפחות, להתעורר עם טלפון היה כרוך בלא מעט כעסים על שמעזים בכלל להעיר אותי. היו דרושות לי לפחות שעה, שעה וחצי של שקט עם עצמי עד שיכולתי לדבר עם מישהו על הבוקר. והנה היום, אני לא כועסת, מרגישה טוב, כאילו חלק מהשגרה והכל ברוח טובה. אז שותה קפה מול המחשב, אח"כ מתוכננת ללכת לים עם חברה, ובערב כמובן פגישת אן איי. היום - ציון דרך לחברה יקרה. מאחלת לכולנו שבת פוריה ואיכותית. הרבה נחת, חום ואהבה. אוהבים

../images/Emo106.gifבשעה טובה לעליזה על10 שנות ניקיון../images/Emo106.gif

הערב באילת, עליזה שלנו חוגגת 10 שנות ניקיון, ואני מברכת גם כאן על יום ההולדת הזה, ומאחלת עוד ימים רבים ונקיים של איכות ועשייה בדרך אן איי. ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד
לא מובן מאליו ודוגמא אמיתית לרוח אלוהים אוהב, שעובד עבורנו בדרך. אוהבים

שטול1

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

הנה באה שבת מנוחה עם ג'אז עתיק ומוספי השבת וגם ספר שמחכה בסבלנות לתורו אסירות תודה על המתנות שהתכנית מציעה תהנו גם אתם כל אחד בדרכו אוהבים שטול

למעלה