רק להיום

עליזה 63

New member
רק להיום

6 ביולי "אני מצטער" "הדבר העיקרי שהצעד השמיני עושה הוא שהוא עוזר לנו לפתח מודעות, כך שלאט לאט, אנו זוכים בגישה חדשה לעצמנו ובהתייחסותנו אל אנשים אחרים." טקסט בסיסי, עמוד 38 רובנו רגילים לומר "אני מצטער". בימי ההתמכרות הפעילה שלנו, זה כנראה היה משפט שכיח למדי. אנו תמיד אמרנו לאנשים כמה שאנו מצטערים, וכנראה שמאוד הופתענו כאשר מישהו, שההתנצלויות חסרות-השחר שלנו נמאסו עליו, היה אומר "בטח שכן. אין ספק שאתה מצטער אבל זה לא עוזר הרבה..." יתכן שרבים מאתנו חשבו כי "אני מצטער" לא משנה בכלל לאלה שבהם פגענו, במיוחד כשידענו כי שוב נעשה את אותם הדברים בדיוק. רבים מאתנו חשבו כי כפרה על המעשים שלנו תהיה עוד "אני מצטער" אחד. אבל מה שאנו עושים בצעדים אלה שונה לגמרי. לכפר על מעשינו זה להשתנות, ומעל הכל לתקן. אם גנבנו כסף, אנו לא סתם אומרים "אני מצטער, אני לעולם לא אעשה את זה שוב, עכשיו אני נקי." אנו מחזירים את הכסף. אם אנו הזנחנו או התעללנו בבני המשפחה שלנו, אנו לא מסתפקים בהתנצלות. אנו מתחילים להתייחס אליהם בכבוד. שינוי ההתנהגות ואופן ההתייחסות שלנו אל עצמנו ואל אחרים, הוא המטרה העיקרית של עשיית הצעדים. אנו לא סתם אומרים עכשיו "אני מצטער"; אנו אחראים. רק להיום: אקבל אחריות על עצמי ועל ההחלמה שלי. היום אני אכפר על דבר מסוים שאני מצטער שעשיתי אותו.

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gif"אני מצטער"../images/Emo140.gif

"אני מצטער"
"הדבר העיקרי שהצעד השמיני עושה הוא שהוא עוזר לנו לפתח מודעות, כך שלאט לאט, אנו זוכים בגישה חדשה לעצמנו ובהתייחסותנו אל אנשים אחרים."
רובנו רגילים לומר "אני מצטער". בימי ההתמכרות הפעילה שלנו, זה כנראה היה משפט שכיח למדי. אנו תמיד אמרנו לאנשים כמה שאנו מצטערים, וכנראה שמאוד הופתענו כאשר מישהו, שההתנצלויות חסרות-השחר שלנו נמאסו עליו, היה אומר "בטח שכן. אין ספק שאתה מצטער אבל זה לא עוזר הרבה..." יתכן שרבים מאתנו חשבו כי "אני מצטער" לא משנה בכלל לאלה שבהם פגענו, במיוחד כשידענו כי שוב נעשה את אותם הדברים בדיוק.
רבים מאתנו חשבו כי כפרה על המעשים שלנו תהיה עוד "אני מצטער" אחד. אבל מה שאנו עושים בצעדים אלה שונה לגמרי. לכפר על מעשינו זה להשתנות, ומעל הכל לתקן. אם גנבנו כסף, אנו לא סתם אומרים "אני מצטער, אני לעולם לא אעשה את זה שוב, עכשיו אני נקי." אנו מחזירים את הכסף. אם אנו הזנחנו או התעללנו בבני המשפחה שלנו, אנו לא מסתפקים בהתנצלות. אנו מתחילים להתייחס אליהם בכבוד.
שינוי ההתנהגות ואופן ההתייחסות שלנו אל עצמנו ואל אחרים, הוא המטרה העיקרית של עשיית הצעדים. אנו לא סתם אומרים עכשיו "אני מצטער"; אנו אחראים.
רק להיום:
אקבל אחריות על עצמי ועל ההחלמה שלי. היום אני אכפר על דבר מסוים שאני מצטער שעשיתי אותו. אוהבים

צופיתי 2

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" אשמת הניצולים אנו מתחילים להחלים. אנו מתחילים לטפל בעצמנו. תוכנית ההחלמה מתחילה לעבוד בחיינו ואנו מתחילים להרגיש טוב עם עצמנו. ואז פתאום מתחילה האשמה. כל פעם שאנו מתחילים לחוות את השפע ואת השמחה שבחיים, אולי נרגיש אשמים בגלל אלה שעזבנו מאחור – אלה שלא בהחלמה, אלה שעדין בתוך הכאב. אשמת הניצולים הזאת היא סימפטום של תלות יתר. אולי נחשוב על הבעל שהתגרשנו ממנו ועדין שותה. אולי נחשוב על ילד, גדול או אפילו בוגר, שעדין בכאב. אולי נקבל שיחת טלפון מהורה שלא בהחלמה שמייחס את האומללות שלו לנו. ואנו מרגישים שמושכים אותנו לתוך הכאב שלהם. איך אנו יכולים להרגיש כל כך מאושרים, כל כך טוב, כאשר אלה שאנו אוהבים עדין אומללים? האם אנו יכולים לפרוץ קדימה ולחיות חיים מלאי סיפוק, למרות הנסיבות? כן, אנו יכולים. וכן, זה כואב כאשר אנו משאירים מאחור את אלה שאנו אוהבים. אבל אנו נמשיך קדימה בכל זאת. נהיה סבלניים. ההחלמה של אחרים היא לא העסק שלנו. אנו לא יכולים לגרום להם להחלים. אנו לא יכולים לגרום להם להיות מאושרים. אולי נשאל מדוע אנחנו נבחרנו לחיים יותר מלאים. אולי לעולם לא נדע את התשובה. יש כאלה שיצטרפו להחלמה בזמן שלהם, אבל ההחלמה שלהם היא לא העסק שלנו. ההחלמה היחידה שהיא האחריות שלנו היא ההחלמה שלנו. אנו יכולים לשחרר אחרים באהבה, ולאהוב את עצמנו ללא אשמה. היום, אני מוכן לעבור דרך העצב והאשמה. אני ארשה לעצמי להיות בריא ומאושר, למרות שמישהו שאני אוהב לא בחר באותה הדרך.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

החיים זה כמו לרכב על אופניים, אם קל לך - סימן שאתה בירידה
- לא ידוע. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האפשרויות והכתובות הרבות לשחרר ולהשתחרר. על חברותא, אהבת חינם, ודרך אן איי. על היכולת להעצים מושגים ותחושות כמו הוקרה והערכה, הכלה וקבלה, ביחד ולחוד, רומנטיקה וזוגיות. על משפחה תומכת ומפרגנת. על בן זוג, שותף וחבר אמיתי. על תחושת אסירות התודה עצמה. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ועשרים ימי ניקיון
בוקר שקט, רגוע, תחושה של רפיון והרבה מקום לדברים חדשים, אחרי לילה מתוק, ומקלחת מרעננת. יוצאת לעוד שבוע נקי ואיכותי, ומאחלת לכולנו חופש, העצמה, אהבה רבה ותובנות. אוהבים

בנועם

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

היום זה יומי הראשון במרכז יום מרגיש לי קצת כמו לחזור לבית הספר :) .. זו לי הפעם הראשונה שקמה בשבע בבוקר מזה שנים . מתפללת שזו תהיה ההתחלה של חיים יותר מנוהלים וטובים. יום ושבוע טוב לכולנו אוהבת אתכם

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

נהג מונית . לפני כ- עשרים שנה נהגתי מונית לפרנסתי. כשהגעתי בשעה 2:30 לפנות בוקר לכתובת שנמסרה לי, הבניין כולו היה חשוך למעט אור חיוור שבקע מדירה בקומת הקרקע. בנסיבות כאלו, נהגים רבים היו מפעילים את הצופר פעם או פעמיים, ממתינים כדקה ואז מסתלקים מן המקום. אבל אני, שבחיי נתקלתי בהרבה אנשים מסכנים, שתלויים בנהגי מוניות כאמצעי תעבורה ממקום למקום, נהגתי בדרך כלל ביתר סבלנות. רק במקרים שהרחתי סכנה, הייתי נמנע מלגשת אל הדלת ולצלצל בפעמון ולהודיע על בואי. הרבה פעמים היו אלה אנשים מבוגרים או חולים שנזקקו לעזרתי בנשיאת תיק. ניגשתי אל הדלת בקומת הקרקע ונקשתי עליה קלות. "רק רגעעעע" שמעתי קול שברירי ומבוגר עונה לי. נשמעה גרירה של חפץ כבד על הרצפה, ולאחר הפוגה קלה נפתחה הדלת. אישה קטנה, בערך בשנות ה-80 לחייה, עמדה מולי בפתח. היא הייתה לבושה בחליפה מהודרת ובכובע מפואר מקובע לראש בסיכה נוצצת, כמו כשגברת בשנת 1940 הייתה מתגנדרת לכבוד יציאה לקולנוע.. לצידה, על הרצפה, עמדה מזוודת פלסטיק. הדירה נראתה כאילו אף אחד לא גר בה במשך שנים. הרהיטים היו מכוסים כולם ביריעות בד. לא היה כל שעון על הקיר, לא קישוטים או חפצים שימושיים על המזנון. באחת הפינות עמד ארגז גדול מלא בתמונות ובכלי זכוכית. "האם תוכל לשאת את מזוודתי אל המונית?" שאלה האישה . הרמתי את המזוודה, והושטתי לה את זרועי השנייה כדי לעזור לה. כשהגענו אל המונית היא מסרה לי את הכתובת אליה היא רוצה להגיע והודתה לי מאד על כמה אני אדיב ונעים. "אה, שטויות.." אמרתי לה, "זו הדרך בה אני נוהג עם כל! לקוחותיי מנסה שכולם יהיו מרוצים.." ואז היא פנתה אלי וביקשה: "האם תהיה מוכן לנסוע לכתובת שנתתי לך דרך מרכז העיר?" אני קצת התפלאתי ואמרתי לה: "זו לא הדרך הקצרה ביותר, את יודעת. " והיא ענתה לי "לא נורא, לא אכפת לי לשלם את המחיר. אני לא ממהרת לשום מקום. אני בדרך למעון לחולים סופניים ." הצצתי בה דרך המראה, עיניה נצצו כשדיברה. "אין לי כל קרובי משפחה בחיים. הרופאים אומרים שלא נותר לי עוד הרבה לחיות". דבריה מאד נגעו ללבי. שלחתי את ידי אל המונה וכיביתי אותו. "בואי, תגידי לי, באיזו דרך היית רוצה שאסע?" במשך השעתיים הבאות שוטטנו בכל העיר. היא הראתה לי את הבניין בו עבדה פעם בצעירותה כנערת מעלית. אחר כך נסענו דרך! השכונה בה היא ובעלה קנו את ביתם הראשון וגרו בה בשנים הראשונות לנישואיהם. אחר כך היא ביקשה ממני לעצור ליד ! מחסן רהיטים, שפעם בעבר הרחוק היה אולם ריקודים בו היא נהגה לצאת לרקוד בסופי שבוע. לפעמים הייתה מבקשת ממני להאט או לעצור ליד בנין זה או אחר, והייתה יושבת שקטה, נועצת מבט בחשיכה. כאשר הסתמנו קרני הזריחה הראשונות היא אמרה: "עייפתי. עכשיו בוא ניסע לכתובת שנתתי לך." נסענו לשם בדממה, עד שהגענו. היה זה בניין נמוך, כמו מעון לזקנים, עם שביל שנכנס עד לפתח בניין הקבלה. שני אחים יצאו לקראתנו, וקיבלו את פנינו. נראה היה שהם המתינו לנו. פתחתי את תא המטען והוצאתי את מזוודתה. האישה כבר הייתה ישובה בכסא גלגלים. "כמה כסף אני חייבת לך?" שאלה אותי, כשהיא מחטטת בתוך תיק היד שלה. "שום דבר" עניתי. "מה פתאום! זו הפרנסה שלך" היא מחתה. "יהיו נוסעים אחרים שמהם אתפרנס" עניתי לה. כמעט בלי לחשוב התכופפתי לעברה ונתתי לה חיבוק. היא נאחזה בי חזק. " נתת לגברת זקנה כמה רגעים של נחת.. תודה לך.." היא אמרה. לחצתי את ידה, ונפניתי לעבר המונית. מאחוריי – נסגרה הדלת. הקול שנשמע היה קול לא רק של סגירת דלת, אלא של סגירת חיים. לא יכולתי לעבוד עוד באותה משמרת... סתם שוטטתי ברחובות ללא מטרה. לא הצלחתי להוציא את הגברת הזקנה מראשי. מה היה! קורה לו היו שולחים אליה מהתחנה נהג עצבני וחסר סבלנות? מה היה קורה לו הייתי! אני נותן צפצוף אחד קצר ואחר כך מסתלק מן המקום? במחשבה לאחור, אני חושב שבכל ימי חיי לא עשיתי מעשה טוב או חשוב יותר מן החסד האחרון הזה שעשיתי עם הגברת. מקובל עלינו לחשוב שכל חיינו סובבים סביב הרגעים הגדולים שלנו. אבל הרגעים הגדולים באמת תופסים אותך , לפעמים, במצבים הכי לא צפויים...

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

ילדים של החיים . שלום חנוך - גידי גוב מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך עיני פקוחות מבלי לראות את השמיים מבלי לראות כחול של ים, ירוק של עץ מבלי לשמוע מנגינות יפות כמו פעם מבלי לראות את הדברים כמו שהם. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים. אני נושם, אני חבוק בזרועותייך אני רואה בך בית חם ומשפחה ואור בהיר בחלונות שאת פותחת אני חופשי, אך אין לי מנוחה. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים. והרופא כבר מדבר על סוף הדרך אבל אני יכול לשים לפחד קץ עיני פקוחות בשביל לראות את השמיים בשביל לראות כחול של ים, ירוק של עץ. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב . בוקר מקסים שבוע חדש שבוע של בשורות טובות שבוע עם אנרגיות חיוביות שבוע של אהבה ושקט .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ ../images/Emo57.gif

תחזית שבועית . 06/07/2008 - 13/07/2008 סרטן השבוע זמן לא קל בכל הנוגע לכספים הימנעו מלהתפתות לרכוש דבר מה, לא זמן לקניות ובזבוזים מיותרים. גם משעות הצהריים והלאה זמן פחות חיובי ומוצלח מחכה לכם, היזהרו. הימנעו מנסיעות לא דחופות ומיצירת מפגשים חשובים בעבודה. היו זהירים היום בדרכים, החל מיום שלישי אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. אריה השבוע אנשים יחושו בצורך שלכם להתקרב רגשית ויאהבו את זה. משעות הצהריים והלאה יהיה לכם זמן פחות נחמד, אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. החל מיום שלישי שמתם לב שאחרים מושפעים מכם היום? אכן קל לכם לשכנע היום. משעות הצהריים והלאה זמן פחות טוב לפניכם וכדאי להיות זהירים. זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאתכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות. בתולה השבוע אתם עלולים להרגיש עייפות או עדיין לסבול מבעיה המתקשרת לימים האחרונים. גם משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות מוצלח, נסו לזרום איתו. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. אתם לא אובייקטיבים וכדאי לקחת זאת בחשבון. נסו לקבל גם את דעתם של אחרים. החל מיום שלישי יחסים יכולים להציק כרגע ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור. גם משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות מוצלח, נסו לזרום איתו. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. הירח היום נכנס למזלכם אך היבטיו מאכזבים. מאזניים השבוע אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. משעות הצהריים והלאה זמן פחות נעים צפוי לכם, נסו להעביר אותו בקלילות. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. החל מיום שלישי זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. משעות הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. עקרב השבוע זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. גם משעות הצהריים והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. אתם יותר קנאים ועשויים להתנהג בילדותיות. נסו להיות בוגרים יותר ולהבין שהרגישות שלכם מוקצנת. נסו לחוות את החיים כפי שהם ואל תיפלו היום לתבניות ישנות מהילדות אשר מפריעות לכם לתקשר עם אנשים. החל מיום שלישי ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. גם משעות הצהריים והלאה זמן מוצלח פחות מצפה וכדאי לכם לשמור על עצמכם. יש לכם נטייה לרכושנות רגשית וזה עלול לסבך אתכם ביחסים עם הקרובים אליכם. זמן רגיש בתחום החברתי. מומלץ לא לקחת ללב כל מה שיגידו עליכם היום. קשת השבוע התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות מוצלח, נסו לזרום איתו. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. החל מיום שלישי זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות טוב, זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה. יכול להיות שתאלצו להתמודד עם חשיפה לא נוחה של דברים אישיים בפני אנשים זרים. באדיבות מזל אהרוני .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ - המשך ../images/Emo57.gif

גדי השבוע זהו זמן טוב לעיסוק במיסטיקה ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. גם משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות מוצלח, נסו לזרום איתו. היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. ענייני חו"ל יהיו על הפרק. יש סיכוי לפגוש אנשים אשר הגיעו ממקום רחוק. החל מיום שלישי הרגשות שלכם מוקצנים היום ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. גם משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות נעים באופן כללי. בקשר לנסיעה, קשרים עם חו"ל בגין פרויקט, הקשיים יגיעו היום לשיאים. היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. דלי השבוע לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן נחמד פחות בעל השפעות כבדות יותר. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. החל מיום שלישי זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. משעות הצהריים והלאה זמן מוצלח פחות מצפה וכדאי לכם לשמור על עצמכם. זהו זמן טוב לעיסוק במיסטיקה ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. זהו זמן עם עוד מנת תסכול בתחום הפיננסי. אל תיבנו על אף אחד יתכן שזה עלול להיות אחד ממקורות האכזבה שלכם. דגים השבוע אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. גם משעות הצהריים והלאה זמן נחמד פחות מצפה לכם, יהיו הרבה התדיינויות או משאי ומתן פוטנציאליים. מריבות עשויות להיות הרבה יותר חריפות ואמוציונאליות. נסו להתבונן פנימה ולראות מה מניע אתכם. החל מיום שלישי עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. גם משעות הצהריים והלאה זמן מוצלח פחות מצפה וכדאי לכם לשמור על עצמכם. מריבות עשויות להיות הרבה יותר חריפות ואמוציונאליות. נסו להתבונן פנימה ולראות מה מניע אתכם. תופיעו בין אנשים ובציבור ותצטרכו להפגין בטחון עצמי ושליטה. טלה השבוע ילדים עשויים להביא היום הרבה יותר נחת מהרגיל. משעות הצהריים והלאה זמן פחות נחמד צפוי לכם, מומלץ לשמור יותר על הבריאות כרגע, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. החל מיום שלישי עושים לכם עיניים היום? אל תתפלאו. משעות הצהריים והלאה יהיה זה זמן פחות נעים, מומלץ לשמור יותר על הבריאות כרגע, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. שור השבוע התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. גם משעות הצהריים והלאה זמן פחות טוב מצפה לכם, יש להיזהר מריב או קשיים אשר עשויים לנבוע מכך שאתם נמצאים במצב של הגנתיות יתר. זה יקשה על מי שנתון לחסותכם. הימנעו מהשקעות פיננסיות או ספקולציות כלכליות. זהו זמן לא מתאים להתחלות עסקיות. החל מיום שלישי לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. גם משעות הצהריים והלאה זמן פחות טוב לפניכם וכדאי להיות זהירים. נסו לשחרר את הלחצים בעיסוק בתחביב כלשהו, זה זמן טוב ליצור דברים. יש להיזהר מריב או קשיים אשר עשויים לנבוע מכך שאתם נמצאים במצב של הגנתיות יתר. זה יקשה על מי שנתון לחסותכם. תאומים השבוע אתם קולטים היום אנשים אחרים על ידי חוש שישי. משעות הצהריים והלאה זמן פחות טוב מצפה לכם, היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. החל מיום שלישי בעיה אשר קשורה באנשים קרובים יכולה להיפתר היום על ידי שיחה. משעות הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, ייתכן שתאלצו להתמודד היום עם מישהו קרוב. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. באדיבות מזל אהרוני .

ברכות על- 16 שנות ניקיון לסמי באילת../images/Emo65.gif

הערב בצומת המפוח באילת, חבר יקר ומנצח בדרך אן איי חוגג 16 שנות ניקיון שהתחילו מיום אחד בלבד. הדרך עובדת חברים!
מאחלת עוד שנים רבות של איכות ושמחת חיים, ואוטוטו רצה לחבק
אוהבים

למעלה