רק להיום

צופיתי 2

New member
המתנה של היום

מתוך "המתנה של היום" "נאלצתי להיות מבוגרת הרבה מעבר לגילי כשהייתי ילדה קטנה. עכשיו הפכתי את הסדר, ואני מתכוונת להישאר צעירה לנצח." – מרי פיקפורד כולנו יכולים ללמוד לשנות את חיינו כך שהילד הפנימי יוכל לחיות באיזון עם המבוגרים שהפכנו להיות. אנו יכולים ללמוד לתת לילד קול, לתת לילד לשחק, לתת לילד להביע צרכים, פחדים והנאות. אנו יכולים להסתכל בצילומים שלנו כתינוקות וללמוד מהן שיעור חשוב. אנו נראה תמונות של עצמנו על סוס נדנדה, עם חיוך ומנפנפים יד; תמונות של עצמנו עם הצעצוע הכי יקר שלנו – אולי מכונית קטנה פשוטה; תמונות של עצמנו מתגלגלים בדשא. השיעור אותו אנו לומדים הוא שלא צריך הרבה כדי לשמח את הילד הזה – אפילו היום. אנו שומרים את האושר בפנים במקום בטוח, ואנו יכולים לקחת כוח ממנו מתי שרק נרצה, כל עוד אנו שומרים על קשר בריא עם הילד הפנימי. כאשר אנו מזינים את הילד, אנו יכולים להיות בטוחים שגם הילד יזין אותנו. איזה דבר פשוט ישמח אותי היום?

מנחם 77

New member
רק להיום

14 ביולי זוהי "עבודה מבפנים" "התקבלות בחברה איננה זהה להחלמה." טקסט בסיסי, עמוד 21 אחד הדברים הראשונים שקורים לרבים מאתנו בהחלמה הוא שאנו מתחילים להראות טוב יותר. אנו נעשים בריאים יותר; אנו מתרחצים; אנו מתלבשים בצורה הולמת יותר. מה עוד שללא הגורם המדרבן של ההתמכרות הפעילה, רבים מאתנו מפסיקים סוף-סוף לגנוב, לשקר ולרמות. אנו מתחילים להראות נורמלים - פשוט בכך שאנו מפסיקים עם הסמים. להראות נורמלי זה מאוד שונה מלהיות נורמלי. התקבלות בעיני העולם היא טובת הנאה של ההחלמה; זו אינה ההחלמה עצמה. אנו יכולים ליהנות מיתרונות ההחלמה, אך אנו חייבים לטפח את המקור האמיתי שלהם. החלמה מתמשכת אינה מגיעה מהתקבלות על-ידי אחרים אלא מהגדילה הפנימית המופעלת בידי שניים-עשר הצעדים. רק להיום: אני יודע שלהראות טוב זה לא מספיק. החלמה מתמשכת היא עבודה פנימית.

נעממי5

New member
../images/Emo106.gifבשעה טובה רפיאלי היקר../images/Emo47.gif

שפע ברכות על חמש שנות ניקיון, בהם בחרת לחיות ולהנות ללא שישמוש בסמים. אני מאחלת לך יום נקי ולבן לכל החיים, אוהבת אותך וצריכה אותך בדרך שלי!

../images/Emo65.gifברכות לרפיאלי על חמש שנות ניקיון../images/Emo106.gif

מאחלת לך חיים שלמים ולבנים של ניקיון איכותי ופורה. ולעצמי - הרבה חברים כמוך בדרך. ים של חיבוקים, אוהבים

לרפאלי../images/Emo23.gifחבר יקר שלנו../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif

בשעה טובה חבר יקר שלנו
אני מאחלת לך שתמשיך בדרך הנפלאה שאתה עושה.
יום נקי וטהור לכל החיים.
אני אסירת תודה שיש לי חבר כמוך בדרך.
אוהבת אותך מאוד
שיהיה בהמון
ובשעה טובה
|חיבוק

../images/Emo51.gif על הברכות והאהבה ../images/Emo24.gif

אסירות תודה לאלוהים לתוכנית ולכם יום מיוחד עבורי התקשרתי למספר אנשים ומקומות בהחלמה שלי להביע את האסירות תודה על החלק שלהם בניקיון הזה ובכיתי,מהתרגשות,מאסירות תודה אמיתית האמת שאנשים אלו הם מדגם אם הייתי צריך להתקשר לכל מי שעזר לי בדרך בטח היה לוקח לי שנה שלמה.. ובטח גם אתם הייתם מקבלים צילצול כזה של אסירות תודה תודה על הכל אוהב אותכם מאוד

בנועם

New member
בשעה טוב רפיאלי ../images/Emo140.gif

מאחלת לך הרבה מתנות בדרך ויום נקי לכל החיים . אוהבים אותך .

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

החיים הם אבן משחזת: או שהם טוחנים אותך עד דק או שהם רק מלטשים אותך, תלוי בחומר שממנו קורצת.
- ג'יקוב מ. בראודה אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על יכולת לחשוב צלול ובהיר ועל אומץ לשתף מבלי לרצות. על לילה של שינה ערבה ובוקר רגוע. על חברותא ודרך אן איי, על היכולת להרפות, לקבל, להכיל. על משפחה תומכת ומפרגנת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על זוגיות בריאה, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ועשרים ותשעה ימי ניקיון
אתמול לא הרגיש לי ללכת לחדר. בא לי להישאר בבית עם עצמי ולברר סוגיות שהתרוצצו במוחי. מאוחר יותר הצטרפה אלי חברה ובן זוגי וישבנו לדסקס קצת מעורבות רגשית, בדיוק כמו שעשינו פה. שיתוף כנה ופתוח מתוך רצון להבין ולקבל ולא מתוך ריצוי אחרים. אהבתי את השיחה אל תוך הלילה, ישנתי רגועה ושלמה עם עצמי, והתעוררתי מחייכת. אוטוטו יוצאת למרכז יום, לחגוג לחבר קבוצה יומולדת ולהשתולל עם טרקטורונים במדבר. כן.. "יום כיף" יש לנו היום, מישהו החליט שמגיע לנו להתפזר קצת
מאחלת לכולנו יום של אושר, עשייה וחופש בנשמה. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! חזרתי עכשיו ממשמרת ערב - לילה עייפה וסחוטה זקוקה לשקט וקצת שינה אז שיהייה יום טוב לכולם .

שטול1

New member
שפע איחולים לרפיאלי ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo47.gif

יום לבן ונקי לכל החיים דרך אנ.אי. סלולה לפניך רק להמשיך ללכת אוהבים שטול

בנועם

New member
ולי.. רק להיום בחסד אלוהים, יש שלושה חודשים.

שלושה חודשים נקיים. מי היה מאמין.. אסירת תודה לך אלוהים, שעוזר לי ונותן לי את הכוחות להשאר נקייה למרות כל הבלאגנים שלא מפסיקים. אסירת תודה לחדרים ולדרך אסירת תודה לקבוצת צעדים ולחונכת שלי אסירת תודה לחברים ולחברות אוהבת אתכם וזקוקה לכם בדרך שלי.

../images/Emo49.gif נועם ../images/Emo65.gif

בשעה טובה על 90 ימי ניקיון לקבלת המחזיק האדום והגלויה תעברי ל..
לתוכנית הזו יש הרבה מה להציע בעיקר חיים חדשים מאחל לך את הכנות הפתיחות והנכונות הנדרשים כדי לחיות אותם,ואפילו להינות מהם,ללא שימוש.. קצת דאגתי לך לאחרונה והנה את כאן,נקיה,וממשיכה בדרך רק תזכרי שאת רוב הבלאגנים שקורים לנו בחיים עקרונות ההחלמה יכולים למנוע בקלות.. זוהי תוכנית של ויתורים. כבר נאמר ש " מכורים הם אנשים שנהנים לסבול,וסובלים שהם נהנים..." יום נקי ואיכותי לכל החיים אוהב אותך איש הדלי.

../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifאוהבים נועם../images/Emo23.gif

עוד הרבה ימים לבנים של ניקיון איכותי, חיבור לחדרים ולדרך, כי אין לנו אחרת
ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד
אוהבים

שטול1

New member
נועם ../images/Emo24.gif

נזכרתי בזמן והנה הרווחת ביושר ועבודה קשה עוד יומיים איחולי על המחזיק האדום. בתחילת הדרך למדתי ששלושה חדשי נקיון הם סוג של מצב סיכון לכן המחזיק אדום כמו רמזור אדום . מאחל לך יום צח כשלג עד קץ כל הדורות אוהבים שטול

למעלה