רק להיום

עליזה 63

New member
רק להיום

25 ביולי "כישלון" הצעד השנים-עשר? "לאחר שעברה עלינו התעוררות רוחנית כתוצאה מצעדים אלה, ניסינו לשאת את בשורה זו למכורים, וליישם עקרונות אלה בכל תחומי-חיינו." צעד שנים-עשר אין דבר כזה כמו כישלון בצעד השנים-עשר. גם אם המכור שאליו באנו לא מתנקה, אנו השגנו שתי מטרות. שתלנו זרע של החלמה במוחו של המכור שאותו שיתפנו בניסיון, בכוח ובתקווה שלנו. ואנו עצמנו נשארנו נקיים עוד יום. רק לעתים רחוקות קורה שמכור לא ירגיש אחרי צעד שנים-עשר, תחושה עמוקה של אסירות-תודה. לפעמים אנו עושים את הצעד השנים-עשר בלי לדעת את זה בכלל. כשחברינו לעבודה או מכורים, היודעים מה היינו בעבר, רואים מה אנו כיום, הם יודעים לאן לפנות כשיש להם חבר או אדם אהוב, שזקוק לעזרה שלנו. לפעמים אנו המשיכה הכי טובה של האנ-איי. לגבי מכורים רבים, הצעד השנים-עשר הוא הבסיס של ההחלמה. אנו באמת מאמינים שאנו יכולים להחזיק במה שיש לנו בכך שנתן את זה. הפרדוקס של הצעד השנים-עשר פועל. כי כשאנו נותנים - אנו מקבלים. רק להיום: אני אזכור שאני דוגמה חיה של הצעד השנים-עשר. אני לא יכול "להיכשל" כשאני נושא את הבשורה למכור אחר.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! שבוע מאד קשה עבר עלי, אני כל כך דואגת לאמא שלי שזה מלווה אותי במשך כל היום, המון מחשבות ולא תמיד טובות דאגות, ופחד ממה יהיה. עד עכשיו כל הבדיקות שעשו לאמא שלי ממש לא מבשרים טוב. והדאגה לשלומה מתגברת. גם השהיה כל היום בבית חולים עושה לי רע עייפה ומותשת מרימה תפילה להחלמתה. יום טוב לכולנו.

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" הכחשה ההכחשה היא כלי חזק. אף פעם אל תמאיט ביכולת שלה לערפל את הראייה שלך. תהיה מודע שבגלל סיבות רבות, אנחנו הפכנו למומחים בשימוש בכלי הזה, כדי להפוך את המציאות ליותר נסבלת. למדנו היטב כיצד להפסיק את הכאב שהמציאות גרמה לנו – לא על ידי זה ששינינו את הנסיבות, אלא על ידי כך שהעמדנו פנים שהנסיבות הן משהו אחר ממה שהן באמת. אל תהיה יותר מדי קשה עם עצמך. בזמן שחלק ממך היה עסוק ביצירת מציאות של פנטזיה, החלק השני עבד על קבלת האמת. עכשיו הגיע הזמן למצוא אומץ. לעמוד מול האמת. לתת לאמת לחדור פנימה בעדינות. כשנוכל לעשות זאת, אנו נתקדם. אלוהים, תן לי את האומץ ואת הכוח לראות ברור.

מכורNA

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo42.gif

" העיקרון שנותן למחשבה את הכוח הדינמי לקשר הדדי עם המושא שלה. ומשום כך גם לבקרה של כל חוויה אנושית שלילית, הוא חוק המשיכה , שהוא שם אחד לאהבה. זהו עיקרון נצחי ובסיסי הטבוע בכל הדברים, בכל תורה פילוסופיה, בכל דת ובכל מדע. אין מפלט מפני חוק האהבה. ההרגשה היא שמעניקה חיות למחשבה. הרגשה היא תשוקה ותשוקה היא אהבה. מחשבה מופרית-אהבה הופכת לבלתי מנוצחת."

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בריאות פיזית ונפשית, ועל לילה של שינה מתוקה. על בן זוג אוהב, מחבק ומפנק. על הרגשת שייכות לכוח ענק כדוגמת החברותא של NA על הדרך, הניסים והנפלאות שהיא עושה לאנשים שצועדים בה. על אומץ, פתיחות ונכונות לשינוי ולהנאה מחיים נקיים וחופשיים מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ותשעה ימי ניקיון
לא מזמן התעוררתי עם שיר שמתנגן לי בראש.. לא יודעת על מה חלמתי שגורם לי להרגיש טוב, רפויה, נכונה לקבל את היום ולעשות את מה שצריכה בכדי להרגיש עוד יותר טוב. אתמול זכיתי בחדר לראות חברים "חדשים" - כאלה שצועדים בדרך זה זמן מה והגיעו מהצפון לקראת הסדנה שתהיה מחר. ההרגשה הייתה של כוח עצום.. ואני ה"קטנה" חלק ממנו. כשהרמנו בסוף הפגישה את תפילה השלווה, הצטמררתי.. משהו קרה לי בחדר. התחבקנו כרגיל לכאורה אבל התחושה היתה אחרת.. ואני עוד לא מעזה לחשוב על הכנס בעוד חודשיים. מתרגשת לקראתו, מתרגשת להיות בורג קטן במכונה המשומנת והעצומה הזו שנקראת NA. מודה לאלוהים שלי על האפשרות הזו ועל היכולת לחוות וליהנות מכל אלה בהכרה מלאה, על נקי, חופשייה. מאחלת לכולנו סופשבוע של החלמה, של איכות, וחופש בנשמה. אוהבים

../images/Emo79.gifשיר על הבוקר../images/Emo79.gif

הלאה
ביצוע: רבקה זוהר מילים: קובי לוריא לחן: יצחק קלפטר באתי מעולם מלא ספקות ודאגה, כל הזמן קורים דברים, אין זמן להירגע. השנים חולפות וכבר חלף חצי חלום, אבל אני עוד מחפשת מקום. מבקשת דרך בין שבילים מפותלים, בתקווה שיום אחד אבין את הכללים, הסתובבתי די אך לא למדתי הרבה, רק דבר אחד ידעתי יפה:
הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להכנע.
לא מצאתי את דרכי, ולא היה לי טוב, פעם פעמיים כבר ראיתי את הסוף. אך דווקא כשרגלי כושלות והכוחות כלים, משהו קורא אליי מבפנים:
הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להיכנע. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הקשה הוא מה שאפשר לעשות מיד; הבלתי-אפשרי לוקח קצת יותר זמן.
- ג'ורג' סנטיאנה אוהבים

למעלה