רק להיום

עליזה 63

New member
רק להיום

26 ביולי כניעה ללא תנאי " עזרה למכורים, מתחילה רק כשאנחנו מסוגלים להודות בתבוסה מוחלטת" "זה עלול להיות מפחיד, אבל זה היסוד עליו בנינו את חיינו " טקסט בסיסי, עמוד 34 רבים מאתנו ניסו כל דבר אפשרי, הפעילו כל כוח, כדי למלא את החור הרוחני שבתוכנו. שום דבר לא מילא את זה. לא סמים, לא שליטה וניהול. לא מין, לא כסף, לא רכוש לא כוח ולא יוקרה. אנו באמת חסרי-אונים. החיים שלנו הם באמת בלתי ניתנים לניהול. מכל מקום, אנו לבדנו לא יכולים לנהל אותם. ההכחשה שלנו לא תשנה את העובדה הזו אז אנו נכנעים; אנו מבקשים מהכוח העליון שלנו שישגיח עלינו ועל החיים שלנו. לפעמים כשאנו נכנעים, אנו לא יודעים שאלוהים כפי שאנו מבינים אותנו יעזור לנו. חוסר הוודאות שלנו אינו משפיע על האמת הבסיסית: אנו חסרי-אונים. החיים שלנו בלתי-ניתנים לניהול עלינו להיכנע. רק אם נעשה כך נוכל להיפתח לרווחה - כך שהרעיונות הישנים וכל ההרס של העבר יצאו החוצה; אם נפתח לרווחה, הכוח העליון יוכל להיכנס. רק להיום: אכנע ללא תנאי. אני יכול להקל או להכביד על עצמי. כך או אחרת, אעשה את זה.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

המקום שבו נמצאים הפחדים הגדולים ביותר שלך, הוא גם המקום שבו נמצאת יכולת הצמיחה הגדולה ביותר שלך.
- רובין שארמה אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת באהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שלווה והרגשה טובה על הבוקר, אחרי לילה של שינה מענגת. על היכולת להתרגש לקראת מפגש עם "זרים" לכאורה. על האומץ שנובט בתוכי לשנות את אשר יש באפשרותי. על נכונות לשינוי ויכולת לראות בתוכי את הבלבול. על משפחה תומכת ומפרגנת. על חברותא ודרך אן איי. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרה ימי ניקיון
בעוד שעה וחצי תחל סדנה של "חופש בהחלמה" וכבר מאתמול אני מתרגשת לקראתה. פרפרים בבטן, תחושות שאת חלקן אני מסוגלת לזהות כפחד משינוי הלכה למעשה, וחלקן כפרידה מחלקים מן העבר - בדידות שהופכת לשייכות ל"ביחד" גדול ועצום. אנשים רבים וחדשים.. חיבוקים חמים ואבת חינם שלא תמיד מסתדרת בראש. פעם העדפתי להיות לבד, היום אני מצטרפת לחברותא בכל הזדמנות, לעיתים מרגישה שייכת ומזדהה, ולעיתים עדיין שומעת את הקולות הקטנים בתוכי קוראים לי לברוח, לחזור למאורה שלי.. ללבד, מסוגלת לראות את הקופים האלה שמהווים את המחלה ומסרבת להאכיל אותם ולהקשיב להם. מאחלת לעצמי לכולנו יום של תובנות, הנאה ואהבה, גאווה מעצם היותנו מכורים מחלימים. אוהבים

../images/Emo79.gifשיר על הבוקר../images/Emo79.gif

שיר לאהבה
ביצוע: גאיה ודין דין אביב מילים: איילת ציוני וגילי ליבר לחן: גילי ליבר
איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה לשיר לאהבה
אימרו הכל אפשר זה לא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה
יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה
ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה אוהבים

../images/Emo180.gifשבוע טוב לכולנו../images/Emo180.gif

אחרי יום כתום כזה... אני מאחלת לכולנו ליהנות מפירות של החלמה, כי פשוט ברור לי שיש לנו פירות להתענג עליהם, גם אם זה היום הראשון של ניקיון. איך אומרת התכנית - היום הנקי הגרוע ביותר הוא עדיין יום מוצלח לעומת תקופת השימוש. אז הייתה לנו סדנת "חופש בהחלמה" וכמובן שדיברו על המושג "חופש" כל אחד לפי הבנתו ולפי נסיונו שלו. מעניין ביותר להקשיב לחברים ותיקים בדרך, לראות את המתנות, לזהות בתוכי את התקווה ומעל לכל להרגיש גאה ושייכת, להרגיש חלק מהעוצמה והכוח של תכנית NA. מאחלת לעצמי ולכולנו שבוע של חופש בנשמה, שבוע של איכות ושלווה. אוהבים

למעלה