רק להיום

עליזה 63

New member
רק להיום

7 באוגוסט רשימת אסירות-תודה "אנו מתמקדים בכל דבר שלא מסתדר לפי רצוננו ומתעלמים מכל היופי בחיינו." טקסט בסיס, עמוד 77 קל מאוד להיות אסירי-תודה כשהכל הולך בקלות. אם אנו מקבלים העלאה במשכורת, אנו אסירי-תודה. אם אנו מתחתנים, אנו אסירי-תודה. אם מישהו מפתיע אותנו במתנה או בטובה שלא ביקשנו, אנו אסירי-תודה. אך אם מפטרים אותנו, או שאנו מתגרשים, או מאוכזבים, אסירות-התודה עפה מהחלון. אנו שוקעים באובססיה עם הדברים שלא הולכים לנו בחיים, גם אם כל הדברים האחרים בחיינו הם בסדר גמור. במצב כזה, אנו יכולים להיעזר ברשימה של אסירות-תודה. אנו מתיישבים עם עט ונייר ועושים רשימה של האנשים שאנו חשים כלפיהם אסירות-תודה. לכולנו יש אנשים שתמכו בנו ברגעים קשים. אנו רושמים את הדברים הרוחניים שהשגנו, כי אנו יודעים שאנו לא יכולים להחזיק מעמד ולשרוד את המצב הנוכחי בלעדיהם. ואחרון-אחרון חביב, אנו רושמים את ההחלמה שלנו עצמה. כל דבר שיש לנו ואנו חשים אסירות-תודה כלפיו, נכנס לרשימה. אין ספק שנמצא שיש מאות דברים בחיינו עליהם אנו צריכים להרגיש אסירות-תודה. גם אלה בינינו הסובלים ממחלה, או שאיבדו את כל הרכוש החומרי שלהם, ימצאו נחמה רוחנית שעליה הם יכולים להיות אסירי-תודה. התעוררות רוחנית היא המתנה היקרה ביותר שמכור יכול לקבל. רק להיום: אעשה רשימה של דברים, חומריים ורוחניים, עליהם אני אסיר-תודה.

מנחם 77

New member
רק להיום

7 באוגוסט רשימת אסירות-תודה "אנו מתמקדים בכל דבר שלא מסתדר לפי רצוננו ומתעלמים מכל היופי בחיינו." טקסט בסיס, עמוד 77 קל מאוד להיות אסירי-תודה כשהכל הולך בקלות. אם אנו מקבלים העלאה במשכורת, אנו אסירי-תודה. אם אנו מתחתנים, אנו אסירי-תודה. אם מישהו מפתיע אותנו במתנה או בטובה שלא ביקשנו, אנו אסירי-תודה. אך אם מפטרים אותנו, או שאנו מתגרשים, או מאוכזבים, אסירות-התודה עפה מהחלון. אנו שוקעים באובססיה עם הדברים שלא הולכים לנו בחיים, גם אם כל הדברים האחרים בחיינו הם בסדר גמור. במצב כזה, אנו יכולים להיעזר ברשימה של אסירות-תודה. אנו מתיישבים עם עט ונייר ועושים רשימה של האנשים שאנו חשים כלפיהם אסירות-תודה. לכולנו יש אנשים שתמכו בנו ברגעים קשים. אנו רושמים את הדברים הרוחניים שהשגנו, כי אנו יודעים שאנו לא יכולים להחזיק מעמד ולשרוד את המצב הנוכחי בלעדיהם. ואחרון-אחרון חביב, אנו רושמים את ההחלמה שלנו עצמה. כל דבר שיש לנו ואנו חשים אסירות-תודה כלפיו, נכנס לרשימה. אין ספק שנמצא שיש מאות דברים בחיינו עליהם אנו צריכים להרגיש אסירות-תודה. גם אלה בינינו הסובלים ממחלה, או שאיבדו את כל הרכוש החומרי שלהם, ימצאו נחמה רוחנית שעליה הם יכולים להיות אסירי-תודה. התעוררות רוחנית היא המתנה היקרה ביותר שמכור יכול לקבל. רק להיום: אעשה רשימה של דברים, חומריים ורוחניים, עליהם אני אסיר-תודה.

אוהבים מנחם../images/Emo24.gif

אחלה יום לכולנו

נעממי5

New member
סופ"ש מהנה לכולכםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

לנוסעים-נסיעה טובה, לחוגגים-מזל טוב, לאוהבים-אוהבת אותכם.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם הפטיש הוא הכלי היחיד המצוי בידך, לא יעלה גודלה של הבעיה שעליך לפתור על גודלו של מסמר.
- אברהם מאסלו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של סופשבוע מבורך בחופש ואיכות../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שקט ושלווה בתוכי ומסביבי, בוקר רגוע, ושנת לילה ערבה. על בן זוג מפנק, מכיל, דואג ואוהב. על חברותא, תחושת שייכות, דרך חיים חדשה. על משפחה תומכת ומפרגנת. על בריאות פיזית ונפשית. על אומץ ויכולת לתת ולקבל. על חופש מהתמכרות פעילה וסדר יום. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרים ואחת ימי ניקיון
היום, בע"ה אחרי מרכז יום אני יוצאת מאילת לסופשבוע לפגוש את אמא ואת הבת שלי במרכז. לאמא ימלאו מחר 63 ואני מברכת אותה באושר, שמחת חיים, כל שהיא זקוקה לו שאלוהים ייתן. זוכרת ימי הולדת במשפחה, את השמחה שבאיחוד גם אם היא רק לכמה שעות, את הביחד, הצחוקים, החיבוקים בשנים האחרונות, היכולת לשים רגע בצד את השגרה וליהנות. אני מעלה תפילה מעומק הלב שגם הפעם זה יעבור בשמחה. וגם.. שאשתחרר כמה שיותר מוקדם ממרכז יום כך שאוכל להגיע למרכז ולחגוג עם אמא בלי להיות עייפה, ולתת לה את כל תשומת הלב שמגיע לה. אוהבים

בוקר אור ויום נעים.. יום של קשיים בדרך../images/Emo57.gif

בוקר אור לכולם. מצפה לי יום לא קשה לפחות 4-5 שעות של דיון עם אנשי מקצוע שממש לא קשורים להתמכרות זה משהו אחר שלי אישי פרטי מאוד. אני מרימה תפילה כנה לכוח העליון שלי שאולי למרות שאין לי הרבה אופטימיות כי הבנתי מרופא נשים שלי שאין ממש דרך לעשות את הדברים שאני רוצה אחרת בקשר ללידה שלי, אני מיתפללת עדין שהיום הזה יעבור לי בשלום. כל מי שיכול להרים עבורי תפילה אני אשמח מאוד ואודה לו מעומק ליבי ונשמתי. יום נעים ובוקר טוב לכולנו , סופ"ש מהנה. "ככל שאלך בדרך זו אין לי מימה לפחד"
תרימו עבורי תפילה שאני אקבל בע"ה את התשובה שאני רוצה לשמוע מהרופאים בבקשה מי שיכול.
מעומק ליבי

../images/Emo189.gif שומר 7\24 365

תפילה לבורא עולם שייפתחו שערי שמיים וייתגשמו כל תפילותייך, אמן את אחת מהניסים של אלוהים וניסים לא מזניחים... אלוהים איתך אלין וגם אנחנו אוהבים אותך אוהבים את מה שאת מסמלת עבורי בדרך הזו

שטול1

New member
סופשבוע נעים לבוחרת בחיים ../images/Emo24.gif

כמו בשיר בלוז פתאום יצא לי חרוז תבלי טוב במרכז (יש שמועה שגם להם יש ים) קצת צפוף ויקר שחבל"ז אבל התכנית ממליצה על חצי הכוס המלאה תעשי חיים הם נורא יפים בלי סמים אוהבים שטול

../images/Emo51.gifשטול וכולם, אוהבת../images/Emo24.gif

אוהבת ובעיקר מתגעגעת לחום של אילת וליובש עוד יותר... חם ולח פה.. פויעעעע
ויחד עם זה, אין כמו לראות את המשפחה, לחבק ולאמץ חזק חזק אל הלב, לזכור מאין באתי ומה עוד יש לי לעשות... ולהתמוגג מתחושת אסירות התודה שמציפה את כולי. אוהבת את כולם,

רפאלי תודה אחי היקר ניתראה בע"ה באירוע של הבן

של הבן שלך המקסים. אייל לא יוכל להגיע כי הוא עובד. תודה על כל החיזוקים אני אוהבת אותך מאוד כאח גדול וכחבר בדרך. תודה על כל הכוח של החברותא שנתת לי כשנסענו יחד עם עוד חברים לדרך למסיבה בתל אביב. תודה מכל הלב אני מעריכה אותך מאוד אתה היחיד שהראשון שהכרתי אותך דרך היטנס בתחילת הנקיון שלי.

למעלה