רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום

8 באוגוסט אחריות בהחלמה "…אנו מקבלים את אחריותנו לבעיות שלנו ומבינים שאנו אחראים באותה מידה לפתרונות." טקסט בסיסי, עמוד 94 בעבר היינו רגילים להטיל את האחריות לבעיות שלנו על אחרים. יש כאלה בינינו המנסים לנהוג כך גם בהחלמה. במהרה, אנו מגלים שזה פשוט לא עובד. למשל, אנו חושבים לעשות שינוי בחיינו, אז אנו מתקשרים לחונך שלנו ושואלים מה עלינו לעשות. במסווה של חיפוש כיוון, אנו בעצם רוצים שהחונך שלנו ייקח על עצמו את האחריות ויקבל החלטות בנוגע לחיים שלנו. אולי רבנו עם מישהו בפגישה ואנו מבקשים מהחבר הכי טוב של אותו אדם שיתנצל בשמנו. אולי כפינו איכשהו על חבר שיעשה את עבודות השירות שלנו במשך החודש האחרון. האם יכול להיות שביקשנו מחבר לנתח את ההתנהגות שלנו ולזהות את החסרונות שלנו, במקום שנעשה בעצמנו את חשבון הנפש? החלמה זה משהו שצריך לעבוד בשבילו. לא נקבל אותה על מגש של כסף. אנו לא יכולים לצפות שהחברים והחונך שלנו יהיו אחראים על העבודה שאנו חייבים לעשות בעצמנו. אנו מחלימים בכך שאנו מחליטים בעצמנו, עושים לבד את עבודת השירות שלנו ועובדים את הצעדים. אם נעשה את זה עבור עצמנו, נזכה בתמורה. רק להיום: אקבל אחריות על החיים וההחלמה שלי.

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על האפשרות לחגוג עם המשפחה יומשמח. על חופש ממשכחי כאבים למינהם. על יכולת להרגיש וליהנות. על בן זוג מחבק ואוהב. על ילדה מאושרת, אחראית, מקסימה. על אמא בריאה בנפשה ומלאת שמחת חיים. על שלווה ורוגע, שינה טובה ובוקר שקט בראש. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרים שניים ימי ניקיון
תל אביב.. דוחק וצפיפות, חום ולחות שלא מהעולם הזה. לרגע אני לא מבינה איך אפשר לחיות פה וכאילו ליהנות מהחיים, ועוד לא התחיל היום... אוטוטו יוצאת מהבית להסתובב קצת עם אמא ובן הזוג, ובערב, מאוחר כזה.. יוצאת לכיוון אילת.. הביתה.. כל כך מתגעגעת. מאחלת לכולנו שבת מבורכת באושר ושמחת חיים, באהבה וחופש בנשמה. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אין האדם יצור של תנאי חייו, אלא תנאי חייו הם יצורי האדם.
- בנג'מין ד'ישראלי אוהבים

מנחם שלום תכנס שניה להודעה

מנחם מה שלומך? המון זמן לא ראיתי אותך בחדר בקרית מוצקין. בקיצור תקשיב.. לפני שבוע רשמת פה הודעה על בחור מכור נקי מהחברותא בשם דני שזקוק להשתלת מוח עצם ובקשת מימי שיכול לתרום תרומת דם. אין לי ממש מושג מה סוג הדם שלי נדמה לי . אבל שאלתי פה אותך לפני שבוע ולא קבלתי תשובה אם אפשר לתרום דם בהריון ולעשות את הבדיקה הזאת. כי אני כבר בחודש השמיני להריוני. אני מאוד רוצה לעזור ו לתרום דם ומי יתן תפילה לאלוהים שזה יתאים לו והחבר שלנו ינצל ., למרות שאני לא מכירה אותו בכלל. אבל כל חבר לדרך הוא חבר. אז שנית אני מבקשת שתרשום לי אם ניתן לתרום דם בהריון . פיזית אני בריאה כמו שאתה יודע.. מבחינה פיזית הכל בסדר חחחחחחחחח. זהו אני העברתי את ההודעה לחברים שהיו במסיבה בתל אביב במוצ"ש שעברה. כמה וכמה חברים הבטיחו לי שילכו להבדק אם הדם שלהם מתאים. יום נעים ושבת שלום

משה תודה רבה על התשובה דווקא חשבתי לעזור.

אבל זה רצון האלוהים וזה חזק מרצוננו. המון תודה לך על התשובה חברה יקרה ונשמה טובה ושוב המון
כל כך חיכיתי לדעת אם אני יכולה לעזור לחבר או שלא.אבל הכוונה היא גם כן המון לפי דעתי.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום חברים יקריים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכל עם ישראל, שבת מבורכת, שבת עם אחריות אישית,ובסיסית. שבת של שלווה רוחנית, שבת של ביחד......

../images/Emo213.gifאחלה שבת נשמה טובה../images/Emo213.gif

מחקתי את ההודעה הקודמת של "מזלטוב" וכאלה.. כתבת בטעות את השם שלי ולא 0בוחרת בחיים0
שתהיה לנו אחלה שבת, ימבה חופש בנשמה. אוהבים

למעלה