../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שקט ושלווה אחרי לילה ארוך ורגוע, על יכולת לזהות חלק מהקולות בראשי ולהבחין בין מחלה להחלמה, לראות את גן החיות משתולל ולהרשות לו עד שהחיות מתעייפות ומרפות. על היכולת להרפות, להתבונן, להחליט מתוך תבונה ולא מתוך רגש על נחישות והתמדה, על דרך NA וחברותא, צעדים ותחושת שייכות, זוגיות ומשפחה תומכת ומפרגנת, חופש מהתמכרות פעילה, יכולת להקשיב ועוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ועשרים וארבעה ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
שקט בחוץ ובפנים עכשיו למרות שהחיות שלי מתעוררות לפני כשאני מתעוררת בלי
מעורר. לאט לאט טני לומדת לזהות את העניין הזה ולפעול הפוך על הפוך, לתת להם לצעוק ולדבר לי בתוך הראש עד שאני שותה את הלגימה הראשונה של ה
מול המחשב וקוראת את "רק להיום". אז הראש חוזר למסלול.. החיות נעלמות לכלובים שלהם עד לפעם הבאה. בזמן הביניים הזה הבוקר, רוב הקופים החזיקו שוב את השלטים המוכרים - "בשביל מה לך כל זה" "את אחרת, את שונה", "את מסוגלת לשלם את המחיר" כשפתאום נפל לי אסימון... ציון הדרך שמתקרב כל כך מפחיד אותי שהקופים שלי בונים קומבינות בכדי להתחמק ממנו. אתמול בחדר דיברנו על ציון דרך בין היתר, וגל של צמרמורת עבר בי... גל שהתעורר לפני וכנראה מגייס את הספארי כנגדי. אני יודעת שיעבור לי, אני יודעת שאעשה את זה למרות וחרף הפחדים, משום שעמוק יותר ברור לי שמגיע לי לא פחות מהטוב ביותר וזו הדרך להשיג אותו. מאחלת לכולנו סופשבוע של איכות ושמחת חיים, אהבה וחופש בנשמה. אוהבים