רק להיום:

עליזה 63

New member
1989 עליתי על היום הנקי שלי

1989 עליתי על היום הנקי שלי אז רק להיום אני נקיה בדיוק 19 שנים. ניקיון טוטאלי מכל סוגי הסמים. ורק להיום מאפשרת לאלוהים להכנס ולעשות סדר בחיי. רק להיום.

עליזה 63

New member
רק להיום:

10 באוקטובר תוצאות "לפני הניקיון, פעלנו בדרך-כלל לפי דחפים. כיום אנו לא כלואים בחשיבה מהסוג הזה." טקסט בסיסי, עמוד 87 האם חשת פעם רצון לעשות משהו למרות שידעת שהתוצאות יהיו נוראות? חשבת כמה שזה יכאב לעשות את מה שאתה מתפתה לעשות, ובכל זאת עשית את זה? אומרים שלכל מעשה יש תוצאות. לפני שהתנקינו, רבים מאתנו פשוט לא האמינו בזה. אבל עכשיו אנו יודעים בדיוק מה זה אומר. כשאנו עושים משהו, אנו יודעים שיהיו תוצאות, ויהיה עלינו לשאת בהן. אנו כבר לא יכולים להחליט לעשות משהו מתוך בורות, כי אנו יודעים טוב מאוד שלא נאהב את המחיר שנצטרך לשלם. יש פרס ויש מחיר. זה בסדר לפעול למרות התוצאות אם אנו מוכנים לשלם את המחיר, אבל תמיד יהיה מחיר. רק להיום: היום אני אחשוב על התוצאות של המעשים שלי לפני שאעשה אותם.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

ההבדל בין קדוש לחוטא הוא שלקדוש יש עבר, ולחוטא יש עתיד.
- אוסקר ווילד אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שקט ושלווה אחרי לילה ארוך ורגוע, על יכולת לזהות חלק מהקולות בראשי ולהבחין בין מחלה להחלמה, לראות את גן החיות משתולל ולהרשות לו עד שהחיות מתעייפות ומרפות. על היכולת להרפות, להתבונן, להחליט מתוך תבונה ולא מתוך רגש על נחישות והתמדה, על דרך NA וחברותא, צעדים ותחושת שייכות, זוגיות ומשפחה תומכת ומפרגנת, חופש מהתמכרות פעילה, יכולת להקשיב ועוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ועשרים וארבעה ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
שקט בחוץ ובפנים עכשיו למרות שהחיות שלי מתעוררות לפני כשאני מתעוררת בלי
מעורר. לאט לאט טני לומדת לזהות את העניין הזה ולפעול הפוך על הפוך, לתת להם לצעוק ולדבר לי בתוך הראש עד שאני שותה את הלגימה הראשונה של ה
מול המחשב וקוראת את "רק להיום". אז הראש חוזר למסלול.. החיות נעלמות לכלובים שלהם עד לפעם הבאה. בזמן הביניים הזה הבוקר, רוב הקופים החזיקו שוב את השלטים המוכרים - "בשביל מה לך כל זה" "את אחרת, את שונה", "את מסוגלת לשלם את המחיר" כשפתאום נפל לי אסימון... ציון הדרך שמתקרב כל כך מפחיד אותי שהקופים שלי בונים קומבינות בכדי להתחמק ממנו. אתמול בחדר דיברנו על ציון דרך בין היתר, וגל של צמרמורת עבר בי... גל שהתעורר לפני וכנראה מגייס את הספארי כנגדי. אני יודעת שיעבור לי, אני יודעת שאעשה את זה למרות וחרף הפחדים, משום שעמוק יותר ברור לי שמגיע לי לא פחות מהטוב ביותר וזו הדרך להשיג אותו. מאחלת לכולנו סופשבוע של איכות ושמחת חיים, אהבה וחופש בנשמה. אוהבים

../images/Emo221.gifכתבו עלינו בעיתון - הכנס../images/Emo221.gif

אל האור
כרטיס כניסה לכנס בחיפה עלה 150 שקל, כשחלק גדול מהמשתתפים לנו במלונות חיפה. התוכנית הזכירה ימי עיון אקדמיים, פגישות והרצאות מעשר בבוקר עד שמונה בערב בארבעה אולמות, בתוספת אירועים בערבים. בין הנושאים הנדונים: שפיטה ורכילות, החלמה ונפילה, פחד וזוגיות, ועוד ועוד נושאים המנותחים בקבוצות האן-איי כל השנה. ההשתתפות בדיונים היתה מלאה, החברים היו עירניים ואדיבים ושמרו על סדר מופתי. אין עוד מקום בעולם שבו יודעים להקשיב כמו כנס של אן-איי. במסיבת הריקודים הגדולה בליל שבת לא הודלקה אפילו סיגריה אחת באולם, שבו פיזזו להנאתם נרקומנים "אקסקלוסיוויים" משכונות יוקרה עם נרקומנים מהתחתית העירונית, וכולם נראו מצוין יחד ללא חשיש, אקסטזי, קוקאין והרואין.
"לפני שלושה שבועות התקשרה אלי חברת ועדת הכנס ואמרה לי: 'מזל טוב, עלית בהגרלה, אתה דובר בפגישה שהנושא שלה הוא להפסיק לסבול'", פתח גדי במונולוג שלו לאוזניהם של כ-70 מאזינים באולם "רימון". הוא גבר גבוה ויפה תואר עם עיניים ירוקות ומבט מבויש, בן 30 פלוס, נשוי ואב לחמישה, מכור להרואין לשעבר שריצה כמה תקופות מאסר, המתגורר כיום באחת מערי הלוויין של חיפה ונקי שש שנים.
"אני מאוד אוהב לסבול והסבל חסר לי מאוד בהחלמה", הוא התוודה. "בעבר הגעתי לתחתית, איבדתי צלם אנוש, שקלתי 70 ק"ג, היו לי פצעים בפנים, שנאתי את עצמי, גילחתי את הראש רק כדי להיראות מפלצת. 18 שנה השתמשתי והרגשתי סטלן אמן, אבל ההכחשה אכלה אותי והייתי צריך להזריק כדי להודות שאני נרקומן. מהתוצאות של השימוש הפסקתי לסבול די מהר, אבל נותרו בי הסיבות לשימוש, פגמי האופי שטבועים בתוכי, הריכוז בעצמי, האובססיוויות, הכפייתיות, כל הדברים שדוחפים אותי להמשיך לסבול. זיהיתי אצלי מין בור כזה שאני נופל אליו מפעם לפעם, ואני כאילו שם עליו שלט, 'אין קבלת קהל'. זה הצורך שלי בבדידות, הצורך להתבוסס בתוך החושך שלי. הידע שצברתי בתוכנית אמנם מאפשר לי לצאת משם, אבל נראה לי שאני פשוט לא רוצה לצאת. זה קורה בדרך כלל כאשר דברים לא מסתדרים ואני מחליט שהעולם רוקם קנוניה נגדי. זה מרגיש כאילו טוב לי שם, איפה שההתמכרות שלי יושבת, אבל אני גם שואל את עצמי אם אני באמת רוצה להפסיק לסבול". * * * את החשיכה באולם הגדול ליוו פטפוטים וצחקוקים. על הבמה התייצבו שני מנחי ערב הסיום, וביקשו להכריז על תחילת טקס "הספירה לאחור". הרחש הפך למחיאות כפיים נלהבות בקצב אחיד. "מה אני, אני רק בנאדם", החלו לשיר אלף פיות בעיניים נוצצות מגאווה ותקווה, "יחד, כל הדרך יחד, אל האור". הלהיט של מאיר בנאי, "שירו של שפשף", הפך כבר מזמן להמנון הבלתי רשמי של המכורים הנקיים בישראל, והמלה "יחד" נבחרה לסיסמת הכנס התשיעי.
שולי, אשה גדולה בסוף שנות ה-30, החזיקה מיקרופון בידה ובקול חזק הציגה את בולי, גם הוא מכור נקי, בן 50 ומשהו ובעל קול בס עבה. בעיניים בורקות הזמינו שניהם את הנוכחים באולם לעלות לבמה. הסדר נקבע לפי מספר שנות הניקיון, כשהוותיקים יותר בראש.
המצעד המרגש נמשך שעה ארוכה. הראשונה שעלתה, לקול תשואות סוערות, היתה מכורה נקייה זה 24 שנה, ואז הצטרפו אליה לפי הסדר חבורות של בני 23, 22 ו-20 שנות ניקיון. השטף התחיל בעשור השני, והבמה המוארת כבר היתה צרה מהכיל את "בני העשרה" שהתחבקו ורקדו בשמחה ומבוכה, לצלילי הביטלס וליאור נרקיס, בין היתר. בני העשר שנים ומטה צבאו על הבמה בהמוניהם, עשרות בכל שנה, אשה אחת בהריון, ועוד אחת, מחזה לא ייאמן למי שפגש באנשים האלה בתחנה המרכזית הישנה אך לא מזמן.
רגע השיא נרשם בסוף, כשלבמה, שפונתה במיוחד עבורו, עלה נקי בן יומו. "רק להיום" הוא הכלל הכי משמעותי בתוכנית האן-איי, וכל הנוכחים, שזוכרים מצוין את הקושי להגיע אל היום הנקי הראשון שלהם, נדחקו אל קדמת הבמה כדי לזכות ולראות את הפלא מקרוב, להריע לו ולהשתולל, בדיוק כמו הילדים מ"כוכב נולד". *
האמת - אני בכיתי במליאת הסיום... התרגשתי כל כך... שנזכה לעוד הרבה שנים כאלה - אמן! אהלן אהלן "גדי"
הכתבה המלאה - כאן. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1026948.html אוהבים

שטול1

New member
10/10/2004 עליתי על היום הנקי שלי

לקח לי עוד 15 שנים של סבל אבל אני נקי כבר ארבע שנים רק להיום עם המון אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי עליזה יקרה מאחל לך יום לבן ונקי לכל החיים שנים ארוכות של נקיון איכותי ורוחני ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד אוהבים שטול

ים של ../images/Emo49.gif לשטול על 4 שנים נקיות../images/Emo106.gif

מאחלת לך עוד ימבה שנים לבנות של ניקיון איכותי, והמשך דרך צלחה. לא מובן מאליו ידידי, ואסירות התודה שלך נשקפת מכל התחלקות שלך. אני מודה לך על כך, הכוח שאתה מעביר גם אם וירטואלי לא יסולא בפז. המשך לעשות את מה שאתה עושה, ואפילו השמים אינם גבול. אוהבת אותך מאד בדרך, ומאחלת שנזכה לשנה הבאה.

../images/Emo49.gifלחוגגת ולדרך NA, על 19 שנים נקיות.

WOW עליזה!!!! שאלוהים יתן לך יום נקי לחיים שלמים, את עוד הוכחה שהדרך עובדת. ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד! אוהבים

../images/Emo49.gifלחוגגים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום לבן לכל החיים אמן. אוהבים אותכם

שטול1

New member
שבת שלום מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

והמון המון תודות על האיחולים והברכות למדתי בדרך עד כמה חשוב הכוח הגדול שלי לשמירה על הנקיון לכן אני יכול לקבוע בוודאות שבלעדיכם לא הייתי יכול לעשות את זה מסתבר שזה עובד רק ביחד אוהב אותכם וזקוק לכם שטול

למעלה