רק להיום:

gilitomer

New member
קבוצת תמיכה וייעוץ באל-סם

חשיש, כדורים, אלכוהול, קוקאין...ניסית להפסיק ולא הצלחת?? באל-סם מתארגנת קבוצת תמיכה וייעוץ,לצעירים בגילאי 18-28 הרואים את השימוש בסמים ובאלכוהול כבעייתי עבורם ומעוניינים להפסיק. הקבוצה תתקיים, בעלות סמלית, אחת לשבוע, בימי ד' בשעה 19:00, בבית אל-סם, ברח' פקיעין 7 תל-אביב מפגש ראשון בתאריך 29/10/08. סודיות מובטחת!!! לפרטים ניתן לפנות לענת: 03-5462076 או למניה: 052-3679555

70zazu

New member
ערב טוב לכולם

יום לא קל פחדים וחששות מה יהיה ואיך יגמר? אז בסוף זה עבר בשלום...

עליזה 63

New member
רק להיום:

רצון האלוהים - היום "החלטה זו תובעת השלמה נמשכת, אמונה גוברת, ומחויבות יומיומית להחלמה." עלון מס´ 14, "מכור אחד מספר על ניסיונו..." לפעמים אנו חיים ממש את הצעד השלישי - וזה נהדר. אנו לא מצטערים על העבר, לא פוחדים מהעתיד, ובדרך-כלל אנו מרוצים מההווה. לפעמים, עם זאת, אנו מאבדים קשר עם רצון האלוהים עבורנו, בחיים שלנו. רבים מאתנו חולמים למחוק את טעויות העבר, אבל אי-אפשר למחוק את העבר. רבים מאתנו אסירי-תודה על שזה כך, כי ניסיון העבר שלנו הביא אותנו להחלמה, שממנה אנו נהנים כיום. עבודת התוכנית מאפשרת לנו להשלים עם העבר ועם עצמנו, על-ידי כפרה על הטעויות שלנו. אותם שניים-עשר הצעדים יכולים להביא לכך שא נדאג יותר מפני העתיד. כשאנו מיישמים את עקרונות האנ-איי על בסיס יומי בכל תחומי חיינו, אנו יכולים להשאיר את התוצאות בידי הכוח העליון שלנו. דומה כי החברים בעלי האמונה העזה ביותר בקרבנו הם אלה שמסוגלים לחיות לגמרי ברגע הנתון. שמחה, הערכה ואסירות-תודה על איכות החיים שלנו, אלה תוצאות של אמונה בחיים עצמם. כשאנו עובדים את עקרונות התוכנית שלנו, היום זה היום היחיד הנחוץ לנו. רק להיום: אנצל את היום במלואו, ואהיה בטוח שאתמול ומחר הם בטיפולו של אלוהים.

affecting

New member
שלום לכולם

שלום לכולם שמי משה זיו (אפקטינג מיוזיק) ואני חלק מהרכב ראפ ישראלי הנקרא "דז'ה וו" הרכב ראפ שונה לחלוטין מהראפ המצוי בישראל כיום. את ההרכב מרכיבים אני והשותפה שלי,וביחד אנחנו מאמינים שאפשר לגרום למוסיקה להשמע כמו שמוסיקה אמורה להשמע – על ידי השמת דגש חזק מאד על המלל של השיר.. אנחנו מזמינים אותך להקשיב לשיר החדש שלנו : http://www.myspace.com/dejavucrew2009

למעלה