רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

תראו מי מדבר "מחלתנו היא כה ערמומית שהיא עלולה להביא אותנו למצבים בלתי אפשריים." טקסט בסיסי, עמוד 80 יש בינינו כאלה שאומרים, "המחלה שלי מדברת אלי". אחרים אומרים, "הראש שלי לא שותק". אחרים מדברים על "מכונת הכביסה אצלי בראש" או "הקופים קופצים". בואו נהיה כנים.אנו סובלים ממחלה חשוכת-מרפא, שממשיכה להשפיע עלינו, גם בהחלמה. המחלה שלנו מספקת לנו מידע מעוות על מה שקורה בחיינו. היא אומרת לנו לא להסתכל על עצמנו כי מה שנראה יהיה מפחיד מדי. לפעמים היא אומרת לנו שאנו לא אחראים לעצמנו ולמעשים שלנו; פעמים אחרות, היא אומרת לנו שהכל רע בעולם, וזו אשמתנו. המחלה שלנו מתמרנת אותנו שניתן בה אמון. תוכנית אנ-איי מספקת לנו קולות רבים שמנוגדים לקולה של ההתמכרות, קולות שאנו יכולים לתת בהם אמון. אנו יכולים להתקשר אל החונך שלנו כדי לקבל מבט מציאותי. אנו יכולים לשמוע את קולו של מכור שמנסה להחלים. הפתרון הכי טוב הוא לעבוד את הצעדים ולשאוב עוצמה מכוח עליון. כך נוכל להתגבר על אותם מצבים שבהם "המחלה שלנו מדברת." רק להיום: אתעלם "מהקול" של ההתמכרות שלי. אקשיב לקול של התוכנית שלי ושל כוח הגדול ממני.

בוחררררת ../images/Emo124.gif

סבבה מדיטציה סבבה ים המלח בואי הביתה חברה,את חסרה.. אוהבים

נעממי5

New member
רק קראת, והיא חזרה../images/Emo24.gif

עם המוןהמון כוח....! איזה יופי, אולי גם אני ילך לנוח שם? סתם יאמץ לי שיטה נוספת....

שטול1

New member
ברוכה השבה /שווה ../images/Emo24.gif

טוב שבאת הביתה התגעגענו היה קצת שקט פה אבל היגיעו נחמדים בטח קראת יופי שבאת אוהבים שטול

למעלה