רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

הגשמה "לא שאפנו להגיע להגשמה עצמית; התרכזנו בריקנות ובחוסר-השחר שבחיינו." טקסט בסיסי, עמוד 86 בהתמכרות שלנו היו ודאי מאות פעמים שבהן רצינו להיות מישהו אחר. יכול להיות שרצינו להתחלף עם אדם שהייתה לו מכונית יפה או בית גדול, עבודה טובה יותר, בת-זוג מושכת יותר - כל דבר שלא היה לנו. הייאוש שלנו היה כה עמוק, שלא יכולנו לתאר לעצמנו כי יש מישהו שמצבו גרוע יותר ממצבנו. בהחלמה אנו יכולים לגלות קנאה אחרת. אנו ממשיכים להשוות את מה שיש בתוכנו למה שאנו רואים אצל אחרים, ומרגישים כאילו עדיין אין לנו מספיק משום דבר. אנו חושבים שכולם, מהחבר החדש ביותר עד לחבר הוותיק ביותר, מדברים בגישה יותר טוב מאתנו. אנו חושבים שכולם עובדים את התוכנית בצורה טובה יותר מאתנו - כי יש להם מכוניות טובות יותר, בתים גדולים יותר, כסף רב יותר וכן הלאה. תהליך ההחלמה שאנו מתנסים בו דרך שנים-עשר הצעדים, יוציא אותנו מהקנאה והערכה העצמית הנמוכה הזו. אנו נחוש בהגשמה רוחנית והערכה עמוקה למה שיש לנו. אנו מגלים, שלא היינו מתחלפים עם אף אחד, כי מה שגילינו בתוך עצמנו לא יסולא בפז. רק להיום: יש לי הרבה דברים בחיי שעליהם אני צריך להיות אסיר-תודה. אטפח את ההגשמה הרוחנית שמצאתי בהחלמה.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

"הגורל אינו דוחף אותך למקום שאליו אינך רוצה ללכת. אנחנו הבוחרים! הגורל נתון בידך!"
- ריצ'ארד באך. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומנפלא ומלא אהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האהבה בתוכי, מסביבי, על החיים עצמם. על בוקר רגוע אחרי לילה של שינה מתוקה, יום מנוהל בעשייה, דרך חיים חדשה, חופש מהתמכרות פעילה, גדילה איטית ובטוחה. אני אסירת תודה על זוגיות ובן זוג מחבק ואוהב, על משפחה מפרגנת ומעודדת, חברותא וחדרי NA, פרנסה, וכמובן על עוד יום נקי. רק להיום - שנה וארבעה ימי ניקיון
בוקר חדש והרגשה טובה לקראת עוד יום של עשייה. יום מלא שבסופו עוד ציון דרך, חגיגה לדרך NA. אתמול, בעבודה.. הייתי עייפה לכמה דקות כזה, ועוד אני יושבת על הריצפה ומסדרת כמה דברים, אני קולטת את "הקופים" מזדחלים אל הראש. קולות קטנים שלוחשים - "הרי רצית עבודה משרדית.. הרי רצית רק ארבע שעות, לשבת מול מחשב... רצית לא לעבוד מול אנשים נודניקים..." כל מה שכאילו חיפשתי עד שהגעתי למקום הזה, גם אם מתוך בחירה שלי, שהוא אחר לגמרי מכל אלה. פה העבודה היא מול אנשים תובעניים לא פעם, בקושי רב יש מקום או זמן לשבת, ונדרש כוח פיזי. לרגע נמחקה אסירות התודה, עד שהבנתי... המחלה מתעוררת בי בצורה אחרת. מחפשת שוב סיבות הגיוניות לכאורה, להשאיר אותי בבית, להשיב אותי אחורה. נתתי לזה להיות לכמה דקות מתוך החלטה להקשיב לצד השני שלי. וככה, אני מסדרת סחורה על מדפים ומתבוננת עמוק בתוכי, רואה את ההתנגדויות בדמות הקופים האלה, וממשיכה הלאה, נחושה לנצח. בערב, כמובן שרצתי לחדר. הספקתי להצהיר ימים לפני שהתחיל ציון דרך, אחד הקצרים וקולעים שזכיתי לשמוע. מסר ברור - אין ביטוח, יש לעשות רק להיום, כל יום מחדש. שמחתי.. הייתי זקוקה לזה. מאחלת לעצמי ולכולנו ליישם את רק להיום, להפנים ולפעול בכדי להיות טובים יותר, שלמים יותר, כנים יותר בדרך אל החופש שמציעה התכנית. אוהבים

../images/Emo65.gifברכות לארמונד ולNA על 14 שנה../images/Emo65.gif

הערב, בצומת המפוח באילת,,, חבר יקר
ארמונד
חוגג 14
שנות ניקיון. מברכת מכאן וודאי גם משם, כי גם אם זה 14 שנים, הרי שעשייה מבורכת ברוח התכנית, יישום ונחישות שאינם מובנים מאליהם הביאו אותך עד הלום. מבחינתי אתה ארמונד, אחד הסמלים של NA. את חונך וחניך, לוקח שירות עד היום, מגיע לפגישות ומעביר את רוח NA לכל מי שמוכם להקשיב. אני מאחלת עוד הרבה שנים של ניקיון איכותי, בדרך אל החופש בנשמה. אוהבת ומעריכה בדרך

WOW 14 שנה לא מובן מאליו!!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

בשעה טובה ויום נקי לכל החיים. 'לא חשוב מאין באנו חשוב לאן אנו הולכים' אוהבים

למעלה