רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

מדיטציה "השקטת המחשבות מהמוח, באמצעות מדיטציה, מביא שלווה פנימית המאפשרת לנו קשר עם האלוהים שבתוכנו." טקסט בסיסי, עמוד 45 ככל שההחלמה שלנו מתקדמת, אנו מהרהרים על מה שהביא אותנו למכורים אנונימיים מלכתחילה, מסוגלים להעריך כמה איכות החיים שלנו השתפרה. אנו כבר לא צריכים לפחד מהמחשבות שלנו. ככל שאנו מתפללים ועושים מדיטציה, כך אנו מתנסים בשלווה ורוגע עמוקים יותר. השלווה והרוגע שאנו חשים בזמן המדיטציה שלנו, אומרים לנו כי הצרכים החשובים ביותר שלנו - הצרכים הרוחניים - התמלאו. אנו מסוגלים להבין מכורים אחרים ובכך לחזק את המודעות שלנו לתהליך זה. אנו לומדים איך להימנע מלשפוט אחרים, ואנו מתנסים בחופש להיות אנו עצמנו. בעולם הרוחני שלנו, אנו מוצאים בעצמנו את "אלוהים שבתוכנו", ורואים שאנו חיים בהרמוניה עם כוח הגדול מאתנו. רק להיום: אהרהר על מתנת-ההחלמה ואקשיב בשקט להדרכה מהכוח העליון.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

הטוב מוליד טוב, הרע מוליד רע. וגם אם הטוב שאתה נותן נתקל ברע, אין לך ברירה אלא להמשיך ולתת יותר ממה שאתה מקבל. אחרת - בשביל מה לטרוח ולהמשיך לחיות?
- פול אוסטר אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומלא שמחת חיים../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה עמוקה ומתוקה, על בריאות פיזית ונפשית, על נחישות והתמדה, על אומץ לגדול בדרך NA, על תחושת אסירות התודה שאתה אני מתעוררת, על פרנסה ומקום עבודה שאני לומדת לאהוב, על אחריות ואמון שנותנים לי להרגיש, על בן זוג אוהב ומחבק, על משפחה תומכת ומפרגנת, על אהבה ושפע בתוכי וסביבי, על אומץ ליישם, על הערכה, על דרך NA, חברותא, פגישות, על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה אחת ושמונה ימי ניקיון
ב-ו-ק-ר ט-ו-ב
התעוררתי בשש בבוקר, אלא שלא היתה גישה לאינטרנט, אז... חזרתי לישון
אי אפשר בלי החברותא הוירטואלית שלי על הבוקר, לא? אז הנה אני פה, מלאה כל כך באסירות תודה, נכונה להתחיל עוד יום של עשייה... בדיקות שתן, עבודה, פגישת NA.. ארוך.... אתמול סיימתי בשמונה וקצת. רצתי הביתה וגיליתי את הקבוצה שלנו יושבת וממתינה לי על כוס קפה. הרגשה טובה, חמימות של משפחה, כל אחד מדבר מהמקום שלו וכולם בעצם מדברים על אותו דבר, אותו נושא - צעד אחד.. חוסר אונים מול הראש המכור שלנו... אוהבת את הקבוצה שלי
זהו... אוטוטו מקלחת והחוצה.. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של שמחת חיים, עשייה והחלמה, עוד צעד בדרך אל החופש הפנימי. אוהבים

שטול1

New member
אחר צהריים טובים ../images/Emo24.gif

נכנסתי לרגע לדרוש בשלומכם כי אני אוהב אותכם וזקוק לכם הזמן קצר והמלאכה מרובה שיהיה על מה להביע אסירות תודה עוד ארוך היום לפני נתראה כשאשוב או קצת אחרי אוהבים שטול

למעלה