רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום

2 בפברואר רצון טוב "הרצון הטוב בא לידי ביטוי בדרך הטובה ביותר באמצאות שירות. שירות נכון פירושו "עשיית הדבר הנכון בשל הסיבה הנכונה." טקסט בסיסי, עמוד vii לב-ליבה הרוחני של מחלתנו הוא הריכוז-העצמי. בהתמודדות עם אחרים, המניע היחידי שהתמכרותנו לימדה אותנו היה אנוכיות- רצינו את מה שרצינו כשרצינו את זה. האובססיה שלנו עם עצמנו השתרשה בקרקע של חיינו. בהחלמה, איך אנו עוקרים מהשורש את האובססיה העצמית? אנו הופכים את ההשפעות של המחלה שלנו על-ידי יישום מספר עקרונות רוחניים פשוטים מאוד. כדי לנטרל את הריכוז-העצמי של התמכרותנו אנו לומדים ליישם את העיקרון רצון-טוב. במקום לחפש איך לשרת רק את עצמנו, אנו מתחילים לשרת אחרים. במקום לחשוב רק מה אנו יכולים להרוויח ממצב מסוים, אנו לומדים לעצור, להיזכר בעקרונות הרוחניים ולפעול בצורה הולמת. כשאנו מתחילים "לעשות את הדבר הנכון בשל הסיבה הנכונה", נבחין בשינוי בתוך עצמנו. איפה שבעבר נשלטנו בידי רצון-עצמי, עכשיו אנו מונחים בידי הרצון הטוב שלנו עבור אחרים. הריכוז-העצמי הממושך של ההתמכרות, מאבד את האחיזה שלו בנו. אנו לומדים "ליישם עקרונות אלה בכל תחומי חיינו", אנו חיים בהחלמה שלנו, לא במחלה שלנו. רק להיום: בכל מקום בו אני נמצא, בכל מה שאני עושה, אשאף לשרת אחרים, לא רק את עצמי כשאני ניצב מול ברירה קשה, אנסה לעשות את הדבר הנכון בשל הסיבה הנכונה.

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

השדים היחידים בעולם הם השדים שבלבנו. שם צריך להתחולל הקרב.
- מהאטמה גנדי אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה ארוך ובוקר רגוע, על אומץ לקבל החלטות, על נחישות ללכת בדרך חיים חדשה ועל הנכונות לקחת אחריות. אני אסירת תודה על משפחה תומכת ומפרגנת על זוגיות, חברותא ודרך NA, יום מנוהל, פרנסה ומקום עבודה, חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודשיים ושמונה עשר ימי ניקיון
עוד יום של חול, עם בוקר כחול
... בוקר טוב עולם. יום ארוך לפני - עבודה, צעדים.. פרידה מהבת שלי לעוד תקופה של געגועים. מודה לאלוהים שלי שמסדר את הדברים עבורים ומתפללת שימשיך לשמור עלי ולהנחות אותי למקום אליו אני אמורה להגיע. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של חיוכים ושמחת חיים. אוהבים

למעלה