רק לי זה יכול לקרות

Reign Of Chaos

New member
רק לי זה יכול לקרות

נפרדתי מהאקסית (שאני עדיין תקוע עליה) אחרי שלוש וחצי שנים כי היו פערים גדולים מדי. אני מאוד אוהב סקס והיא, מבחינתה, לסגור את הפינה הזו עם פעם בשבועיים קצר ולעניין.
עכשיו אני יוצא עם מישהי חדשה ומתוקה. אבל היא לא הולכת לישון לפני שעשינו שני סיבובים במשך שעה. רוב הלילות היא מעירה אותי באמצע הלילה לסיבוב נוסף. האמת? לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל זה ממש כבד עלי כבר. אני רוצה פעם אחת לפני השניה וזהו. בחיי, לא חשבתי שיש בחורה שבכלל תתן לי כל יום.
מעניין אם היא תהיה ככה כל הזמן או שירד לה.

seymore butts

New member
זה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי"

נפרדתי מהאקסית כי היא לא עמדה בקצב שלי ועכשיו יש לי בת זוג שרוצה כל הזמן סקס....

כשהיא מעירה אותך לפעם השניה תגיד לה שבגלל אי הנוחות שבהתעוררות באמצע הלילה זה חייב להיות אנאלי. אולי זה ידחוף אותה לאחד את הסיבובים לשעת הפריים טיים....

Sharoman

New member
סימור, כרגיל אתה מדבר מהתחת

תנסה רגע לחשוב על הקשיים הלוגיסטיים שבחדירה אנאלית בשעות הקטנות של הלילה.
עשיית חוקן, החיפוש אחר חומר סיכה ומגבונים וכמובן פעולות ההרחבה של החור לפני החדירה.
וכל זה עוד במהלך חושך מוחלט!
הרי לא תצפה ממנה ברוב חרמנותה לגש לקיר כדי להדליק את האור, נכון?

Sharoman

New member
אני מציע שתקרא את ההודעה שלך

אתה מציין בעצמך שאתה יוצא עם מישהי חדשה, מתוקה וחמודה שמוצאת חן בעיניך.
רוב הסיכויים שהיא חושבת את אותו הדבר עליך.
כלומר היא מתלהבת ממך באותה מידה שאתה מתלהב ממנה וזה מדליק אצלה יצר מיני חזק יותר.
אז קודם כל קבל את זה כמחמאה שהיא כל כך בעניין שלך שהיא חרמנית מספיק בשביל להתעורר באמצע הלילה רק מהמחשבה של להיות איתך.
לדעתי זה לא יימשך לנצח ואחרי כמה חודשים תהיה דעיכה קטנה, ההתלהבות הראשונית תרד מעט וכך גם הדחף המיני שלה.
אז בינתיים תהנה ממה שיש לך ותנצל את זה כמה שניתן :)
במקביל, אם זה באמת מפריע לך או מעיק עליך תוכל להסביר לה שאתה נהנה מאוד היחסים ביניכם אבל בכל זאת צריך לישון והייתי מעדיף לשמור את ההתעוררות בלילות לסופי שבוע.
לגבי שאר הזמן אתם יכולים להיפגש בשעה קצת יותר מוקדמת ביום ובכך לעשות סיבוב נוסף לפני השינה כדי לספק אותה.
מעבר לכך, השאלה היא כמה זמן לוקח לך לגמור וכמה היא מסופקת לפני שהיא הולכת לישון.
הייתי ממליץ לך להשקיע יותר בסקס ללא חדירה (אוראלי, אצבעות וצעצועים) ולהגמיר אותה ככה כמה פעמים לפני החדירה עצמה.
הכי חשוב זה לדבר איתה בצורה חיובית ולהסביר לה כמה טוב לך איתה וכמה אתה נהנה אבל החיים היומיומיים בכל זאת נכנסים באמצע וצריך להתחשב גם בהם.

Reign Of Chaos

New member
העניין הוא שהיא לא גורמת מאנשים שהיא לא היא

אני (ואף אחד לפניי) לא גרם לה לגמור. לא אצבעות לא חדירה ולא שום דבר אחר. היא גומרת רק כשהיא מאוננת לבד.
מבאס :(

Sharoman

New member
לא הבנתי

אתה מדבר על החדשה או הקודמת?
ואיך זה מתקשר להודעה המקורית שלך?

למעלה