רק לי זה נראה צורם ?

פנומן 72

New member
רק לי זה נראה צורם ?

אין לי מושג מה לעזאזל עבר לכם בראש, ולא שאני מנסה להתחסד. תום לוינסון הוא בחור נחמד. באמת נחמד. הכרתי אותו לראשונה אחרי שסילקו אותו מהמסעדה והרעש שעשה הגיע לקנה מידה ארצי. במאמר האחרון שלו הוא מציע לכולם ללכת לראות סרט שהוא מוגבל לצפיה לבני 18 ומעלה ובצדק בגלל הגסויות הרבות שבו. תום לוינסון הוא בן 16 או 16.5. הוא לא אמור לראות את זה. בית הקולנוע לא אמור למכור לו כרטיס. במאמרו הוא טוען שכוווולם צריכים לראות את הסרט וקטינים רצוי שימצאו איזה מבוגר "שייקנה להם". זה לא שונה מקטין שהיה כותב כך על אלכוהול. לא הייתי נזעק אלמלא המאמר שלו זכה ל"בחירת העורך". תשמעו חברים, אתם מתדרדרים שחבל על הזמן. מילא לבחור כל הזמן מאמרים פרובוקטיביים לעמוד הראשי כדי להעלות את הרייטינג שלכם - סבבה אגוזים. אבל לתת למאמר שכזה בחירת עורך היא הרבה יותר מסתם מעשה אווילי. נ.ב. בלי שום קשר לעובדה שתום לוינסון צודק בביקורת על הסרט.

wranger

New member
לא רואה עם זה בעיה

זה לא סוד שכל ילד יכול היום להוריד פורנו באינטרנט (בכוונה או שלא בכוונה: מבלי להיכנס לפרטים, בפעם האחרונה שניסיתי להוריד סרט מצויר כלשהו, קיבלתי סרט מצויר אחר. מאוד מאוד אחר). אז להזדעק על כך שנער בן 16.5 נהנה מסרט לגילאי 18+, ועוד מעז בחוצפתו לכתוב על כך ולקרוא לאחרים ללכת לראות גם כן, זה נראה לי הצטדקות מיותרת. מה גם שבשום מקום לא ראיתי שתפוז מתיימר להיות אתר המחנך את נפשם הרכה של הגולשים בו. מה שתפוז אומר (שוב ושוב, ע"י בצלאל, בדרך כלל), זה שהוא אתר המבוסס על תכני גולשים שמקדם דברים שיעוררו עניין. ובכן, השרשור הזה שהתחלת כאן בפורום הוא בדיוק מה שתפוז רצו לעשות. אני מסופק אם מיליוני נערים ירוצו עכשיו לבקש ממיליוני מבוגרים "שייקנו להם", רק בגלל שקראו את הטקסט הזה. וואו, יצאה לי תשובה ארוכה מדי. נ.ב. בלי שום קשר לעובדה שלא ראיתי את הסרט.

פנומן 72

New member
לא מתחסד

גם אמרתי שאין לי בעיה שנער בן 15 יכתוב איך לשכנע מבוגרים שייקנו לו אלכוהול. מבחינתי הבלוגיה זה האמ-אמא של היומן האישי של כל אחד ועל תפוז תבוא הברכה שהם מייצרים כזה פורמט נוח ויעיל - אבל הדרך מפה ולתת לנער בן 15 שכותב איך לשכנע מבוגרים לקנות לו אלכוהול, את תואר "בחירת העורך" היא זו שצורמת בעין. על זה אני מדבר.

wranger

New member
בחירת העורך ניתנה לו על הביקורת

לא על הקריאה לבני הנוער להתפלח לבתי קולנוע. אגב, לא מצאתי את ציון גיל הכותב בשום מקום ברשומה. זה בכלל לא רלוונטי לטקסט, שיכול להיכתב על ידי בן כל גיל.

פנומן 72

New member
שיקול דעת

הוא כותב ברשומה: "לא משנה אם אתם מתחת לגיל 18 (ובמקרה כזה תבקשו ממבוגר לקנות לכם את הכרטיס ואם זה לא עוזר שחדו את הקופאי..)" ודי לחכימא. אגב, זה כן משנה אם אתם מתחת לגיל 18 כי זו בדיוק הסיבה שהסרט מוגבל צפיה. הסרט גדוש בקטעים שלא היו מביישים סרט פורנוגרפי זול. אז לא משחדים מבוגר שייקנה לקטין סיגריות, אלכוהול או כרטיסים לסרט שהצפיה בו מוגבלת למבוגרים בלבד. ובטח שלא לזכות בקריאה כזו לצל"ש. מילא, לא הבנתם, לא תבינו. שיהיה לך כל טוב.

Bezalel P

New member
אני מאמין שההערה הזאת של הכותב היתה בהומור

בכל מקרה, הקידום הזה כבר ירד. תודה על העירנות. נשתדל לשים לב יותר בעתיד.

פנומן 72

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אולי בהומור. ולנו נותר רק לתהות, באיזה דרך לא חוקית הגיע מיודענו לצפות בסרט ... חומר למחשבה.

Aberforth

New member
ואולי זה חלק מהחבילה?

אני בתור אחד שמחזיק בבלוג שדומה למר לוינסון, ובשונה ממנו, ראיתי את הגיל 18 כבר מלפני כמעט עשור, חושב שאולי פה תפוז ניסו לתפוס 2 ציפורים במכה. מצד אחד לקדם רשומה שתביא להם רייטינג, ומצד שני, שמישהו כמוך יבוא ויתלונן על כך, מה שיביא עוד באז לרשומה המדוברת. כך שאולי בעצם זה חלק מהכוונה הכללית? אחרי הכל, ראית של-wranger אין ממש בעיה עם זה. וזה מותיר את ההורים שבינינו לדעת לסנן גם את הדברים האלה.

למעלה