רק לי זה קרה עם רוטב סויה?
האמת, לא ידעתי איפה לרשום את השאלה הזאת : בבישול חלבי (המנה יכולה להיות בשרית), אוכל צמחוני (כנ"ל), יוצאים מהבית, שאלה קטנה (אוקיי, רוב הסיכויים שאשאל גם שם...), אבל משום מה אני חושבת שזה מסוג הדברים שמכינים די הרבה בגילאים שלנו בסופו של דבר.
למה בסופו של דבר? כי עבורי זאת פעם ראשונה.
הכנתי מוקפץ: קצת ירקות איטריות ביצים וכו'.
רק שהייתה לי תקלה עם בקבוק הסויה :
הוא היה חדש לגמרי, איחסנתי אותו עומד רגיל, פייה כלפי מעלה- פתחתי אותו לפני הבישול.
אחרי סיימתי איתו (זמנית) השארתי אותו פתוח על השיש, אח"כ גיליתי שהוא עלה על גדותיו, וכל פעם אני מנסה להוציא ממנו עוד קצת הוא פולט וממשיך לפלוט גם כשאני מחזיקה אותו ישר
wtf ?!
האמת, לא ידעתי איפה לרשום את השאלה הזאת : בבישול חלבי (המנה יכולה להיות בשרית), אוכל צמחוני (כנ"ל), יוצאים מהבית, שאלה קטנה (אוקיי, רוב הסיכויים שאשאל גם שם...), אבל משום מה אני חושבת שזה מסוג הדברים שמכינים די הרבה בגילאים שלנו בסופו של דבר.
למה בסופו של דבר? כי עבורי זאת פעם ראשונה.
הכנתי מוקפץ: קצת ירקות איטריות ביצים וכו'.
רק שהייתה לי תקלה עם בקבוק הסויה :
הוא היה חדש לגמרי, איחסנתי אותו עומד רגיל, פייה כלפי מעלה- פתחתי אותו לפני הבישול.
אחרי סיימתי איתו (זמנית) השארתי אותו פתוח על השיש, אח"כ גיליתי שהוא עלה על גדותיו, וכל פעם אני מנסה להוציא ממנו עוד קצת הוא פולט וממשיך לפלוט גם כשאני מחזיקה אותו ישר
wtf ?!