רק לי יש הרגשה שראש1 שונאים אותנו?!

shanibu

New member
רק לי יש הרגשה שראש1 שונאים אותנו?!

בזמן האחרון ראש1 לא ממש מפרסמים דברים טובים על באסטד, סוד ומקפליי [שבמקרה שלושת הלהקת האלו דומות אחת לשנייה בהרבה אופנים] זה שהם שמו את הפוסטר של מקפליי זה היה כי הם מקבלים מלא מכתבים למערכת וכמעט כל שבוע מגיע מכתב על אחת מהלהקות האלו. אז אם אתם לא יודעים, הם פירסמו שג'אסט מיי לאק של לינדזי ומקפליי, שהגיע למקום 4 בשיאו [ריספקט] נכשל ואני מצטטת "טוטאלית" ו"חבל על הזמן". וכאילו, פאק. מקום 4 זה להיכשל?! בנוסף, הם קראו להארי בממקפליי "זאטוט", ואמרו שלינדזי לא תשים עליו. ועוד משהו ממש מפגר על יחסי הציבור של הסרט "מפלצת יחסי הציבור של הסרט". ואח"כ הם זכרו להוסיף עקיצה על באסטד. הנה: [עמוד 44, לא רק פופ, פיסקה 1] מגזין המוזיקה הנחשב "NME" ערך דרך אתר האינטרנט שלו סקר לקביעת האלבומים הטובים ביותר בכל הזמנים. מיליוני גולשים שיתפו פעולה, והתוצאות היו מפתיעות למדי. למקום הראשון הגיעו אואזיס עם האלבום "דפנטלי מייבי". הביטלס לקחו את שני המקומות הבאים בזכות "מועדון הלבבות השבורים של סרג'נט פפר" ו"ריבולבר", שהתברגו בהתאמה למקומטת 2 ו-3. במקום הרביעי - "או.קיי קומפיוטר" של רדיוהד; "ווטס דה סטורי מורנינג גלורי" של אואזיס במקום החמישי; "נוורמינד" של נירוונה בשישי; "דה סטון רוזס" של דדה סטון רוזס בשביעי ו"דה דארק סייד אוף דה מון" של פינק פלויד בשמיני. את העשירייה הפותחת סוגרים "דה קווין איז דד" של הסמיתס ו"דה בנדז" של רדיוהד. ועכשיו החלק שמעניין אתכם: איפה באסטד, איפה? ואז הם הוסיפו (סתם...). בשביל שנסתום ת'פה שלנו. אז אני אומרת: לא! להוסיף כתבות ולא מעניינות על סלבריטאיות חשות, שלא ממש מעניינות מישהו [למי אכפת מזה שכריסטינה אגילרה רוצה להצטלם בעירום ובעלה לא נותן לה!?!!!?!!??!?!] תמיד אפשר, אבל שום מילה טובה על סאן אוף דורק, באסטד ומקפליי אי אפשר. [ואם יש זה בפעמים ממש קלושות] נשבר לי מראש1 האלו.

alexistar

New member
בגלל זה הספקתי לקנות את העיתון

חברה שלי מנויה אז כשיש משהו על באסטד או סוד היא מביאה לי אבל אין הרבה כמו שאמרת...וגם הרבה פעמים את מפרסמים שקרים זה עיתון בכלל לא אמין לדעתי יש הרבה סתם שטויות שם לדעתי...

שלחתי להם על זה מכתב לא מזמן..

שיחנקו
היה עדיף כבר בלי העומרי הטיפש הזה!! [הכתב שתמיד יורד על מקפליי בעיקר] יאללה יאללה שיתפטר!! מה הוא חזר?! בשבועיים שהוא לא היה לא היו ירידות על מפורסמים וזה היה הרבה יותר טוב!

למעלה