רק לי יש רגישות מוזרה, לדברים

sabajakov

New member
רק לי יש רגישות מוזרה, לדברים

שאני חושב שחשובים יותר, ודברים שחשובים פחות? ביום בו נרצחים 16 איש בפיגוע בבאר שבע, מהדורת החדשות של 8 בערב ברדיו נפתחת בידיעה שהוחלט לפתוח בחקירה נגד כבוד השר הנגבי? האם דברים שלא קורים בתל-אביב לא קיימים? או שהתרגלנו לטרור, הרי גם סיבות לחקירות נגד בכירים לא חסר במדינה. יתכן רק שאני פיתחתי לי רגישות יתר לחיי אדם.

עב

New member
אתה לא לבד

מדינת ישראל קיימת בין הירקון לאיילון, פחות או יותר. נוסעי האוטובוסים - אנשי עמל ולא אנשים נוצצים - אין שם דוגמניות ולא כדורגלנים ובוודאי שלא חכ"ים ומלקקיהם. את הפיגוע הזה ימצו די מהר בחדשות: היה, נהרגו, נגמר. את הנגבי יוכלו "לטחון" עוד ימים ושבועות. ובאותו נושא: נראה שבאר שבע המומה, אנחנו עיר גדולה אבל אינטימית והכאב רב. ראיתי את שיירות האמבולנסים השבות לתחנת מד"א, דבר כזה ראיתי עד היום רק בתרגילים ובסרטים. בד"כ החובשים מסתלבטים בחוץ וכלי הרכב בחנייה. רוב התושבים מיהרו הבייתה ולא הלכו לראות את זירת האירוע, חוץ מכמה חולנים תורנים. המקום בו אירעו הפיגועים הוא עורק התנועה המרכזי של העיר מצפון לדרום והוא נחסם לתנועה כמה שעות, הפקקים היו רבים אבל במקרים כאלה הנהגים זהירים ומנומסים יחסית, משתדלים לשמור על רגיעה. נקווה לימים טובים יותר.

הילהל

New member
../images/Emo7.gif

אני רואה את התיאור שלך בדימיוני ומאוד נעצבת. קשה לא להיות בבית כשקורה בו אסון.

טומי*

New member
לא נראה לי שאתה היחידי בעניין....

ראיתי חדשות היום בערב בערוץ 10 והיה דיווח נרחב על הפיגוע. אני מניח שגם ברשתות האחרות. ברדיו כנראה שהעורך החליט שדיברו כבר "מספיק" על הפיגוע, ושינה את הסדר עדיפויות לפי ראות עינו.

למעלה